Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 96
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 7. 3. 2013 v 20:13, Quido Morava napsal:

V Ostravě je to bída - tak já je se asi zkusím domluvit s tím Sentenským...

Jak to dopadlo s tím Sentenským? Dával jsi to k němu? Já jsem tam teď volal a nemůžu se dovolat.
Odesláno
  V 28. 1. 2015 v 14:59, Beet napsal:

Jak to dopadlo s tím Sentenským? Dával jsi to k němu? Já jsem tam teď volal a nemůžu se dovolat.

To je ten jak jak převychovával ty psy?    Jirka

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 9. 2. 2015 v 18:41, stankoff napsal:

No mám dojem, že Desenský je původním povoláním hodinář ale určitě ne z Ostravska.

Tak jsem si to příjmení spletl.  Jirka

Odesláno

Potřeboval bych vyměnit sklíčko na původních PRIM SPORT 1. Máte tip kam zajít? Volal jsem do Chronosu v Zábřehu a prý sklíčko nemá.

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Ke komu zajít v Ově na generálku Samuraiů (čištění, namazání, seřízení, případné přetěsnění)? Chronos v Kotvě? K Alešovi se mi moc nechce, není mi příjemné s ním cokoliv řešit, ale když nebude zbytí...

A kolik je za takový úkon běžná cena, aby měl představu? Cca 1.500? 

Na druhou stranu celý březen strávím v Praze, tak mám si počkat a dát to ke Knesplovi a Majzlíkovi? Nebo k někomu jinému?

Upraveno uživatelem petr10
Odesláno
  V 30. 1. 2016 v 19:16, ivan613 napsal:

Ahoj skús tu:Jozef Kajanek

Okružní 905

Orlová - Lutyně

tel.603719383

Nějaká konkrétní zkušenost?

Odesláno
  V 30. 1. 2016 v 14:07, petr10 napsal:

Na druhou stranu celý březen strávím v Praze, tak mám si počkat a dát to ke Knesplovi a Majzlíkovi? Nebo k někomu jinému?

Pokud budeš v Praze rozhodně je dej k p. Frýdlovi na P8 Florenc.

• Osobní zkušenost - ANO
  • Cena - vždy rozumná
  • Kvalita práce - velmi dobrá.
  • Nutno volat předem a domluvit se !

Odkaz: http://hodinar-frydl.sluzby.cz/

Odesláno

Děkuji pánové. Ještě zopakuji dotaz, kolik to tak stojí zgenerálkovat jednoduchý strojek bez komplikací? Za předpokladu, že se tam nenajdou nějaké závady samozřejmě.

Odesláno

Záleží na značce  .Jirka

Odesláno
  V 1. 2. 2016 v 17:43, petr10 napsal:

Děkuji pánové. Ještě zopakuji dotaz, kolik to tak stojí zgenerálkovat jednoduchý strojek bez komplikací? Za předpokladu, že se tam nenajdou nějaké závady samozřejmě.

Kolego, neber to nějak špatně, ale máš odkaz na stránky, tak by to chtělo zvednout telefon a zeptat se na přímo. Takhle od klávesnice Ti to asi nikdo neřekne.

Odesláno
  V 1. 2. 2016 v 18:38, Sphinxx napsal:

Kolego, neber to nějak špatně, ale máš odkaz na stránky, tak by to chtělo zvednout telefon a zeptat se na přímo. Takhle od klávesnice Ti to asi nikdo neřekne.

No jasně, máš pravdu ;).

• po měsících...
Odesláno

Ahoj,

Prosím o radu kde jít k hodináři se starýma Primkama. Koupil jsem model traktor a potřebovaly by nový ciferník a sklo + rozebrat seřídit a vyčistit. Nejlépe Ostrava a okolí...... Aleš na Stodolní se netvářil, že by na nich chtěl dělat. Díky za radu Škarohlid

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...