straspol Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2013 A já ti opět připomenu, že se bavíme o sériových provedeních :-) Jinak kompletní sbírka správného chronomagora by určitě měla obsahovat alespoň jednu renovaci, pak nový sériový provedení a minimálně jeden bastl :-)))) EDIT - kdy mi je prodáš?Rejpale no takže už jen čtvery, původní starý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brhel Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Elton umí i nerezový pouzdra, různý provedení ciferníků poslední fotky jsou Eltonu, snad prominou, když už tady dělám promoušn :-)) traktor.pngNa kolik korun přijde zhruba novej ciferník v Eltonu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 31. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Na kolik korun přijde zhruba novej ciferník v Eltonu?2000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 Jede traktor je to ... :-)Už se to blíží, už bude hotovo. Další do rodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2013 Jede traktor je to ... :-)Už se to blíží, už bude hotovo. Další do rodiny TRAKTO~1.JPGDost dobrý!!! A to jsem si dycky myslel, jak jsou traktory nudné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2013 Že jste si tam nenechali dát radši traktor... :-)Ne, vážně, moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2013 (upraveno) Nedavno jsem vydrazil jedny "skorotraktory" (podle me maji spatne rucicky) s trochu zaslym cifernikem, ale rikal jsem si, ze ho zkusim vycistit... Prvni fotka je z prubeho cisteni, myslim, ze je zretelne videt ta vycistenejsi cast. Slo to paradne, postupoval jsem opatrne, ale v oblasti kolem loga a mezi indexy 12 a 5 po prvnim pretreni ciferniku sla barva dolu (viz. druha fotka).Nenasel by se zde nejaky dobrak, ktery ma nejaky pouzitelnejsi cifernik (pripadne rucicky) navic a byl by ochoten se jich zbavit? (kdyztak do sz)Fotky... Za pripadne nabidky mockrat diky Upraveno 24. července 2013 uživatelem Anela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2013 To si radši na Aukru kup nějaké lepší, vždyť i to pouzdro už je na nic. Je to běžný typ, nic drahého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2013 Jj už se stalo:)dokonce výrazně lepší stav. Měl jsem dojem, že jsou traktory cennější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2013 Jj už se stalo:)dokonce výrazně lepší stav. Měl jsem dojem, že jsou traktory cennější...Jen v krásném stavu, nebo vzácnější modely...nedávno mi jeden ze zdejších plantážníků vyšrouboval na Aukru traktory s růžovým pruhem až jsem se divil. Ale tyhle jsou opravdu běžné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čibi Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 Je někde napsaná přesná definice traktorů - ty s tím kolem jsou jasný, ale v galerii jsem viděl i takové, u kterých jsem si nebyl jistý, zda tam patří či ne. Díky za radu nováčkovi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 (upraveno) Je někde napsaná přesná definice traktorů - ty s tím kolem jsou jasný, ale v galerii jsem viděl i takové, u kterých jsem si nebyl jistý, zda tam patří či ne. Díky za radu nováčkovi :-)přečti si tohle vlákno od začátku. Máš to i s obrázkama. Upraveno 29. července 2013 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 To pouzdro je jedinečné tvarem i velikostí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čibi Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 právě, že to čtu od začátku a od jasného názoru, jak mají vypadat, tak jsem znejistěl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Pouzdro je pro vsechny traktory stejny (tvar, prumer 38mm), pouzivaly se kal. 50(mimostredka, bez data), kal. 52 (s datem) a kal. 55 (centralni vterinovka), kal 55 ma trochu vyssi dynko. Znama provedeni ciferniku najdes v tomto vlakne. Pouzivaly se dva typy rucek, lisi se mirne sirkou.Spolecnym znakem je dale bombirovany cifernik a vypoukle plastove sklicko. Plus se jeste nedavno vyrobilo 12 ks s kal. 66. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Tak tak Díky Davide za skvěle zvládnutou akci /konečně na ruce,jen budou ještě muset na léčbu strojku k hodináři / Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Tak už je mám též doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Hezké. Koho napadly ty inverzní indexy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Tak už je mám též doma Tak ty jsou překrásný dobrý nápad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2013 Tak jsem si ty traktory se lvem ošahal a musím říct, že paráda. Dokonce jsem začal přemýšlet, že bych měl pořídit další Primky... a po tom, co mi financ vykládal, co musel absolvovat, klobouk dolů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se