zhrado Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Mne by to nerobilo najmenší problém aby som vyliezol v špinavých montérkach s poriadnymi hodinkami na ruke z dákej favoritky. A čo by si myslel o mne dáky vesnický frantík je mi úplne jedno. Inak toto škatulkovanie podľa toho ako kto vyzerá je úsmevné. No čo už. Kto nevyzerá IN a najlepšie ako ten potetovaný bazmek, o ktorom sa toľko rečnilo vo VIP vlákne či kde, tak je proste sedliak, ktorý už len z princípu nemôže mať sny a ciele a samozrejme ani to najhlavnejšie (peniaze).. No nič, idem si oprať monterky...
LovecK Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Tvl, ste dneska asi chlastali okenu? to se neda cist...
Frantik Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Mne by to nerobilo najmenší problém aby som vyliezol v špinavých montérkach s poriadnymi hodinkami na ruke z dákej favoritky. A čo by si myslel o mne dáky vesnický frantík je mi úplne jedno. Inak toto škatulkovanie podľa toho ako kto vyzerá je úsmevné. No čo už. Kto nevyzerá IN a najlepšie ako ten potetovaný bazmek, o ktorom sa toľko rečnilo vo VIP vlákne či kde, tak je proste sedliak, ktorý už len z princípu nemôže mať sny a ciele a samozrejme ani to najhlavnejšie (peniaze).. No nič, idem si oprať monterky... Kecy!
Maxmillian Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Tvl, ste dneska asi chlastali okenu? to se neda cist...Haha +1Nejlepsi post celyho vlakna :-)
siwi Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Kdepak. Okenu už nepiju. Míval jsem po ní modrej jazyk a děti se mě pak bály.
Jörg8X Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 A to jako proc?Mohl se k nim dostat pred 20lety,nevim,treba je dostal,vymenil...moznosti je more.Prece neznamena,ze kdo ma hodinky za 2kila,musi bejt milionar.Ja taky znam borce,kterej obchoduje se starozitnostma,chodi voblikanej jako normalni starsi pan,ma pulku zubu v p...li a ma hodinky od Langeho.Nosi zlaty Omegy,Longiny,ma toho plnou kabelu,proste s tim dlouho kseftuje.Mel v ruce vic hodinek,nez ja kdy videl.A zadnej milionar to neni.Jenom se vyzna a pohybuje se v tom dlouho,zna spoustu lidi...V klidu, ať ti nepraskne cévka Dal jsem tam: takže to zase nesmíš brát tak vážně... fóra, internet atd., znáš to
kandrdas Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Klucí, ale jako dobrý hlášky tady Okena, modrej jazyk.... Jdu si dát ruma Se řežu jak malej kluk
wizard-ov Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 S těmi Tudory...já je mám taky a Baker se mi směje, že chodím v jedné červené bundě (samozřejmě outdoor, musím být trendy), takže někdy je to těžké.
mlsoun1 Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Můj kolega v práci nosil fejky a vždy machroval,že nad to není,jak jsou levné a kvalitní a já blbec si kupuji originál.Strašně machroval,čumák navrch.Jednou jsme byli na obědě s jeho novýma roládama.Jak mával rukou,tak práskl do zdi a upadla mu rafička a sletělo čísílko.Tak jsem se dlouho nepobavil,až mi zaskočilo.Od té doby se mii vyhýbal jak to šlo.A hle,jednou jsem ho potkal a on na zápěstí quartzový Tissoty.Ani jsem to nerozváděl,jen mi říkal radši toto,než tam-to a nemůže si je vynachválit.
mlsoun1 Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Já ji rovnou smíchal s Jarem a savem,neboť mám rád míchané nápoje :lol2:
African Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Mě kolikrát říká manželka, takhle jdeš opravdu mezi lidi? Já říkám, jo a co jako? No a ona na to, tak hlavně že s tou mastnou hlavou a děravýma kalhotama máš na ruce hodinky za sto litrů
gougy Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 hele a do kolika eur se teda můžou nosit hodinky k typické pánské "oblíbené mikině" ?doufám, že se to ještě dnes pořeší
Maxmillian Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Tak to ja si jdu na zejtra vyzehlit kosili a nalestit boty... ;-)
Liqid Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Když se na sebe tak koukám - vytahaný tepláky špinavý od hořčice + smradlavá mikina, tak asi sundám bondovky a vemu primky, aby se neřeklo.
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Ja chodim zaplatovanej ale cistej. To je zaklad - usi, krk.
African Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Bych tě chtěl docela vidět jak vypadáš, když máš jenom uši a krk A na krku hodinky, cha cha cha Ja chodim zaplatovanej ale cistej. To je zaklad - usi, krk.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.