Návštěvník maxipesfik Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 http://czechoslovakgroup.jobs.cz/?prefid_location_hier=&idposfield=&customcateg[]=cc4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Hynek Čermák - nový ambasador. Konečně dobrý výběr ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Ahoj, nevím jestli to sem úplně patří, ale dostaly se mi do ruky Prim aeskulap s baterkovym strojkem, v bibli jsem je nenašel a na fóru taky né.... Spiš jsem špatně hledal a chtěl jsem potvrdit, ze je dělal dnešní Elton. Celé jsem to řešil s Alešem Vemarem, musím říct palec nahoru za ochotu a vstřícné jednání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Aeskulapy na baterku jsou dle mého bastl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 To jsem si taky myslel, akorát mi bylo potvrzeno Panem Vemarem, že je to originál jejich výroba z 90tých let. Vevnitř je strojek Ronda. Údajně jich vyrobili " pár kousků a pak to zase utnuli " posílal jsem mu fotky a nezdálo se mu pouzdro, s tím, že zjistí co a jak a dá mi vědět . Následujícího dne přišel mail, s tím, že je to origo Nové Město. Pokud by jsi chtěl Honzo mužů Ti poslat fotky a emailovou komunikaci. Škaro 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 no fotky mozes vlozit aj sem , nech sa vsetci pozreme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Dej to sem, zvědavých je tu víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Ach jo, že já jsem ten článek vůbec četl.... "Elton hodinářská se specializuje na výrobu luxusních hodinek Prim pro manažery". To abych se taky stal nějakým tím menežerem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Omlouvám se za kvalitu je to cvalke na rychlost mobilem. Škaro Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Jinak omluva za zkomolení jména celé jsem to řešil s P. Alešem Vernarem vedoucím obchodního oddělení Eltonu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 (upraveno) Hodinky s měřením počtu pulsů a s poskakující vteřinovou ručičkou bateriového strojku, to není nejlepší řešení (již se to tady jinde řešilo). Při vyšších hodnotách pulsu se znehodnocuje a snižuje rozlišovací schopnost stupnice. Edit: Překlepy. Upraveno 14. září 2016 uživatelem Mipa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Další díl nekonečného seriálu viz http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/soud-v-hradci-zacal-resit-dalsi-spor-o-znacku-hodinek-prim/1393251 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Já bych to zakázal oběma a byl by klid! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Koukal jsem, že to zakázali i P. Hovorkovi a Antik prim se přejmenoval na antik Hovorka...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 aha tak tady je zakopany pes ja sem si rikal proc se prejmenovali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Včera jsem zabrouzdal na Antik prim a tady je citace z jeho stránek : Oznamuji, že na základě hrozby žalobou ze strany Eltonu, dle kterého neoprávněně těžím z proslulosti a dobrého jména označení Prim ve vztahu k náramkovým hodinkám, měním název tohoto portálu určeného milovníkům a sběratelům výrobků značky Prim na WWW.ANTIK-HOVORKA.CZ. Prosím o zachování vaší přízně. Váš Libor Hovorka Zrovna u tohoto serveru mi nepřipadá, že by někdo parazitoval na dobrém jménu hodinek Prim. Prostě politiku Eltonu nechápu...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Možná se budou muset přejmenovat i PRIMeros to je už blázinec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asus Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Ve své podstatě si s tím Elton s... do vlastního hnízda. Také si myslím, že Antik-Prim na dobrém jménu Eltonu neparazituje. Proč by to taky dělal?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 A nekteri se divi, o jakem dobrem jmenu tu je rec ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Někteří i přemýšlejí jak vlastně Elton ke svému jménu přišel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se