F.B. Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 To KRAKRA...keď si prejdeš Rolexami, možno sa dostaneš i sem .-) http://www.thewatchquote.com/List-Price-and-tariffs-for-Patek-Philippe-watches-No_59.htm Jo, a som zvedavý, čo o "Papekoch" napíšeš...nudné? zlaté? trápne? drahé? ..... F.
instant Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 (upraveno) IzTaPa ..ale nie su znackovejsie ako Rolex inac citat to tu je celkom zabava, obe strany perlia celkom usilovne. Paradoxne viac nez krakra v risi divov ma bavia chvalospevy na technologicku vyspelost a inovativnost hodiniek ktore su 50 rokov fundamentalne rovnake a ktorych full gold verzia vazi menej ako moje ocelove.. Upraveno 31. května 2013 uživatelem instant
instant Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 To KRAKRA...keď si prejdeš Rolexami, možno sa dostaneš i sem .-) http://www.thewatchquote.com/List-Price-and-tariffs-for-Patek-Philippe-watches-No_59.htm Jo, a som zvedavý, čo o "Papekoch" napíšeš...nudné? zlaté? trápne? drahé? ..... F. Pateky su vysoka hodinarina, Rolex to seka ako tesco pekaren rohliky a druhou najvacsou komplikaciou je bublina na sklicku.. Opatrne.
IzTaPa Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 (upraveno) Pateky su vysoka hodinarina, Rolex to seka ako tesco pekaren rohliky a druhou najvacsou komplikaciou je bublina na sklicku.. Opatrne. ale aj tak tie rolex rozky chuti dobre (na rozdiel od tesco ) edit: kolko chyb som narobil? Upraveno 31. května 2013 uživatelem IzTaPa
F.B. Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 Pateky su vysoka hodinarina, Rolex to seka ako tesco pekaren rohliky a druhou najvacsou komplikaciou je bublina na sklicku.. Opatrne.Máš pravdu, ale obe môžeš považovať za investíciu...PP za obed od majstra šéfkuchára, a R. za ten rohlík z Tesca :-)...ale je rozdiel rohlík Rolex z Tesca...a iné rohlíky, nie? :-) F.
kamilb Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 ktore su 50 rokov fundamentalne rovnake a ktorych full gold verzia vazi menej ako moje ocelove.. Tys tu chyběl Vrať se zptátky do své sekce a pokračujte v modlidbách aby Seiko k výročí udělalo konečně reinkarnaci nějaké desítky let staré pecky aby bylo konečně zas o čem psát a ne jen, zlatit korunky a lunety Ještě že Yuichiro zvládne vylézt na horu a firemní fotograf tam může nasekat pár fotek.
shag Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 Niekedy mam pocit, ze Roleks vymyslel branding, marketing a brainwashing.
kamilb Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 Ideový neřítel dostává reálný obrys.
F.B. Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 Ideový neřítel dostává reálný obrys. Seiko vs. Rolex? To hádam nie...my sme predsa všetci rodina...mimo tých "kukučích vajec" z black listu, nie? F.
kamilb Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 To hádam nie...my sme predsa všetci rodina... F.Nie - neboj jen jsme tady s kolegy probírali brainwashing
instant Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Odesláno 31. května 2013 .my sme predsa všetci rodina... šak toto bracho, že rodinu si nevybereš..
krakra Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 To KRAKRA...keď si prejdeš Rolexami, možno sa dostaneš i sem .-) http://www.thewatchquote.com/List-Price-and-tariffs-for-Patek-Philippe-watches-No_59.htm Jo, a som zvedavý, čo o "Papekoch" napíšeš...nudné? zlaté? trápne? drahé? ..... F.Tak Patek Philippe jsou hodinky absolutně mimo obzory běžných smrtelníků. Myslím si, že hodně lidí tu značku ani nezná, já vím že to je snad ta úplně nej, značka. Nevím zda se dají vůbec běžně koupit.
Návštěvník dlubix Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 To KRAKRA...keď si prejdeš Rolexami, možno sa dostaneš i sem .-) Nevím... . To je právě ten problém.... že nic nevíš
instant Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 ale aj tak tie rolex rozky chuti dobre (na rozdiel od tesco ) edit: kolko chyb som narobil? miliarde much chuti kravske lajno - ked uz sme pri tomto druhu argumentov
jankoxxx Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 pokracujte, uz som myslel ze idem na dvor vyberat burinu zo zeme, ale toto je zaujimavejsie
F.B. Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 To je právě ten problém.... že nic nevíšAle no, predsa len niečo vie..KRAKRA-ť F.
Daemonultimate Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Tak Patek Philippe jsou hodinky absolutně mimo obzory běžných smrtelníků. Myslím si, že hodně lidí tu značku ani nezná, já vím že to je snad ta úplně nej, značka. Nevím zda se dají vůbec běžně koupit.Koupit se dají,ale máš pravdu v tom,že jsou to palice.Ti lidé,co tu značku neznají jsou úplně mimo mísu, s kýmkoli chrono nepostiženým mluvím o hodinkách,všem je známá jako TOP.
gas Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 Tak panove a damy bacha ... pokud uzivate sve rlx aktivne, tak velmi pozorne kontrolujte tah ! Mam keramicke lvcka, po nakupu ( nove hodinky ) jsem zkratil tah, sroubky dotahl fest-na max a uzival si je. Jedna dovolena ( more, plavani, skakani do vody, atd. ) probehla v poho. Ted jsem je vzal na druhou a aktivne, stejne je uzival. Dnes po obede se zvednu z paluby a chci z lodi skocit do more. Mam zvyk ( nekteri clenove se mne smejou, ze nigu ), ze vzdy sahnu na korunku zda je zasroubovana a prejedu po tahu. Nez jsem zaplachtil vzduchem a skocil do more ( cca 30-40m hloubka ) jsem zjistil, ze je cela osa na tahu vysroubovana a hodinky deli cca 2mm od rozpojeni tahu a jejich vyletu na dno. Pouceni ? Zasroubovat max silou nestaci, budu zakapavat lepidlem ... Stalo se mne to prvne, davejte pozor
kloubik Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 Ja korunku taky vetsinou kontroluju nez poprvy vlezu do vody (ale v prubehu dne uz pak ne). Jeste ze sis toho vsimnul, to by se dovolena nemile prodrazila. Myslim ze jsem nekde cetl, ze pokud zkracuje tah Rolex AD tak na sroubky pouziva Loctite nebo podobny pripravek, ale jestli musi a maji to narizeny nebo to byla jen iniciativa jednoho dealera netusim. Vi nekdo, jestli z tovarny jsou standard sroubky nejak zakapnuty? (a jak je to u Omegy? Pamatuju, ze par lidi tady melo problem vubec povolit novy sroubovany tahy na PO, coz by trochu naznacovalo ze byly zalepeny).
Ohm-Aztec Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Odesláno 25. června 2013 Tak panove a damy bacha ... pokud uzivate sve rlx aktivne, tak velmi pozorne kontrolujte tah ! Mam keramicke lvcka, po nakupu ( nove hodinky ) jsem zkratil tah, sroubky dotahl fest-na max a uzival si je. Jedna dovolena ( more, plavani, skakani do vody, atd. ) probehla v poho. Ted jsem je vzal na druhou a aktivne, stejne je uzival. Dnes po obede se zvednu z paluby a chci z lodi skocit do more. Mam zvyk ( nekteri clenove se mne smejou, ze nigu ), ze vzdy sahnu na korunku zda je zasroubovana a prejedu po tahu. Nez jsem zaplachtil vzduchem a skocil do more ( cca 30-40m hloubka ) jsem zjistil, ze je cela osa na tahu vysroubovana a hodinky deli cca 2mm od rozpojeni tahu a jejich vyletu na dno. Pouceni ? Zasroubovat max silou nestaci, budu zakapavat lepidlem ... Stalo se mne to prvne, davejte pozor Gasi, tohle se mi stalo u Sinn i u B, takže R nebude nějakou zásadní výjimkou. Sinn k hodinkám na tahu dodává ještě klébr právě pro tyhle účely. Podle všeho bude potřeba upravit zvyk takto: dotáhnout korunku, přejet gramlou přes tah a šroubováčkem podotahovat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se