Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mne by to nerobilo najmenší problém aby som vyliezol v špinavých montérkach s poriadnymi hodinkami na ruke z dákej favoritky. A čo by si myslel o mne dáky vesnický frantík je mi úplne jedno. Inak toto škatulkovanie podľa toho ako kto vyzerá je úsmevné. No čo už. Kto nevyzerá IN a najlepšie ako ten potetovaný bazmek, o ktorom sa toľko rečnilo vo VIP vlákne či kde, tak je proste sedliak, ktorý už len z princípu nemôže mať sny a ciele a samozrejme ani to najhlavnejšie (peniaze).. No nič, idem si oprať monterky... :D

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Mne by to nerobilo najmenší problém aby som vyliezol v špinavých montérkach s poriadnymi hodinkami na ruke z dákej favoritky. A čo by si myslel o mne dáky vesnický frantík je mi úplne jedno. Inak toto škatulkovanie podľa toho ako kto vyzerá je úsmevné. No čo už. Kto nevyzerá IN a najlepšie ako ten potetovaný bazmek, o ktorom sa toľko rečnilo vo VIP vlákne či kde, tak je proste sedliak, ktorý už len z princípu nemôže mať sny a ciele a samozrejme ani to najhlavnejšie (peniaze).. No nič, idem si oprať monterky... :D

Kecy!
Odesláno

A to jako proc?Mohl se k nim dostat pred 20lety,nevim,treba je dostal,vymenil...moznosti je more.Prece neznamena,ze kdo ma hodinky za 2kila,musi bejt milionar.Ja taky znam borce,kterej obchoduje se starozitnostma,chodi voblikanej jako normalni starsi pan,ma pulku zubu v p...li a ma hodinky od Langeho.Nosi zlaty Omegy,Longiny,ma toho plnou kabelu,proste s tim dlouho kseftuje.Mel v ruce vic hodinek,nez ja kdy videl.A zadnej milionar to neni.Jenom se vyzna a pohybuje se v tom dlouho,zna spoustu lidi...

V klidu, ať ti nepraskne cévka :) Dal jsem tam: :) takže to zase nesmíš brát tak vážně... fóra, internet atd., znáš to :)

Odesláno

Klucí, ale jako dobrý hlášky tady :D  Okena, modrej jazyk....  Jdu si dát ruma  :clap:  Se řežu jak malej kluk :D

Odesláno

S těmi Tudory...já je mám taky a Baker se mi směje, že chodím v jedné červené bundě (samozřejmě outdoor, musím být trendy), takže někdy je to těžké.

Odesláno

Můj kolega v práci nosil fejky a vždy machroval,že nad to není,jak jsou levné a kvalitní a já blbec si kupuji originál.Strašně machroval,čumák navrch.Jednou jsme byli na obědě s jeho novýma roládama.Jak mával rukou,tak práskl do zdi a upadla mu rafička a sletělo čísílko.Tak jsem se dlouho nepobavil,až mi zaskočilo.Od té doby se mii vyhýbal jak to šlo.

A hle,jednou jsem ho potkal a on na zápěstí quartzový Tissoty.Ani jsem to nerozváděl,jen mi říkal radši toto,než tam-to a nemůže si je vynachválit.

Odesláno

Mě kolikrát říká manželka, takhle jdeš opravdu mezi lidi? Já říkám, jo a co jako? No a ona na to, tak hlavně že s tou mastnou hlavou a děravýma kalhotama máš na ruce hodinky za sto litrů  :lol2:

Odesláno

Když se na sebe tak koukám - vytahaný tepláky špinavý od hořčice + smradlavá mikina, tak asi sundám bondovky a vemu primky, aby se neřeklo.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ja chodim zaplatovanej ale cistej. To je zaklad - usi, krk.

Odesláno

Bych tě chtěl docela vidět jak vypadáš, když máš jenom uši a krk  :lol2: A na krku hodinky, cha cha cha 

Ja chodim zaplatovanej ale cistej. To je zaklad - usi, krk.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...