Radik Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 To je právě ten problém. Škoda, že to jsou celozlaťáky, který se pro praktický použití vyšachujou kromě hmotnosti zejména cenou. Je velká škoda, že to není jen celomodrá varianta klasickejch subů. Na černejch mi chybí barva, hulky mě tou zelenou nesednou, takže smůla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Jedna z nejhezčích modrých Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Rozhodně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Joooo a krasne zachycena na fotce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Jo, po týdnu vylezlo slunko, tak šly zapózovat před objektiv. Naštěstí mi jsou veliké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Opravdu bys chtěl mít jako OWG divery o hmotnosti cca 300 g? To je tak na skoliózu Já to tak třeba mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Modré s odleskem do fialova.(ale tedy ne na této fotce) - první hodinky hodné toho jména, ale už je tomu přes dvacet let - sloužily časem jako beaters na rekonstrukci baráku - ale v mém osobním muzeu mají čestné místečko, sem tam se tou modří pokochám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Tak jako magor do modrejch hodinek bych si tyhle dovedl představit jako OWG poslední, jediný, definitivní. A když už ne tyhle, tak pak už fakt nevím. Opravdu bys chtěl mít jako OWG divery o hmotnosti cca 300 g? To je tak na skoliózu Zkoušel jsem je onehdá na letišti. Jako pěkné, to zas jo. Ani ta váha mi nepřišla moc. Ale co se mi fakt moc nelíbilo byla barva toho zlata - byla taková málo "stříbrná", za mě vypadá ocel o hodně líp. O praktičnosti vůbec nemluvě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Tieto sem tiez urcite patria, a asi tu este neboli (su vobec este nejake na fore okrem mojich?): Zenith Defy Classic 49.9003.670/51.R793https://www.zenith-watches.com/en_en/defy-classic-10.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flico Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Tak sem se pokochal a tyhle modrasky tu nevidel, takze jedny prikladam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tpk1001 Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2020 Přidám upravená SKXka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Dnes vše do modra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Modré SuperOceány. Číselník se jim vážně povedl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinD Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 Seiko 6139-6012. Ten modrej cifr je fakt nádhernej, krásný odlesky, ale strašně špatně se to fotí. Kor když to ještě ani neumím, už jsem se o to snažil v několika vláknech a nic ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Celý je to tak nějak domodra: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Pěkně sladěný zátiší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 Taky modráky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se