Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 110
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Odesláno

Na Tunach me vzdycky odrazovaly rucky. Tyhle jsou presne podle meho vkusu. Vime cenu?

Odesláno

vsetko je tam divne. rezerva chodu je tam uplne malicka a stratena, datumovka mi prave pohla crevami, na cifernik by sa urcite viac hodili poriadne vystupene indexy a nie potlac... je to poriadny kockopes, akoby to ani nebolo seiko...

Odesláno

Kurňa, ty jsou parádní !! Luneta je sice fakt divná, nechápu to hlavně ergonomicky. Za to se mi líbí, jak datumku vyvažuje rezerva chodu, a hlavně, jak tyhle "blbůstky" nezatěžujou čitelnost. Černozlatá kombinace je misterně ulítlá, snad aby se z nich stal hit.

Ještě aby udělali rio mare edition s datem spotřeby .

Odesláno

vsetko je tam divne. rezerva chodu je tam uplne malicka a stratena, datumovka mi prave pohla crevami, na cifernik by sa urcite viac hodili poriadne vystupene indexy a nie potlac... je to poriadny kockopes, akoby to ani nebolo seiko...

Člověče janko, že ty to vůbec řešíš. Vždyť bys je mohl nosit tak možná na noze :) no offence :)
Odesláno (upraveno)

Tak už těch 399 tis. jpy je dobrá cena. Nedokážu odhadnout, jestli i tady bude 25 % dolů z mrsp standardem nebo ne, ale takových 3500 usd je podle mě reálných.

Upraveno uživatelem Chumpus
Odesláno

Z obrazka 200x200 tu vyvodzujes zavery... Toto je vlakno o hodinkach, dorastenci do 36mm maju ine sekcie :-)

Odesláno

Když jsem to ráno viděl poprvé tak jsem si říkal,divná luneta,ujetá datumovka,ručky z nějakých Citizen nebo co a kam se poděla ďubka na vteřinovce - no prostě,kde jsou staré dobré 6159-7010 nebo 7549-7009,

Jak se tak k nim ale pořád vracím,je to lepší,možná v reálu to nebude vypadat zas tak špatně.

Už se těším jak nám je instant předvede naživo :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...