Přejít na obsah

Počasí

Návštěvník Bedjasson

Doporučené příspěvky

Návštěvník Bedjasson

Chtěl bych se zeptat, aké stránky nebo aplikace používáte pro sledování počasí...to abyste věděli jaké hodinky vzít, že ano.

U mne je to takto:

Apple app: 1. Foreca, 2. YR, 3. Weather+

web: www.Foreca.cz, www.Yr.no

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow

Android má v Obchod Google aplikaci ČHMÚ Aladin. Nemohu si vynachválit, velmi kvalitní, dalo by se říct přesná, pokud se takový termín o jakékoliv předpovědi potažmo o předpovědi počasí dá říct. Dále používám další aplikaci yr.no , AccuWeather.com a The Weather Channel.com. Počasí potřebuji vědět pokud možno přesně, nutno vědět kdy pustit sněžná děla, že. Kdybych měl zbývající tři aplikace porovnat, tak celkem přesní jsou Norové, ti jsou však poněkud skeptičtí v teplotách, kdybychom se jimi řídili, měli bychom u nás zimu pořád. Accuweather není nijak zvlášť přesný a Weather Channel je na tom jen o něco lépe. Naštěstí máme Aladina jehož jedinou nevýhodou (?) je, že je jen na dva dny dopředu.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Nedávno se to řešilo namobilmanii. Já jsem používal na Badě jejich vestavěnou aplikaci, bohužel na Androidu jsem nenašel jedinou, která by mě nechala nastavit menší obce. Buď jen velká města, nebo momentální pozici, ale abych se dověděl, jak je třeba někde v Horní Dolní, co má 1000 obyvatel (aspoň nějakým propočtem) tak to jsem zatím u žádné neobjevil. Takže se dívám na radar a odhaduji podle něj.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...