psycho.path Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 Lake BaikalSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 rádiovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkshort Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Za zpěvu hymny tohoto vlákna sem dávám svůj první modrý příspěvek. “Modrá je planeta, kde můžeme žítModrá je voda, kterou musíme pítModrá je obloha, když vodejde mrakModrá je dobrá, už je to tak.Modrá je Milka - ta naše krávaModrá je prej v Americe trávaModrá je údajně i polární liškaSenzačně modrá je moje vojenská knížka.Jako nálada když zahrajou poslední kusModrá je naděje láska i moje bluesJe to barva, kterou mám prostě rádModrá je dobrá, už je to tak!...” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator Odesláno 24. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2021 Nikdy jsem nemel v planu modry hodinky, ale na zivo vypadaji Lip nez nudny cerny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 SNZD69J by tu neměly chybět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 A ještě jedny staré páky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 (upraveno) Dietrich TC, zafoliováno Upraveno 4. prosince 2021 uživatelem nizkotucnytvaroh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Přihazuji.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 ... nedám si pokoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Jedny z nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 (upraveno) Taky tady přihodím Upraveno 4. prosince 2021 uživatelem nizkotucnytvaroh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funík Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 před 11 minutami, Jeronimo napsal: Jedny z nej. Nechceš je pustit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 před 4 minutami, Americkej napsal: Nechceš je pustit? Ty už jsou dávno vypuštěné ---------------------------------------- Igen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 před 3 hodinami, Jeronimo napsal: SNZD69J by tu neměly chybět. A tyhle bys mi pustil??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Ještě jsem vyhrabal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2021 před 14 hodinami, Jeronimo napsal: A ještě jedny staré páky No v tejto kombinacii su paradne. Ja ich mam v “konvencnych” farbach a v nich tak nevynikaju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Víc modré už být nemůžou (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funík Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Fotka není dnešní, ale hodinky jsou pořád modré, tak to snad nevadí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se