Sphinxx Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Moty: Hele, sám s ní zkušenost nemám, ale má velmi dobré hodnocení a autotestech motoristických časopisů. Pro kamaráda jsem hledal a dohazoval mu novou Mazdu 6 a je neskutečně spokojený, má na ní najeto už 25.000km a má ji zhruba 1/2 roku. Naprostá spokojenost. Takže asi bych dal ruku do ohně i za CX.
Cyril Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 1,5 roka...I tak je to na SUV dost: Já mám s Discovery 4 za víc jak 3 roky teprve 59000km. Ale je pravda, že nejezdím jenom tím.
tommi_d Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Je ale pravda, že to je jeho jediné auto, kupoval ho ako multifunkčné i na ťahanie prívesu s loďou o váhe viac ako 3,5 t... Inak zaten čas absolútne bez problémov, len bežná predpísaná údržba, i keď drahšia v rozmedzí 450 až 600,- EUR...I tak je to na SUV dost: Já mám s Discovery 4 za víc jak 3 roky teprve 59000km. Ale je pravda, že nejezdím jenom tím.
Lion Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Moty123: CX5 je dobrá tak jako tak, budeš muset brát skladovou, na konfig je/byla čekačka 3/4 roku+.... poptej se uživatele bedan http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/3104-kdo-čím-jezdí/?p=994936
bullit Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 No veď to ceny prehliadok u japonských áut nie sú najlacnejšie, to čo zjednáš pri kúpe auta si hravo dobehnú na predpísaných prehliadkach... Obchodný partner ide s Mitsubishi Pajero r.v. 2012 na prehliadku po 90 000 km a predbežná cena je 1200,- EUR...No nejlevnější garančky to určitě nejsou, ale zase jak už tady psal Sphinxx, auta to jsou spolehlivý. Zase lepší než si koupit nějaký křáp a pak všechno co jsem ušetřil rvát do oprav po uplynutí záruky (Francouzi 2 roky). Já jsem k tomu dostal i 5letou záruku (jen mě štve, že musím chodit na ty garančky každý rok, i když nenajedu ty km, jinak záruku strácíš). Ale jak už jsem řekl jsem spokojenej.
Jirkasirka Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Ahoj Moty, kolega koupil právě pro manželku CX5 "předváděčku" (zhruba takovou jako je v tvém odkazu jen je modrá - kamera, kůže, asistenti, automat). Má ji zhruba rok a maximální spokojenost. Jen je pár věcí, které by si do toho nedal, kdyby mohl konfigurovat. Potřebovali ale auto rychle a jak již tu někdo psal, tak je tam docela čekačka.Ze začátku ho trochu strašila spotřeba po městě nebo při svižnější jízdě, ale teď už si to prý sedlo a je to OK. Jel jsem v tom a jede to hezky a zpracování mi přijde kvalitní. Kolega měl vždy Fordy a chtěl právě pro ženu Kugu. Po srovnání výbav/cen a zkušební jízdě sáhli jednoznačně pro Mazdu.Přeji hodně štěstí při výběru!Tak to zase vytáhnu, řešíme auto pro manželku, měla skoro 4 roky Kugu, původně se rozhodla pro novou generaci, ale když mi řekli, že čekačka je 5 měsíců, tak jsem se podíval do Německa, tam nějaký jsou, ale kamarád mě přivedl na Mazdu CX5 a tak nějak to zaujalo i mě, to za co se u Forda dost připlácí je u Mazdy ve výbavě, třeba tahle, doporučíte?Díky
bedan Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Tak to zase vytáhnu, řešíme auto pro manželku, měla skoro 4 roky Kugu, původně se rozhodla pro novou generaci, ale když mi řekli, že čekačka je 5 měsíců, tak jsem se podíval do Německa, tam nějaký jsou, ale kamarád mě přivedl na Mazdu CX5 a tak nějak to zaujalo i mě, to za co se u Forda dost připlácí je u Mazdy ve výbavě, třeba tahle, doporučíte?DíkyAhoj, mám CX5 přesně v této výbavě (kromě barvy, já mám perleťově bílou metalízu). Myslím si, že cena je slušná, protože se na ně momentálně čeká, dealeři nejsou nakloněni větším slevám. Ten černý kožený interiér je jistě praktický, ale smetanový vypadá líp a luxusněji.Mám najeto něco přes 30 000 km, což je v podstatě nové auto, takže hodnotit spolehlivost je hodně brzy. Ale doufám, že to bude podobný držák jako minulé Mazdy. Servisních nákladů se bát nemusíš, servis po 20 tis. km nebo jednou za rok (což by podle mne měl být standard, protože olej oxyduje a dostávají se do něj rozpuštěné karbonove usazeniny, takže nejen že nemaže, ale navíc působí jako brusná pasta), cena servisu s výměnou oleje, vzduchového filtru motoru a kabinového filtru klimy a s čistěním klimy byla cca 5 tis. Kč u autorizovaného dealera.Spotřební díly na minulé mazdy (3x Mazda 6), jako jsou desky, kotouče, jednou jsem měnil spojku po 320 000 km, protože odešla těsně předtím, než šlo auto z domu - takže tyto díly jsou v relaci Škodovky, náhradní díly (kromě té jedné spojky) jsem doposud nepotřeboval, přitom jsem 2x najel přes 300 000 km a tu třetí Mazdu 6 má momentálně dcera s asi 100 000 km. Tam jsou ještě původní desky i kotouče. Pokud tedy nebudeš mít smůlu, nebo pokud se Mazda nezhoršila, budeš platit jenom běžný servis.Co se týká CX 5 v benzínu, dovedl bych si představit výkonnější motor. Jede to dobře, motor se při předjíždění ochotně vytáčí k 6 000 ot. ale pár koní na víc by neškodilo, pokud to ale bude dámské auto, tak to bude bohatě stačit. Spotřeba je velmi příznivá na delších cestách (tak nad 50 km v kuse), kdy se dá jezdit kolem 7 litrů/100 km. Dlouhodobý průměr na posledních asi 10 tis. km mám kolem 7,3 litru. Se studeným motorem je to horší. V zimě jsem jezdil i kolem 8,5, ale to bylo 10 km do práce, v poledne se zmrzlým autem na oběd a zpět (cca 1 km tam a 1 zpět) a potom zase se studeným motorem domů. Na delších cestách to zase padalo pod 8 litrů. Uvidím, jaké to bude tuto zimu. Nechal jsem tam namontovat nazávislé Webasto, takže si motor ohřeju před jízdou. Otázkou je, kolik sežere Webasto. Ale to teplo hned po nastoupení za to stojí.Další větší nevýhodou je, že tam nedali paměť sedadla řidiče na alespoň dvě nebo tři polohy. Když mi do toho sedne dcera, tak potom vždycky pracně nastavuji svoji polohu sedadla.Osobně jsem za nedostatek považoval taky absenci rezervního kola a cenu za sadu výplní a dojezdové kolo ( více než 12 000 kč). Vyřešil jsem to dojezdovkou z CX 7 z vrakáče za 2000 Kč a výplně jsem vyrobil za jedno sobotní odpoledne z extrudovaného polystyrénu a zbytků koberce. Dá se tam dát i zimní (nebo v zimě letní) kolo normálních rozměrů, ale zvedne se podlaha kufru asi o 5 cm. Já těm nafukovacím sadám nevěřím. Je pravda, že mívám tak jeden defekt na 100 000 km, ale každý druhý není na lepení, ale na výměnu gumy. A tam mi lepící sada s kompresorkem nepomůže.Doufám, že Mazda nadále pracuje na zlepšování protikorozní ochrany. Záruka na prorezivění byla i u těch Mazd 6 asi 10 nebo víc let, ale po 6 až 7 letech jsou na většině Mazd vidět korodující místa.Jinak tomu autu v dané nejvyšší výbavě nemám co vytknout.Jistě, nedostatkem je omezená možnost výběru výbav, barev interiéru, naprostá absence příplatkových výbav. Protože jsem chtěl krémovou kůži a dvoulitr v benzínu, s automatem a 4x4, tak nebylo co řešit. To že tam mám hlídání jízdy v pruzích, které jsem kromě vyzkoušení na novém autě nepoužil, mne s ohledem na cenu zase tak moc netrápí. Všechno ostatní (natáčecí xenony, automatické přepínání světel, mlhovky, nouzové brždění když mi někdo vběhne do cesty, automatické stěrače, hlídání mrtvého úhlu při přejíždění z pruhu do pruhu, perfektní hansfree v radiu, navigace a já nevím co ještě) jsou příjemné a doplňky. A konečně to auto se dá nakonfigurovat i s ohledem na cenu a za cca 500 000 tam nic podstatného nechybí.Ještě možná bude mít někdo pocit, že je tam málo odkládacích prostor a do dveří že nedá dvoulitrovou láhev. Já jezdím často více než 1000 km v kuse a nikdy mi ta dvoulitrová láhev nechyběla.
Cyril Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Dávejte sem aspoň fotky aut co řešíte, ať to má trochu šťávu. Odkazy už za pár dní nemusí existovat. Díky. Cyril.
Moty Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 (upraveno) Díky moc za tuto pozitivní recenzi i další reakce, utvrdilo mě to ve správném kroku CX5 pořídit Jinak se bavíme o tomto vozidle Upraveno 18. září 2013 uživatelem Moty123
Cyril Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 Díky moc za tuto pozitivní recenzi i další reakce, utvrdilo mě to ve správném kroku CX5 pořídit Jinak se bavíme o tomto vozidle Mazda-CX-5-w.jpgPěkný!
Sphinxx Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 Pravdou je, že s tímhle modelem, tedy CX5 a Mazdou 6 se fakt perfektně vyšvihli. Co vím, největší nemocí předchozích velmi spolehlivých šestek byla koroze, což je velká škoda, otázkou jak je to u těchto modelů. Pro představu: Mazda 6
Cyril Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 Joj, červená jí slušíVypadají jak z umělé hmoty...což vlastně asi jsou...
GlenAffric Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 (upraveno) CX-5 máme jako rodinné vozidlo druhý měsíc. Jakožto zásadní odpůrce nafty v os. vozidlech je to 2,0 benzín, AWD. Zatím naprostá spokojenost, drobné mušky lze přejít - např. nelogické čtení USB souborů a start-stop systém. Barva tmavomodrá Stormy Blue. Opatřuji nyní zimní kola a je to trochu nezvyk - guma střední třídy 4tis., ale co se dá dělat. Upraveno 18. září 2013 uživatelem oculist
bedan Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 CX-5 máme jako rodinné vozidlo druhý měsíc. Jakožto zásadní odpůrce nafty v os. vozidlech je to 2,0 benzín, AWD. Zatím naprostá spokojenost, drobné mušky lze přejít - např. nelogické čtení USB souborů a start-stop systém. Barva tmavomodrá Stormy Blue. Opatřuji nyní zimní kola a je to trochu nezvyk - guma střední třídy 4tis., ale co se dá dělat.Já jsem nejdříve start-stop systém vypínal, ale postupně jsem si na něj zvykl. Startuje to okamžitě, takže když na křižovatce skočí zelená a povolím brzdu, stejně čekám, než se rozjedou auta přede mnou. Zajímavých je taky asi 10 hodin stámí s vypnutým motorem při dosavadním nájezdu 34 000 km. Ani ne tak z pohledu úspory cca 10 litrů benzínu ale spíše ze ztracených 10 hodin času za půl roku.O tom problému s USB jsem slyšel, ale mě se to chová normálně a logicky. Ale já tam mám radio Bose, nevím jak je to u toho základního radia.Mne spíš štve palivoměr a jeho nerovnoměrné dělení stupnice. Ujedu 100 km od tankování a stále ukazuje plnou, Po dalších sto ubudou dva dílky, takže by to mělo být asi 80% nádrže, po dalších sto ukazuje dílek pod 3/4, takže asi 70 % nádrže, po dalších 100 ukazuje polovinu, po dalších 100 už jenom 1/4 a pak to mizí dílek co pár kolometrů. A taky malá nádrž. Když se rozsvítí oranžová, tankuju jenom cca 42 až 45 litrů do plné a ujedu do dalšího tankování jenom kolem 600 km. Z Mazd 6 jsem byl zvyklý najet kolem 1000 km.
wave ceptor Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 Tak ta spotřeba je super. 7l /100km je nádhera.
Sphinxx Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 . A taky malá nádrž. Když se rozsvítí oranžová, tankuju jenom cca 42 až 45 litrů do plné a ujedu do dalšího tankování jenom kolem 600 km. Z Mazd 6 jsem byl zvyklý najet kolem 1000 km. Pardon, ale bavíme se o benzínu? Těch 1.000km mi přijde reálných na naftu než benzín. Já se tomu divím proože když dotankuji: Volvo 60 2.3 Turbo - 220kW - dojezd je kolem 400km, ale to je zábavným stylem, když Octu 1.6 MPI/75 kW, tak mám maximální dojezd 1010km, ale reál je těch 846km v maximu s hodně, ale hodně pohodovou jízdou(vyzkoušeno). No a Passat B6 1.9 TDi 77 kW ukazuje na plnou i 1.450km. Proto mne to zajímá.
wave ceptor Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 bedan má jestli se nepletu cx5 v benzínu. proto píšu že super spotřeba.
bedan Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 Pardon, ale bavíme se o benzínu? Těch 1.000km mi přijde reálných na naftu než benzín. Já se tomu divím proože když dotankuji: Volvo 60 2.3 Turbo - 220kW - dojezd je kolem 400km, ale to je zábavným stylem, když Octu 1.6 MPI/75 kW, tak mám maximální dojezd 1010km, ale reál je těch 846km v maximu s hodně, ale hodně pohodovou jízdou(vyzkoušeno). No a Passat B6 1.9 TDi 77 kW ukazuje na plnou i 1.450km. Proto mne to zajímá. Těch 1000 km bylo v naftě, všechny 3 Mazdy 6 jsem měl naftové. Teprve nyní jsem se opět vrátil k benzínu a obě moje auta si to pěkně točí i nad 6 000 otáček. A hlavně to ticho uvnitř, nebo u Toyoty spíš ten zvuk, když to je u omezovače.
nividic Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 Sorry jen lehce mimo, to mas T6? A najezd cca 400? Zaujalo me to protoze jsem s V70R mel vzdycky 450+ (a to je 5val). Volvo 60 2.3 Turbo - 220kW - dojezd je kolem 400km
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se