Přejít na obsah

Prim Traktor

Doporučené příspěvky

A já ti opět připomenu, že se bavíme o sériových provedeních :-)

Jinak kompletní sbírka správného chronomagora by určitě měla obsahovat alespoň jednu renovaci, pak nový sériový provedení a minimálně jeden bastl :-))))

EDIT - kdy mi je prodáš?

Rejpale :lol2:  no takže už jen čtvery, původní starý?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...
  • Odpovědi 905
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...

Nedavno jsem vydrazil jedny "skorotraktory" (podle me maji spatne rucicky) s trochu zaslym cifernikem, ale rikal jsem si, ze ho zkusim vycistit... Prvni fotka je z prubeho cisteni, myslim, ze je zretelne videt ta vycistenejsi cast. Slo to paradne, postupoval jsem opatrne, ale v oblasti kolem loga a mezi indexy 12 a 5 po prvnim pretreni ciferniku sla barva dolu (viz. druha fotka).

Nenasel by se zde nejaky dobrak, ktery ma nejaky pouzitelnejsi cifernik (pripadne rucicky) navic a byl by ochoten se jich zbavit? (kdyztak do sz)

Fotky...

Za pripadne nabidky mockrat diky :)

Upraveno uživatelem Anela
Odkaz ke komentáři

Jj už se stalo:)dokonce výrazně lepší stav. Měl jsem dojem, že jsou traktory cennější...

Jen v krásném stavu, nebo vzácnější modely...nedávno mi jeden ze zdejších plantážníků vyšrouboval na Aukru traktory s růžovým pruhem až jsem se divil. Ale tyhle jsou opravdu běžné...

Odkaz ke komentáři

Je někde napsaná přesná definice traktorů - ty s tím kolem jsou jasný, ale v galerii jsem viděl i takové, u kterých jsem si nebyl jistý, zda tam patří či ne.

Díky za radu nováčkovi :-)

přečti si tohle vlákno od začátku. Máš to i s obrázkama.

Upraveno uživatelem financ
Odkaz ke komentáři

Pouzdro je pro vsechny traktory stejny (tvar, prumer 38mm), pouzivaly se kal. 50(mimostredka, bez data), kal. 52 (s datem) a kal. 55 (centralni vterinovka), kal 55 ma trochu vyssi dynko.

Znama provedeni ciferniku najdes v tomto vlakne. Pouzivaly se dva typy rucek, lisi se mirne sirkou.

Spolecnym znakem je dale bombirovany cifernik a vypoukle plastove sklicko.

Plus se jeste nedavno vyrobilo 12 ks s kal. 66. :-)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak jsem si ty traktory se lvem ošahal a musím říct, že paráda. Dokonce jsem začal přemýšlet, že bych měl pořídit další Primky... a po tom, co mi financ vykládal, co musel absolvovat, klobouk dolů...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...