Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Cyber napsal:
Jojo, koukám na nové příspěvky, a vypadá to na nějaký skvost od TomášeHakla do sekce prodej. Výkřiky o dvou slovech...takhle se sbírají příspěvky :-) Začíná se v 21.35 a do každého vlákna se plácne nějaký nesmysl, nebo citoslovce. Po 25 minutách splněno 30% povinných příspěvků.

Můj případ! Do dnes mě to sere a to, co následovalo ( prodejní inz) taky! Nezkušenost a možná nevědomost nováčků?!

Odesláno
  falkkon napsal:
Fuchs je předem jasný vítěz ankety!

SOUHLAS, hned zitra si na netu najdu nejakou jeho reklamu, jestli je treba nebude mit na ruce. Kazdopadne je to to nejstasnejsi co bych mohl na zapesti u nekoho spartit!

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Náhodou jsem narazil na Watchuseek na tenhle shit ... :shit:

Podržte se, je v tom automat, udělaný byly někdy na začátku 70. let ...

post-1678-1208118644.jpg

Upraveno uživatelem rorda
Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)

Chodí mi asi jako každému spoustu spamů, koukám a mezi nimi odkaz na e-shop s hodinkami. Čína zabalená do jakési legendy. Nechutnej bordel...(foto 1)

Ale co mě zaráží, vyplatí se někomu vyrobit hodinky se safírem, vodotěsné do 1000m, s heliovým ventilem a prodávat je cca za 5tis. Kč?

(foto2)

popis z webu, takže to hovoří za vše... ;)

Strojek: Vysoce kvalitní automatický pohyb

Materiál: Vše z ušlechtilé oceli

Sklo: Safírové sklo

Vodotěsnost: !!! Voděodolné do 1000 m (3280 stop) !!!

Pásek: Vysoce kvalitní potápěčský pásek, maximální objem ruky 270 mm

Dno: Šroubované dno

Záruka: 2 roky záruka

Profesionální heliová klapka u 9:00, schopná odolat extrémnímu tlaku

Centrální sekundový ukazatel

Ukazatel datumu u 3:00 (s rychlým přetočením na první pozici)

Speciálně natírané světélkující ručičky a ukazatele, vhodné pro noční použití

Velikost pouzdra 46 mm, tloušťka 14,4 mm

Speciální šroubovaná korunka, průměr 5,5 mm

post-786-1208353180.jpg

post-786-1208353201.jpg

Upraveno uživatelem milosklikar
  • po měsících...
Odesláno
  askold napsal:
Nejosklivejsi hodinky jsou Longines model La Grande Vittesse Chronograph, protoze jsou kopii na model od Tag Heuer Carrera Chronograph

Omlouvam se za OT a propirani prastareho tematu, ale nejsou, proste nejsou. Viz foto:

post-1770-1214548311.jpgpost-1770-1214548318.jpg

Aneb najdi ne 10 rozdilu, ale spolecnych znaku, delajicich z Longines LGV kopii Tagu.

O, pardon, uz to vidim. Hle, cervena vterinovka, toto raritni provedeni, ktere se jen tak nevidi, samozrejme dela z LGV jasnou kopii, podobne jako TH patentovana bila datumovka na 3. hodine. Pak je tu, od vyvojove skupiny TH Inventors Of TH Specific TH Watch TH Thingies?, neobvykle resena luneta - Ultra-Unique Round Black Bezel With Some Marks And Numbers On It?. Dale obe hodinky maji netradicne nerezove pouzdro, ke kteremu je atypicky, na nozickach, pripevneny dalsi vynalez firmy Tag Heuer, reminek.

Jenom se predtim, nez si pujdu pro valec na drceni techto hnusnych Longines kopii, budu muset poradne podivat, jestli to nahodou, vzhledem k provedeni rucicek, ciferniku, subciferniku, cisel na lunete, okraje lunety, pouzdra, nozicek, korunky a tlacitek, nejsou nahodou jenom podobne, ale vlastne uplne jine hodinky. :smile_anim:

Odesláno (upraveno)
  rorda napsal:

Jsou to hodinky vyrobené speciálně pro zednáře včetně těch všech jejich atributů (trochu veselé :thumbsup_anim:) . Udělali je i ve zlatě. Těch hodinek po světě moc neběhá ;) Myslím, že je dělal Wittnauer (Bulova)

Upraveno uživatelem hciq
Odesláno

Mě se ty trojúhelníkový zdají podnětný, logický a ještě k tomu nesou nezaměnitelný symbol - z mýho hlediska perfektní dizajn. Jasně, že je to kapinku dětinské, ale to je spíš ta idea takové hodinky vyrobit, dizajn je vymyšlenej skvěle.

Odesláno
  hufnor napsal:
Omlouvam se za OT a propirani prastareho tematu, ale nejsou, proste nejsou. Viz foto:

Aneb najdi ne 10 rozdilu, ale spolecnych znaku, delajicich z Longines LGV kopii Tagu.

O, pardon, uz to vidim. Hle, cervena vterinovka, toto raritni provedeni, ktere se jen tak nevidi, samozrejme dela z LGV jasnou kopii, podobne jako TH patentovana bila datumovka na 3. hodine. Pak je tu, od vyvojove skupiny TH Inventors Of TH Specific TH Watch TH Thingies?, neobvykle resena luneta - Ultra-Unique Round Black Bezel With Some Marks And Numbers On It?. Dale obe hodinky maji netradicne nerezove pouzdro, ke kteremu je atypicky, na nozickach, pripevneny dalsi vynalez firmy Tag Heuer, reminek.

Jenom se predtim, nez si pujdu pro valec na drceni techto hnusnych Longines kopii, budu muset poradne podivat, jestli to nahodou, vzhledem k provedeni rucicek, ciferniku, subciferniku, cisel na lunete, okraje lunety, pouzdra, nozicek, korunky a tlacitek, nejsou nahodou jenom podobne, ale vlastne uplne jine hodinky. :smile_anim:

Já myslím že ty Longinesy jsou hezčí.

Odesláno
  rorda napsal:

Tak mě napadá...kolik je zde na fóru Svobodných zednářů?

Tedy alespoň těch, kteří se hrdě hlásí...? :thumbsup_anim:

Odesláno
  J.F. napsal:
Já myslím že ty Longinesy jsou hezčí.

Pravda, pravda, také tvrdím, že jsou hezčí.

Naopak ty Carrery mě děsí na první pohled některými podobnými prvky s Omegou Speedmaster.

Tak koukám, že Carrera versus Grande Vitesse dopadlo jako v té písni: ... den co se jasný zdál, zbyl papírovej čert...

Odesláno (upraveno)
  Pepino65 napsal:
Pravda, pravda, také tvrdím, že jsou hezčí.

Naopak ty Carrery mě děsí na první pohled některými podobnými prvky s Omegou Speedmaster.

Tak koukám, že Carrera versus Grande Vitesse dopadlo jako v té písni: ... den co se jasný zdál, zbyl papírovej čert...

Carrery jsou podobne speedmasterum zhruba tak, jako grande vitesse tem carreram :)

tj. docela dost

Tak ci tak me to teda nevadi. Kazde hodinky maji svoje.

Upraveno uživatelem utrejch
Odesláno
  hufnor napsal:
Omlouvam se za OT a propirani prastareho tematu, ale nejsou, proste nejsou.

Lépe bych to nenapsal. :thumbsup_anim:

Odesláno
  Pepino65 napsal:
Speedmastery se mi opravdu zdají podobnější s černou lunetkou těm Carreram víc. Nemůžu si pomoci.

:crying_anim02: Ja jsem svym prispevkem chtel naznacit, ze hodinky renomovanych firem nemaji zapotrebi kopirovat modely jinych vyrobcu. Vznik hodinek navzajem si podobnych je IMHO vysledkem toho, ze nektere designove prvky k sobe proste sedi a vytvareji harmonicky pusobici celek. Takze pokud nechce nekdo vyrobit vystredni bledemodreruzovobrcalovepuntikovany paskvil, ale elegantni cerny chronograf s urcitym usporadanim 3 subciferniku, tak je pravdepodobne, ze Ameriku designove proste neobjevi. No a zatim se tady objevujou dalsi fotky srovnavajici nanejvys trochu podobne hodinky. Ted to nemyslim, Pepino65, zle, protoze nepises podobne bludy o kopiich, jako askold, jehoz prispevek me donutil k puvodni reakci. Pokud se ale na TH a Omegy clovek podiva podrobneji, zjisti, ze jsou to od pouzdra, lunety(ktera na Carrerach mimochodem presahuje pouzdro), provedeni oznaceni na lunete i fontu celkove, pres indexy a datumovku k rucickam, opet vlastne uplne jine hodinky.

Kopie jsou hodinky typu Marina Militare. Speedmaster x Carrera x LGV a pdodobne pripady jsou podle meho nazoru a mych (i kdyz obrylenych) oci jednoduse jine hodinky.

Odesláno
  hufnor napsal:
:crying_anim02: Ja jsem svym prispevkem chtel naznacit, ze hodinky renomovanych firem nemaji zapotrebi kopirovat modely jinych vyrobcu. Vznik hodinek navzajem si podobnych je IMHO vysledkem toho, ze nektere designove prvky k sobe proste sedi a vytvareji harmonicky pusobici celek. Takze pokud nechce nekdo vyrobit vystredni bledemodreruzovobrcalovepuntikovany paskvil, ale elegantni cerny chronograf s urcitym usporadanim 3 subciferniku, tak je pravdepodobne, ze Ameriku designove proste neobjevi. No a zatim se tady objevujou dalsi fotky srovnavajici nanejvys trochu podobne hodinky. Ted to nemyslim, Pepino65, zle, protoze nepises podobne bludy o kopiich, jako askold, jehoz prispevek me donutil k puvodni reakci. Pokud se ale na TH a Omegy clovek podiva podrobneji, zjisti, ze jsou to od pouzdra, lunety(ktera na Carrerach mimochodem presahuje pouzdro), provedeni oznaceni na lunete i fontu celkove, pres indexy a datumovku k rucickam, opet vlastne uplne jine hodinky.

Kopie jsou hodinky typu Marina Militare. Speedmaster x Carrera x LGV a pdodobne pripady jsou podle meho nazoru a mych (i kdyz obrylenych) oci jednoduse jine hodinky.

:smile_anim: Souhlas a nic než slouhlas. :smile_anim:

Odesláno

Ja nechapu proc se porad dokola tohle resi.. :rolleyes: Proste z tohoto vyberu Omega Speedmaster - TH Carrera - Longines GV Chrono mi prijde ze vidim troje ruzne chronografy od ruznych znacek (ano maji takove "standardni" usporadani ciferniku), ale nikde nevidim, ze by nekdo neco kopiroval, kazde maji svoje specificke znaky.. Timhle zpusobem by se dalo za chvilku dojit az k poznani ze prvni chronografy co byly jsou to jediny spravny, protoze podle nekoho by uz vsechno ostatni mohly byt kopie.. ;) Ale kazdy to vidi jinak a je to jeho vec, jen nechapu procse to kazdou chvili takhle omila ;)

hufnor - pravdu dis ;)

Odesláno
  hufnor napsal:

Já vím, že jsi to zle vůči mě nemyslel. Mě docela také drtilo, že LGV si Carrerou nejsou podobné ani z pohledu ze 2 metrů, to možná ty Speedy. Askold to totiž vůbec netrefil. No v něčem se trefil, budu mít špatné spaní, budu přemýšlet, co s těmi LGV. Fakt se mi líbí. ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...