psycho.path Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Odesláno 3. června 2021 Lake BaikalSent from my iPhone using Tapatalk
mkshort Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Odesláno 11. června 2021 Za zpěvu hymny tohoto vlákna sem dávám svůj první modrý příspěvek. “Modrá je planeta, kde můžeme žítModrá je voda, kterou musíme pítModrá je obloha, když vodejde mrakModrá je dobrá, už je to tak.Modrá je Milka - ta naše krávaModrá je prej v Americe trávaModrá je údajně i polární liškaSenzačně modrá je moje vojenská knížka.Jako nálada když zahrajou poslední kusModrá je naděje láska i moje bluesJe to barva, kterou mám prostě rádModrá je dobrá, už je to tak!...”
Terminator Odesláno 24. června 2021 Nahlásit Odesláno 24. června 2021 Nikdy jsem nemel v planu modry hodinky, ale na zivo vypadaji Lip nez nudny cerny.
nizkotucnytvaroh Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2021 (upraveno) Dietrich TC, zafoliováno Upraveno 4. prosince 2021 uživatelem nizkotucnytvaroh
nizkotucnytvaroh Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2021 (upraveno) Taky tady přihodím Upraveno 4. prosince 2021 uživatelem nizkotucnytvaroh
Americkej Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2021 před 11 minutami, Jeronimo napsal: Jedny z nej. Nechceš je pustit?
Jeronimo Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2021 před 4 minutami, Americkej napsal: Nechceš je pustit? Ty už jsou dávno vypuštěné ---------------------------------------- Igen
Lucky Lucaso Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2021 před 3 hodinami, Jeronimo napsal: SNZD69J by tu neměly chybět. A tyhle bys mi pustil???
Gombo Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2021 před 14 hodinami, Jeronimo napsal: A ještě jedny staré páky No v tejto kombinacii su paradne. Ja ich mam v “konvencnych” farbach a v nich tak nevynikaju.
tombas Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2021 Fotka není dnešní, ale hodinky jsou pořád modré, tak to snad nevadí .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se