Drda Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 No tvl. to je stroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 ked uz tu bola rec o Pavlovi Grossovi, tak koncom aprila vysla jeho autobiografia https://www.jota.cz/hlubiny-a-posedlosti.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 DOXA SUB 300T SEARAMBLER po návratu z jihlavských lázní (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 před 5 hodinami, Piplík napsal: DOXA SUB 300T SEARAMBLER po návratu z jihlavských lázní (-: Nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 jaj, ty jsou super. Lumi je původní, nebo jsi ji nechal taky udělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 před 7 hodinami, xbraj19 napsal: jaj, ty jsou super. Lumi je původní, nebo jsi ji nechal taky udělat? Díky. (-: Na cifr a ručky se nešahalo, vše původní. Dělal se jen servis strojku, přetěsnění, doplnění barvy do lunety a lehké oživení hran pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 (upraveno) Že jsou ty Doxa Sub 300T pro mě tak aktuální, hodím sem pár fotek tohoto ikonického modelu v různých vintážních i novodobých referencích, protože se jedná o nadčasové potápky. Vím, že je tady na fóru několik vláken jím věnovaným, přesto malá upoutávka. Hoďte sem ty Vaše a neschovávejte je v krabicích! ️ Upraveno 9. června 2023 uživatelem Piplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 22. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 … zařekl jsem se, že mi Sicura nesmí přes práh … no a člověk míní a … mění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 Dneska baterkové tooly od Citizenů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Nějak to tady upadlo potápěči ️!!!! Dneska jsem na světlo vytáhl své BIG BLUE ️🪼 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Snad neurazím: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 S nimi určitě,néééééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Chvilku mi trvalo, než mi došlo, že to vejš není moje ruka...tak přidávám svoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Tvoje vlákno, hlavně příběh, jak jsi k těm hodinkám přišel, jsem četl asi desetkrát. Paráda! To samé Seamasterův příběh. Moje cesta byla taky zajímavá. Tyhle hodinky si asi musí člověk zasloužit. Jak budu mít čas, tak taky svou anabázi sepíšu. Jen bych měl dotaz. Když jsem se díval na Tvé fotky, nosíš svoje Ploprofy na ruce bez prodlužovacího článku meshe. To vážně dáš na ruku i bez toho? Já mám původní tah, který má 19/19 řad drátěnky a musel jsem si pomoc prodloužením. Pokud se nepletu, tak servisní tah má 18/18 řádků. To by mi jedno prodloužení stačilo tak akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 před 10 hodinami, malda napsal: Snad neurazím: před 18 minutami, JR_2010 napsal: Chvilku mi trvalo, než mi došlo, že to vejš není moje ruka...tak přidávám svoji Nejste i ve stejném resortu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 (upraveno) To v pozadí je asi dvacetiletý cykas u mě na zahradě. Vzhledem k tomu, že všechno utrácím za hodinky, je to jediná exotika, kterou si můžu dovolit Ještě je mám takhle: Upraveno 22. října 2023 uživatelem malda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 před 15 minutami, malda napsal: Tvoje vlákno, hlavně příběh, jak jsi k těm hodinkám přišel, jsem četl asi desetkrát. Paráda! To samé Seamasterův příběh. Moje cesta byla taky zajímavá. Tyhle hodinky si asi musí člověk zasloužit. Jak budu mít čas, tak taky svou anabázi sepíšu. Jen bych měl dotaz. Když jsem se díval na Tvé fotky, nosíš svoje Ploprofy na ruce bez prodlužovacího článku meshe. To vážně dáš na ruku i bez toho? Já mám původní tah, který má 19/19 řad drátěnky a musel jsem si pomoc prodloužením. Pokud se nepletu, tak servisní tah má 18/18 řádků. To by mi jedno prodloužení stačilo tak akorát. Já mám jen ten mesh chycenej na poslední dírce spony a jsou mi normálně, až volně. No asi jsem chcípák a to jsem si doteď myslel, jakej nejsem chlapák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 (upraveno) Díky! To já jsem si spíš doteď myslel, jaký jsem chcípák. Tohle mi zvedlo sebevědomí. Jdu se pochlubit svojí polovičce. To nemůže ignorovat. Upraveno 22. října 2023 uživatelem malda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 S tím tahem jsou mi taky normálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Maldo, k tomuhle gratuluju a tise zavidim. Roky tady sleduju Jirkovo vlakno a bez muceni rikam, ze tohle jsou moje dream watch, nebo jak se to tady rika. Vypada to, ze je mas taky v krasnym stavu, coz se uz moc nevidi. Uzivej si je ve zdravi, jsou skvely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se