SCIFI Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Možná to je jen polotovar Stejnhartu. staci to tam napsat a rázem se z toho stanou kvalitní německý hodinky s lehkou inspiraci jako oceán one.
bomber66 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Hele ja bych to neresil. MM tady ve svych zacatcich mela pulka fora, kazdy z toho po case vyroste, tak vocode dik tak som to myslel, urcite som nesiel obhajovat cinske hodinky
JAJA Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Možná to je jen polotovar Stejnhartu. staci to tam napsat a rázem se z toho stanou kvalitní německý hodinky s lehkou inspiraci jako oceán one.Dobře ty. :-))))))
Denjl Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Dneska jsem byl na kafe za kamošem v Porsche Brno- kamarád je místní člen a nosí modré Colty... Přímotal se tam jeho šéf a na ruce hodně spuštěné fejkové B - jakási neidentifikovatelna verze navitajmru... Jsem se neudržel a říkám, že asi dobrá firma, když mají oba B... Šéf zrudl, zakoktal a odvrávoral do kanclu.... Snad nebude mít kamoš průser, ale když sem toho seladona viděl jak si dává záležet aby byly vylezlé z manžety, tak jsem se neudržel :-D Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník dabelM Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Jj, ne každý západoevropan má vkus a je ochoten investovat do značkového produktu, i když je sám prodává....
Josef01 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Zajímalo by mě, jestli někdo řekl, "Bezlobte se, ale na ruce máte fejky, s takovými lidmi business nedělám". Já mám jedinou zkušenost, lidi co si kupují fejky, jsou prostě špatný....
ivan_989 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Ja poznam par ludi co nosia origo a su uplni dementi. A poznam jedneho co ma fake a je to prijemny pohodovy clovek. Ovela radsej by som spolupracoval s nim ako s tymi origo.
Josef01 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Tak přijeď na Rolex sraz, abys poznal normální lidi!
gougy Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Tak přijeď na Rolex sraz, abys poznal normální lidi!Vyjádření, popírající samo sebe?
gunman Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Béčka pana Casanovy. Tohohle pána má na FB dost mých přátel ve sledování a je to pro některé skoro GURU. Nikdy jsem podobnejm lidem nerozumněl. Píše lidem pěkný věci o pravdě, lásce, úspěších a komunikaci. Fakt mi přišlo divný, že by člověk s takovým životním postojem nosil fejky a ještě se s nima prsil na všech svých fotkách. Tak jsem mu přes FB poslal zdvořilostní dotaz, jak se to s B má. Poslal mi fotku sebe s Thierry Natafem, jak vybírá Zenithy a odpovědi na B se vyhnul, protože nepodává informace o ceně svého majetku. Napsal jsem, že mne cena nezajímá, že jsem nám zde chtěl jen zavřít pusu a vytřít zrak s tím, jak se to doopravdy má. Poslal jsem mu teda odkaz na tuhle diskuzi, abych se dozvěděl, že jsme anonymní drbny a měli bychom se mu omluvit. Tak jsem to zkusil ještě jednou, jestli by nechal ženu nosit fake kabelky a teplákovky a tím komunikace skončila. Prostě naleštěná bída. Pokud se mohu spolehnout na určení jeho fake zde, tak bych chtěl vidět jeho pravdivou odpověď, až se ho jednou děti zeptají, co to měl za hodinky na svatbě. Lže sám sobě. Viděli jste na něm někdo Zenithy?
Roubass Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Béčka pana Casanovy. Tohohle pána má na FB dost mých přátel ve sledování a je to pro některé skoro GURU. Nikdy jsem podobnejm lidem nerozumněl. Píše lidem pěkný věci o pravdě, lásce, úspěších a komunikaci. Fakt mi přišlo divný, že by člověk s takovým životním postojem nosil fejky a ještě se s nima prsil na všech svých fotkách. Tak jsem mu přes FB poslal zdvořilostní dotaz, jak se to s B má. Poslal mi fotku sebe s Thierry Natafem, jak vybírá Zenithy a odpovědi na B se vyhnul, protože nepodává informace o ceně svého majetku. Napsal jsem, že mne cena nezajímá, že jsem nám zde chtěl jen zavřít pusu a vytřít zrak s tím, jak se to doopravdy má. Poslal jsem mu teda odkaz na tuhle diskuzi, abych se dozvěděl, že jsme anonymní drbny a měli bychom se mu omluvit. Tak jsem to zkusil ještě jednou, jestli by nechal ženu nosit fake kabelky a teplákovky a tím komunikace skončila. Prostě naleštěná bída. Pokud se mohu spolehnout na určení jeho fake zde, tak bych chtěl vidět jeho pravdivou odpověď, až se ho jednou děti zeptají, co to měl za hodinky na svatbě. Lže sám sobě. Viděli jste na něm někdo Zenithy?Takový lidi miluju... Na Instagramu se prezentujou jako Zlatá mládež a stačí se jen mrknout, že nákupní papírovou tašku Gucci točí asi na 10ti fotkách a ty Cartier náramky jsou bůhví z čeho ale ze zlata fakt ne... Sent from my iPhone using Tapatalk
l.adamek Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Tady si pan docela nabehl, kaze vodu a pije vino:http://www.firstclass.cz/2015/02/3-zenske-mindraky-ktere-nepochopim-aneb-holky-co-byt-chvili-samy-sebou/#sthash.lWAxOhbo.dpbs1. mindrák: Vuittonka - Povězte mi, prosím: Proč nosíte padělané kabelky?" Je to opravdu charakter. Na ostatnich fake odsuzuje a sam jej nosi.
bomber66 Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 treba mu to hodit na fb stranku pri tolkych fanusikoch si to par ludi vsimne kym to zmaze
michalval Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Tady si pan docela nabehl, kaze vodu a pije vino:http://www.firstclass.cz/2015/02/3-zenske-mindraky-ktere-nepochopim-aneb-holky-co-byt-chvili-samy-sebou/#sthash.lWAxOhbo.dpbs1. mindrák: Vuittonka - Povězte mi, prosím: Proč nosíte padělané kabelky?" Je to opravdu charakter. Na ostatnich fake odsuzuje a sam jej nosi.Hezký čtení Tak si na to Guru odpověděl sám ve svém článku:Jak bych před Vámi vypadal? Ne, já se neptám, protože to vím ? vypadal bych jako magor. On to jistě Guru i sám ví, ale je potřeba držet se za každou cenu role.
Denjl Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 on je prostě klasickej ubohej vymejvač..... psal mu někdo na zeď firstclass zprávu o nějaké stanovisko??
ondralbc Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 treba mu to hodit na fb stranku pri tolkych fanusikoch si to par ludi vsimne kym to zmazeTo je nápad A dostali jste na ten email nejakou reakci?
Denjl Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 a dávam mu to tam furt dokola, dokud se veřejně nepřizná, že je pozéééér
ondralbc Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 kam to pises? je to viditelne i pro ostatni?
Denjl Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 mělo tam být : dávat.... ale na tu zeď Firstclass na facebooku by mělo jít veřejně napsat.... otázka jestli když to smaže a zakáže psát konkrétnímu uživateli na jeho zeď, jestli tu bude víc lidí mu tam ochotných toto psát
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.