Frostie Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 V 28. 2. 2013 v 17:59, Cyril napsal: Vykašlete se na plyn! Defender je už i v elektrice! http://www.novinky.c...icky-pohon.html už vidím toho de.bila, který by se vydal do terénu nebo na expedici s elektromobilem...
Traveller Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Zajímavé vlákno - taky se mi tato diskuse líbí. Zrovna nedávno jsem uvažoval o koupi něčeho bezpečnějšího (myslím většího) pro manželku a naše dve robátka. Podmínkou byla automatická převodovka a 4x4 - přece jen u nás někdy trochu nasněží. Nakonec to už už vypadalo na Mazdu CX7, ale nadšení mě trochu opadlo nadšení (hlavně se spotřeby) ale pokukuji po ní pořád. Tak by mě spíše zajímaly praktické postřehy uživatelů jednotlivých aut, ne to, co kdo slyšel nebo vyčetl na netu.
gunman Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Mám nissana Pathfindera, už 6. let. Kupován nový, celou dobu bez problémů. Nafta 2,5litru, manuál, všechny možný vychytávky včetně couvací kamery. Spotřeba tak 9litrů, pohodlný velký auto - máme 3 děti, velkýho psa a kočku, odvézt se dá všechno. Když se občas sebereme jen s manželkou, dá se zastavit někde v přírodě a když se sklopí sedačky, tak se tam 2 v pohodě vyspí.
Jeremy Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 V 28. 2. 2013 v 18:04, Frostie napsal: už vidím toho de.bila, který by se vydal do terénu nebo na expedici s elektromobilem...Proč ne, s jízdním kolem a generátorem?Nebo by moh v nouzi jako Lord Axelrod vydestilovat Allinol :-D
Josef01 Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 V 28. 2. 2013 v 10:26, rur napsal: v průměru 20l lpg a to s tím popojedu jen lyžovat prakticky a do práce 8km každý den . Kvůli tomu jsem to koupil za těch pár kaček, abych v zimě neřešil , že nevyjedu při troše sněhu třeba sem www.kohutka.cz. Tak to mě překvapilo, za 3.50 jezdí i 3l benzín v Praze.
mmuf Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 V 28. 2. 2013 v 18:46, gunman napsal: Mám nissana Pathfindera, už 6. let. Kupován nový, celou dobu bez problémů. Nafta 2,5litru, manuál, všechny možný vychytávky včetně couvací kamery. Spotřeba tak 9litrů, pohodlný velký auto - máme 3 děti, velkýho psa a kočku, odvézt se dá všechno. Když se občas sebereme jen s manželkou, dá se zastavit někde v přírodě a když se sklopí sedačky, tak se tam 2 v pohodě vyspí. Mám jej taky, pouze v automatu, jinak taky 3 děti + prostorově náročnější sport a často na hory. Jako vždycky by to mohlo jet líp a žrát míň, ale celkově jsem hodně spokojený. O něco dražší provoz, ale zase žádná závažná závada a velká spolehlivost...
VasekN Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Odesláno 2. března 2013 No známej má Hummer H2 na LPG a je s tím spokojenej :-) Osobně bych LPG nebral parkuju v podzemkách docela často stejně jako jedu cca jednou ročně trajektem. Měl jsem Kiu Sorento prostor super. Jízdní vlastnosti slabost a, ale měl jsem to auto rád :-) Při mém nájezdu cca 50 tis. km ročně to byl ale holt nesmysl :-)
tmoris Odesláno 2. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2013 V 28. 2. 2013 v 9:02, Cyril napsal: Separátní debata o terénních a SUV autech je myslím docela dobrý nápad. Není to už asi tak o konkrétní radě Tmorisovi, který ji zahájil, ale snad nám to promine. Specializované vlákno o SUV se mi líbí. V současné době, kdy je na fóru více jak 20 tisíc registrovaných členů, bude každé společné vlákno možné vnímat jen v obecné poloze. Takhle je to dle mého subjektivního názoru lepší, než vyzobávat informace ve společném vlákně "V čem jezdíte". Tam se to hemží odbojáři ve Fábiích či ekoteroristy v Priusech.. vubec mi to nevadi, naopak. ja jsem si z toho vlakna odnesl takovy shortlist a jak bude prilezitost, tak zacnu jednotliva auta zkouset a neco z toho vypadne
Cyril Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Odesláno 4. března 2013 Fotka ze soboty....vím, není to tak plně jednoznačný SUV....
_Boss_ Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Odesláno 4. března 2013 Jeste te bavi to po kazdem jizde myt?
Cyril Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Odesláno 4. března 2013 (upraveno) Za rok je takhle spinavy maximalne 10x. Takze pokud mam cas, jsem rad, ze tim nemusim nikoho otravovat a docela si to myti uziju.. :-D. Je to super relax... Upraveno 4. března 2013 uživatelem Cyril
Jeremy Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 V 4. 3. 2013 v 21:31, _Boss_ napsal: Jeste te bavi to po kazdem jizde myt? Na mě to působí, že Cyrila právě to mytí moc nebaí :-)
vor Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 pokud přijedeš s LR na myčku, tak se vždy najde někdo ochotný, kdo ti ho umyje
baza Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Kde je taková myčka na střední Moravě? Zatím jsem na žádnou nenarazil :-( Já nově "testuju" toto D4 AWD 2,4l (163k),zatím spokojenost a průměrná spotřeba s automatem 8,2
Cyril Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 V 5. 3. 2013 v 18:40, baza napsal: Kde je taková myčka na střední Moravě? Zatím jsem na žádnou nenarazil :-( Já teda taky ne..... Takže jsem si dnes odpoledne alespoň na cestu z práce odprasil okna. Umývat jej nemá cenu, protože na víkend chystáme hardcorový výlet..
montemar Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 smi se s takovym auteem vubec jezdit normalka po meste? nebo je to ve "vyhlasce" nejak vosetreny - napr. "z auta nesmi padat za jizdy blato tezsi nez 750g"
baza Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 V 7. 3. 2013 v 18:16, Cyril napsal: [/size]Já teda taky ne..... Takže jsem si dnes odpoledne alespoň na cestu z práce odprasil okna. Umývat jej nemá cenu, protože na víkend chystáme hardcorový výlet.. Dnes na myčce (normální) zdržovalo nějaký zablácený Dicovery, jen 15 minut trvala práce s wapkou.Tak se nedivím, že se ti to nechce umývat celý
Cyril Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Odesláno 7. března 2013 V 7. 3. 2013 v 18:26, montemar napsal: smi se s takovym auteem vubec jezdit normalka po meste? nebo je to ve "vyhlasce" nejak vosetreny - napr. "z auta nesmi padat za jizdy blato tezsi nez 750g" Jestli si to dobře pamatuji, tak nesmíš jet s autem, které je tak špinavé, že znečišťuje silnici. Pokud musíš, (traktory řepa, náklaďáky ze stavby a td.), musíš zajistit vyčištění komunikace a nesmíš případným opadáváním kusů bahna (sněhu či ledu) ohrozit ostatní účastníky provozu a chodce. A samozřejmě musíš mít výhled z auta. V 7. 3. 2013 v 18:31, baza napsal: Dnes na myčce (normální) zdržovalo nějaký zablácený Dicovery, jen 15 minut trvala práce s wapkou.Tak se nedivím, že se ti to nechce umývat celý Jak jsem řekl, umývání je pro mě někdy odpočinek. Mám vlastní malou tlakovou myčku, ale nechci si zbytečně špinit dvůr, když jedeme o víkendu na offroad. Když je už tepleji, tak mi to nevadí, ale když mrzne, je to naprd.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se