Sphinxx Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Je mi to jedno. Ať si nosí co chce, vím, že má originály Béček, které nejsou na denní nošení vhodné, má tedy sbírkovky. Jestli nosí ve volném čase fejky nebo ne je jeho věc a nám to může být jedno. Já jako volnočasovky nosím Géčka a Seika, ale každej to máme jinak. Mě osobně zajímá, jakou má člověk pověst, obchodní historii a jak se chová. Vše ostatní je mi u zádele .
Micey Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 No tak rozhodne, stejne jako nam muze bejt uplne jedno vsechno ostatni co se tady pise, zejo. Akorat by to mozna byla trochu nuda:)
novaky Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Hosi sorry,ale safi ma v tomdle pravdu,ja bych si to nekoupil,ale fejk to proste nejni.Kdyby tam misto napisu Steinhart bylo Rolex,pak ano.je to asi takový rozdíl jako mezi trestným činem a neetickým jednáním, a S určitě ví, že se chová neeticky, ale když to prochází.... mezi firmami je to jako mezi lidmi - někteří jsou splachovací...
Sphinxx Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 No tak rozhodne, stejne jako nam muze bejt uplne jedno vsechno ostatni co se tady pise, zejo.Akorat by to mozna byla trochu nuda:) Ale blbost. Neber to tak vážně. Dan tady vyjádřil názor, nikde se tu necpe s fejky na ruce například do vlákna "co máte na ruce" ... jde o pár postů. Takový trumpeta, který tu převezl spoustu lidí byl KUPEC. Ale ten to tady házel ve velkém a vydával tyto hodinky za originál. Navíc tu lidi "vodil za nos" Pamatuješ? V tom vidím docela rozdíl.
Sphinxx Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 a ber to tak, že kdyby to Dan nenapsal sám, nikdo to ani neví a zbytečně se tu nehádá ...
matt81 Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Je mi to jedno. Ať si nosí co chce, vím, že má originály Béček, které nejsou na denní nošení vhodné, má tedy sbírkovky. Jestli nosí ve volném čase fejky nebo ne je jeho věc... ok, tak vo volnom case budeme nosit fejky. len kedy budeme nosit tie origo?
Sphinxx Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 ok, tak vo volnom case budeme nosit fejky. len kedy budeme nosit tie origo? Je mi to šumák, píšu to výše. Mé volnočasovky jsou Casio G-Shock a Seiko . Nic víc, nic míň.
nicename Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 ok, tak vo volnom case budeme nosit fejky. len kedy budeme nosit tie origo? v praci predsa :DDDD
safi Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 ok, tak vo volnom case budeme nosit fejky. len kedy budeme nosit tie origo? Kdyz pujdeme na matejskou
Flipik Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Je mi to jedno. Ať si nosí co chce, vím, že má originály Béček, které nejsou na denní nošení vhodné, má tedy sbírkovky. Jestli nosí ve volném čase fejky nebo ne je jeho věc a nám to může být jedno. Já jako volnočasovky nosím Géčka a Seika, ale každej to máme jinak. Mě osobně zajímá, jakou má člověk pověst, obchodní historii a jak se chová. Vše ostatní je mi u zádele .Může nám to být jedno, ale jeho argumentace je šílená. To je jako kdyby majitel Ferrari měl i jednu plastovou kopii se škodováckým motorem na pojížďky v pátečních zácpách ze strachu, že v tento čas hrozí kolize a on by nerad, aby mu to někdo neodřel. Proč by nemohl jet Fábkou nebo MHD? Mohl, ale to už by nikdo nevěděl o tom Ferrari v garáži.
Sphinxx Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Flipik: chápu, ale je to každého věc .
Jörg8X Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Ja si myslim ze ho tady odsuzujem protoze nosi fejky a jeste to uplne debilne zduvodnuje. Na hodinkovym foru mi to prijde dost pochopitelny, ne?Taky mi přijde... Na fejkovém fóru by byl za hrdinu, ale tady asi ne
wizard-ov Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 No jo, ale na fejkovém fóru by byl za vola, protože utratil šílené prachy za originály. A kdoví, jestli by ho nezabanovali pro porušení pravidel
McStinger Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Pekne vás prosím, vymyslite už niekto príklad s kópiou iného auta, než Ferrari. Dík.
villain83 Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 je to asi takový rozdíl jako mezi trestným činem a neetickým jednáním, a S určitě ví, že se chová neeticky, ale když to prochází.... mezi firmami je to jako mezi lidmi - někteří jsou splachovací...hele,mně se to taky nelíbí,aby bylo jasno,nicméně už jsem tady psal,že více či méně se Rolexkama inspirovalo mnoho značek,ne jen Steinhart.Edox,Eterna,Seiko...těch nápadně podobnejch markantů by si našel u spousty značek mraky,takže by si musel tohle řešit donekonečna...
marosh Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Takže nosí fíky, hrdě se k tomu hlásí a je to vlastně hrdina. Kua, to je logika, jak cyp. To je takový partyzán chronomagu.Kdysi bylo slovo fejk na chronomagu ta největší nadávka. Kam to fórum spěje...
Micey Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 villain: Tak s tim ani nezacinej, prece nechces tvrdit, ze Seiko nebo Eterna dela neco jako Ocean I, ty jejich pseudo GMT a podobne..
Sphinxx Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Naštěstí mám při pátečním večeru a vlastně celý týden podstatnější věci na práci než se babrat v tom, jestli někdo nosí na bazén a diskošku fejkový hodinky nebo ne .
bandicoot Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Jsem koukal na IG a pred necelym rokem @fakewatchbusta slusne vyjebal s nejakym pseudo-guruem, falesny AP, vrtulnik, vila...Mrknete tam. Likvidace fejku s Bilzerianem jsou slusny.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.