Zdeněk H. Odesláno 10. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2013 Reborn: Tak ty jsem vubec neznal. Rozhodne zajimavy hodinky! Jen se bojim, ze diky lunete budou vypadat hodne maly. Take mozna je jen diky lunete, 43 mm s korunkou je +- 39 mm pouzdro? Chtelo by to mit je na ruce. Jeste me uplne neberou ty dve korunky.
Frostie Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 Frostie : To je přesně to, co říkám. 240 USD je prostě šílenost, navíc to ani není origo stav= chybí guma. jj, jen jsem to upřesnil a započítal nemalé poštovné + ještě nějakých dalších 40 USD za gumu, no to je fakt šílenost
Frostie Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 Reborn: Tak ty jsem vubec neznal. Rozhodne zajimavy hodinky! Jen se bojim, ze diky lunete budou vypadat hodne maly. Take mozna je jen diky lunete, 43 mm s korunkou je +- 39 mm pouzdro? Chtelo by to mit je na ruce. Jeste me uplne neberou ty dve korunky. to horní, řekl bych, nebude korunka, jen tlačítko iluminátoru
Zdeněk H. Odesláno 10. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2013 Reborn: Nemaji je skladem, ale cena 1890 Kc http://www.web-hodinky.cz%2Fhodinky%2Fcasio-mdv102-1av%2F
Zdeněk H. Odesláno 10. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2013 Reborn: znovu a snad uz funkcni odkaz http://www.web-hodinky.cz/hodinky/casio-mdv102-1av
lub Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 Reborn: znovu a snad uz funkcni odkaz http://www.web-hodinky.cz/hodinky/casio-mdv102-1avno to by byla luxusní cena! pokud je fakt mají, tak mám celkem cukání.svého času jsem po nich taky koukal.
Frostie Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 (upraveno) Reborn: znovu a snad uz funkcni odkaz http://www.web-hodin...asio-mdv102-1av no tak to zcela mění situaci a je to znatelně lepší, než 200 a x USD... Píší doba dodání 10-15 dní, takže asi skladem nebudou, položím dotaz a uvidíme... Edit: dotaz jsem odeslal, předpokládám, že zítra dorazí odpověď, takže se s vámi budu moc podělit. Pro znalé nj přikládám alespoň návod k modulu 3304, kterým jsou diversky osazeny.Casio diver, modul 3304.pdf Upraveno 10. února 2013 uživatelem Frostie
Frostie Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 no tak to zcela mění situaci a je to znatelně lepší, než 200 a x USD... Píší doba dodání 10-15 dní, takže asi skladem nebudou, položím dotaz a uvidíme... Edit: dotaz jsem odeslal, předpokládám, že zítra dorazí odpověď, takže se s vámi budu moc podělit. Pro znalé nj přikládám alespoň návod k modulu 3304, kterým jsou diversky osazeny. Tak hoši, obdržel jsem odpověď z webu, kde nabízeli námi obdivované Casio-divery s nádhernou iluminací za 1.890,- Kč a řekl bych, že máme po pr..li a že situace v podstatě není o moc lepší než na EBay. Přikládám text odpovědi v plném nezměněném znění: Dobrý den, Vámi poptávané hodinky Casio MDV-102 již v naší nabídce nejsou. Model který jste našel, je pozůstatek starého feedu. Některé modely Casio jsou ještě skladem ,ale nejsou zobrazeny. Pokud máte zájem o jiný model napíši Vám co je skladem. S pozdravem,tým webhodinky.cz Takže asi tak...
lub Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 mno, to se dalo tušit.ale za hlášku Některé modely Casio jsou ještě skladem ,ale nejsou zobrazeny. Pokud máte zájem o jiný model napíši Vám co je skladem.bych je nakopal. hlavně, že casio ani nemají v nabídce značek.
lub Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 už jsem z těch všech mechanik nějakej unavenej.. mám na zkoušku objednány "nejlevnější diversky od casia" mrw200h-1b2. uvidím, jestli je to dle ceny šunt největší, nebo se budou dát nosit. lumi sice dle wus stojí za starou belu jak je u casia zvykem, vypadají ale pěkně přehledně. tak pak hodim nějakou fotku.
Frostie Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 už jsem z těch všech mechanik nějakej unavenej.. mám na zkoušku objednány "nejlevnější diversky od casia" mrw200h-1b2. uvidím, jestli je to dle ceny šunt největší, nebo se budou dát nosit. lumi sice dle wus stojí za starou belu jak je u casia zvykem, vypadají ale pěkně přehledně. tak pak hodim nějakou fotku. já myslím, že by to zase nemuselo být až tak nejhorší, nicméně budu se těšit na tvoje postřehy a fotky, až budou doma
ggrand Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Zrovna tyhle jsem si zkoušel v obchodě, taky zaujaly...plast nejhnusnější, velké zklamání. Ani jsem nechápal, za co chtějí 8 stovek. Luneta bez jakékoliv aretace. Všecko děsně laciné. Z takových hodinek bych neměl radost. Taky jsem se mechanik přejedl, tak mi teď dělají společnost Citizenky PMX56-2812. Zdaleka ne dokonalé, ale baví mě.
Frostie Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Zrovna tyhle jsem si zkoušel v obchodě, taky zaujaly...plast nejhnusnější, velké zklamání. Ani jsem nechápal, za co chtějí 8 stovek. Luneta bez jakékoliv aretace. Všecko děsně laciné. Z takových hodinek bych neměl radost. Taky jsem se mechanik přejedl, tak mi teď dělají společnost Citizenky PMX56-2812. Zdaleka ne dokonalé, ale baví mě. tak to jsou ovšem velmi luxusní potápky. Dobrá volba, ggrande!
lub Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Zrovna tyhle jsem si zkoušel v obchodě, taky zaujaly...plast nejhnusnější, velké zklamání. Ani jsem nechápal, za co chtějí 8 stovek. Luneta bez jakékoliv aretace. Všecko děsně laciné. Z takových hodinek bych neměl radost. Taky jsem se mechanik přejedl, tak mi teď dělají společnost Citizenky PMX56-2812. Zdaleka ne dokonalé, ale baví mě.mi taky musíš kazit radost dopředu . co taky čekat od laciných hodinek, než že budou lacině vypadat, no. nechci dávat do baterkáčů víc, než pár stovek. navíc jsem chtěl něco lehkýho plastovýho. a stejně už mě to všechno nějak přestává bavit.
Frostie Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 (upraveno) mi taky musíš kazit radost dopředu . co taky čekat od laciných hodinek, než že budou lacině vypadat, no. nechci dávat do baterkáčů víc, než pár stovek. navíc jsem chtěl něco lehkýho plastovýho. a stejně už mě to všechno nějak přestává bavit. nenech se zviklat, jestli stojí 800 kč, tak je to ok, na léto do vody a na tobogán za ty prachy optimum! Upraveno 13. února 2013 uživatelem Frostie
marecek01 Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 taky si myslim ze sport 5 od seika vydrzi hodne . mam seika SNZF47J1 a delam snima opravdu vse a porad v pohode.
travex Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Frostie : To je přesně to, co říkám. 240 USD je prostě šílenost, navíc to ani není origo stav= chybí guma. Ta cena je fakt srandovní. Navíc když se ještě před rokem, možná rokem a půl se daly sehnat za 50-70$.Podle mě to žádné ikonické hodinky nejsou a osobně se mi více líbí řada 106.
kloubik Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Cenově kolem $350 ale vypadají moc dobře, Eco-drive, titan, super tah s posunovatelnou sponou.Recenze na stejný model, jen v černém provedení, třeba tady.
Frostie Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Cenově kolem $350 ale vypadají moc dobře, Eco-drive, titan, super tah s posunovatelnou sponou.Recenze na stejný model, jen v černém provedení, třeba tady. těmito přesně se v příspěvku 32 chlubil ggrand...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se