Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Asi jsem na tom stejně  jak Tmoris, z Pajera se zařínám zaměřovat na Multivan, co píše Bedjasson :oneeyed02: , shit, když já těm autům vůbec nerozumím. Ale to by znamenalo tak kilčo ještě našetřit, no, o tom to prostě je, ptát se, informovat a na konci být spokojen" Možná bude lepší, když koupím Rolex a tu Evropičku budu dávat ještě rok, dva v Octávce :lol2:

Tak vem místo Octávky tu XC 70 a máš vystaráno, off-road to sice není, ale na jízdy Evropou cestou necestou by to mohlo stačit.  :smile_anim:

post-12657-0-81474400-1363867520_thumb.jpg

post-12657-0-28443700-1363867536_thumb.jpg

• Odpovědi 575
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak vem místo Octávky tu XC 70 a máš vystaráno, off-road to sice není, ale na jízdy Evropou cestou necestou by to mohlo stačit.  :smile_anim:

XC 70 je moc pěkné auto, ale je to hovado těžký, které žere víc jak velké SUV a spolehlivost není nic moc. V tomto segmentu jsem zastáncem E klasse a dobrý je i nový Outback akorát je to auto hnusný :) 

Odesláno

Jó minulý Outback byl pro mě jedním z nejhezčích kombíků střední třídy a co udělali tomu novýmu...

To volvo je na tom se spolehlivostí nějak bídně ? Do budoucna mě tahle značka celkem zajímá... 

Odesláno

To volvo je na tom se spolehlivostí nějak bídně ? Do budoucna mě tahle značka celkem zajímá... 

Nechci bejt přechytralej jako místní fševěd s dvoulitrovou ropou vod medvěda,proto kdákam jenom o vozech,který jsem delší dobu měl.Ted udělám vyjímku.Na Volvo sem dostal nabídku slevy 47 procent včetně DPH.Tak sem vobjel tři kluky,který ty esuvéčka mají.Jeden povídal-nic moc-a voba ostatní křiceli utíkej...kratší položka je vyjmenovat díly,který neměnili.Možná náhoda,ale já si to nemyslim,děláme spolu sport a nemáme si proč kecat................................................................................bacha na multivany.Poslední generaci neznam,ale minulá 2,5 uplně na hovno a ta předtim se  srala o trochu mín.Oproti tomu trandák bez turba mi nalítal na firmě 200000 bez vážnýho problému.A pak se v tom vyznej.

Odesláno

takze si to shrnme. mame tu:

tmoris - SUV do 30kE, do 50tkm, palivo nevi, najezd bude 20t km

ivan989 - SUV do 36kE, pokud mozno +200mm svetla vyska, 185mm by mozna stacilo, nutno projet 100m loukou k domu, najezd tusim 15t km

african - neco do 8kE na jizdy po evrope, od defendera po caravellu...

Odesláno

Takze si to shrnme. mame tu:

ivan989 - SUV do 36kE, pokud mozno +200mm svetla vyska, 185mm by mozna stacilo, nutno projet 100m rozbitou cestou s kolejmi k domu, najezd 15-20t km momentalne zvazuje rav4 2013 benzin s cvt

Edit: upresnil som svoje info

Odesláno

Tak mi to nedalo a pozrel som si crashtesty EuroNCAP pre veľké SUV. Offroady s rámovým podvozkom už na tom nie sú až tak zle, ako bývali. Pravda, našiel som tam iba dva (Disco 3 a Pathfinder; u Vitary, Sorenta a Range Roveru neviem, či tie generácie náhodou už nemajú samonosnú karosériu), ale aj tak sa pohybujú v priemere. Nemyslím hviezdičky, tie sú mi ukradnuté, ale schémy zranení. A to EuroNCAP metodika zohľadňuje aj preťaženia a spomalenia.

Odesláno

Jó minulý Outback byl pro mě jedním z nejhezčích kombíků střední třídy a co udělali tomu novýmu...

Moje paní po mě zdědila Legacy 2.5 sedan 2007, letos jsem jí nabízel, že jí koupím SUV, protože v létě čekáme přírůstek do rodiny. Svezla s v Lexusu RX a řekla, že tu krávu nechce a že když vyleze z černého Legacy, tak po ní kluci obdivně koukaj, že si ho nechá, protože je to krásný auto. Zdá se mi, že má docela dobrý vkus :) 

Odesláno

Tohle má kamarád, občas s tím jezdím. 2,5 turbo benzín, najeto cca 300k bez vážnějších problémů, běžná údržba. Auto je velmi tuhé, ale nelíbí se mi výhled z auta, ten je děsný, zrcátka malá, celé sezení a podvozek, cítím se v tom jako na vodní posteli. Na sněhu proti Outbacku bída, parkrát jsem ho musel vzít na lano a to má Bridgeston Blizzaky....co si ale kolega koupil nového Multivana DSG-4Motion, 2,0 nejvyšší kW, tak ve Volvu přestal jezdit, navíc tvrdí, že v transportérech jezdí samí slušní lidé.

Já bych se Volva s pohonem jedné nápravy vůbec nebál. Je to dobré auto, ale jakmile je to 4kolka tak ty tisícihrany na hnací hřídeli se tam často serou. Můj podřízený má služební XC 90 a za opravy náprav bychom měli novou oktávku.

Odesláno

No, tady tomu Géčku se také nevyhýbám, ale to bych nesměl být asi taková socka :D To bude dobrá rána" Jinak mě to auto něják zatím nehoří, to jen, že se mě zalíbilo to Pajero, ono už se stejně rýsuje zase nějáké to velké cestování, takže bude asi po autíčku, uvidíme, každopádně díky všem za postřehy :notworthy:

takze si to shrnme. mame tu:

ivan989 - SUV do 36kE, pokud mozno +200mm svetla vyska, 185mm by mozna stacilo, nutno projet 100m loukou k domu, najezd tusim 15t km

post-364-0-09603200-1363895049_thumb.jpg

Odesláno

Já bych tu debatu věcně a konstruktivně odlehčil. Nevíte co chcete, ale víte už alespoň co nechcete, protože vám to poradil kamarád. Nejlépe ten, kterej zná z hospody člověka, co měl tohle auto půjčený od svýho známýho, a to skoro na celej víkend. A to je docela dobrej začátek! :clap:  

Jako start do světa SUV či OFF s pohonem 4x4, 2+2, nebo alespoň 1+1 (jedno zadní a jedno přední) bych doporučil tenhle originální Džíp! Dnes jsem ho vyfotil na hřišti v mateřské školce a evidentně se až sem dohrabal bez navijáku.........  :D .

Doufám, že od Sibiře nedostanu Banána.... :axehead: .

Odesláno

Som uz takmer rozhodnuty pre novu rav4 benzin cvt max vybavenu co to da. Ma to vsetko co som chcel a v pohode sa tam zmestim :) A to som ju na zaciatku prehliadol. Este ale pockam ci mi to rozhodnutie vydrzi (skuska spravnosti :) )

Odesláno

me je HZJ ukradena, kdybych chtel diesel, tak si znova koupim X5, ja do budoucna zvazuju atmosferickej benzin, proto me zajima LC V8 benzin - do te jsem se zamiloval v Dubaji..

LC1_zpsc84f55e6.jpg

LC2_zpsdebdbfac.jpg

Ale taky to neprojede všechno, když je řidič kokot :)

Ten náš zůstal viset na duně za spodek :)

post-1118-0-92251100-1364586626_thumb.jpg

post-1118-0-93847800-1364586636_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)
Vdaka. Sice redakcia sa jednoznacne zhodla ze rav4 je lepsia ako forester, ale troska ma zneistili terenne vlastnosti, hlavne ten smrad z medzinapravovej spojky pri jazde v terene(?). Hento cim prechadzali sa mi moc ako teren nezdal ved to bola len zablatena polna cesta. Upraveno uživatelem ivan_989

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...