Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ak mozem dam obrazok NMnM z rokov 70-tych ked som chodil do skoly.Je tam aj preukaz co som chodil robit do zavodu ELTON po skole.Tento nazo ELTON nam povedali ze vznikol zo slov elektricky ton hodin! Ucil nas velmi vyborny ucitel pan Vytek.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Ak mozem dam obrazok NMnM z rokov 70-tych ked som chodil do skoly.Je tam aj preukaz co som chodil robit do zavodu ELTON po skole.Tento nazo ELTON nam povedali ze vznikol zo slov elektricky ton hodin! Ucil nas velmi vyborny ucitel pan Vytek.

Este dodam ze, ked sme videli my slovaci tu krasnu zamecku zahradu, tak sme padli na zadok aka je krasna ,aj cele stare mesto.Na obrazku je aj PEKLO, kde sme tiez boli! Stale sa mi sniva s mestom ,spoluziakmi.Spominam na tie krasne mlade casy,len pozriet sa tam nato nemam prachy,preto ze som zo zdravotnych dovodov musel skoncit s opravami hodin,podnikanim.

Posted

Akorát teda ty výrobní podmínky závodu ELTON, viz první odkaz nic moc jak tak koukám. Spíš si si představoval klimatizované bezprašné prostředí. Přijde mi to v dnešní době a při ceně těch hodinek docela mimo. Řekl bych že jiní výrobci, třeba Japonci ala Seiko, Orient jsou daleko daleko na vyšší úrovni po celkové výrobní stránce.

Posted

Akorát teda ty výrobní podmínky závodu ELTON, viz první odkaz nic moc jak tak koukám. Spíš si si představoval klimatizované bezprašné prostředí. Přijde mi to v dnešní době a při ceně těch hodinek docela mimo. Řekl bych že jiní výrobci, třeba Japonci ala Seiko, Orient jsou daleko daleko na vyšší úrovni po celkové výrobní stránce.

Třeba takhle?

Mě přijde mimo někdo úplně jiný, to je vedlejší. Nedokážu si předastvit bezprašné prostředí v místnosti, kde jsou obrábecí mašiny, nebo se leští kov.

více fotek z Eltonu zde

Posted

Tak logicky jsem myslel místnosti, kde se provádí montáž. V obrobnách je to samozřejmě nesmysl, to ví každý jouda.

Posted

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

No drzim im palce - pokial sa im cesta premioveho produktu podari tak klubuk dole.... Prave dnes som si kupil vintazne skoro diplomaty a musim povedat, ze fakt stoja za to
Posted

Akorát teda ty výrobní podmínky závodu ELTON, viz první odkaz nic moc jak tak koukám....

Třeba takhle?....více fotek z Eltonu zde

Já se přidám k Financovi s obhajobou Eltonu. Fotky, které ten cizinec vystavil na Flickeflu.com pocházejí z roku 2008 a 2009 a zachycují původní stav budovy Elton hodinářská před rekonstrukcí. Tedy asi 70. léta "vylepšená" změnami z 90. let.

Naopak fotky místních velevážených členů z prosince 2012 už zachycují nový stav po rekonstrukci. Ta se tu nevzala z čistého nebe, ale je to výsledek systematického přístupu Eltonu ke své budoucnosti. Moc dobře totiž věděli, že starý stav už není dávno vyhovující. Něco málo o financování této akce jsem publikoval tady na svém blogu.

Posted

Třeba takhle?

Mě přijde mimo někdo úplně jiný, to je vedlejší. Nedokážu si předastvit bezprašné prostředí v místnosti, kde jsou obrábecí mašiny, nebo se leští kov.

více fotek z Eltonu zde

Kontrolní otázka: Která z dam na fotce má větší produktivitu práce? ;)

Posted

Zavolej paní Krskové, mně se to alespoň před pár lety takhle povedlo.

dakujem - keby si chcel ist do "Omegy" tiez ti dam meno.... :smile_anim:

Posted

Kontrolní otázka: Která z dam na fotce má větší produktivitu práce? ;)

to jej jasne, to tam pracuje tak vela zien? Je to kvoli platovym podmienkam, alebo zrucnosti?

• 1 year later...
Posted (edited)

ted mi to pristalo v emailu... kolik jazykovych/stylystickych chyb jste napocitali? ja 5, ale s cestinou bojuji, takze predpokladam, ze najdete i vic :)

Edited by IzTaPa
Posted

Tak pred chvili mi to prislo na mail. Asi mnoho z vas o tom jiz vedelo. Vite o tom neco vice? Muzeme ocekavat nejake zmeny, zmena strategie..? Vite o tom neco?