Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 575
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jo, príjazdová cesta pod Her?ubrei?. Inak sa mi v jednom brode podarilo posunúť prevodovku :-)

Pokud má člověk možnost navštívit tuhle krásnou zemi offroadem, asi jen těžko zapomene na všechny ty krásy, které mu střed ostrova ukáže.

My měli docela štěstí na nízký stav vody, protože nám skoro nepršelo.  

• po měsících...
Odesláno

Já hlasuju pro MB. Samozřejmě ukradnou všechno (stačí naložit jako odtah), nicméně MB je na tom se zabezpečením nejlépe, špatné řešení navigace + radia jako u Škody a jiných je pro zloděje ideální.

Odesláno

Tak po zdejsich konzultacich se do uzsiho vyberu dostavaji zrejme X5 a ML, pricemz se mi stale vic libi ML, treba takoveto :) Tak az bude prilezitost, zajdu to vyzkouset osobne (zatim jsem nejel ani jednim)

Nevim jestli uz to tady padlo... Co Grand Cherokee ted po faceliftu s 3.0 diesel, treba toto.  Mam ho pul roku akorat v benzinu a jsem hodne spokojenej. Vyrabi se od 2010, ted byl facelift. Spolehlivost zatim podle statistik vypada nadprumerna. Po faceliftu skvely interier, pohodlny velky sedacky, velika vybava, 8st prevodovka od ZF... Kdyby Te to zaujalo a mel jsi k autu nejaky dotazy tak napis. Jedina mensi vytka je mozna velikost kufru, cekal jsem trochu vetsi, ale mozna je to u moji vybavy plnohodnotnou rezervou, jine konfigurace to mozna maji jinak. 

Odesláno

Trochu bych potřeboval přihřát polívku, asiže budu muset vyřešit auto pro rodinu. Ale opravdové auto pro rodinu, tzn. 7 míst (3x sedačka a dva dospělí s občasným kočárem v kufru nejsou žádná sranda). SUV ne :(

Jak se tak koukám, tak k mání není nějak moc aut: S-Max, Galaxy, Grand Scenic, Grand Picaso, Sharan, Alhambra. Cenový limit mám 300, takže taky žádná hitparáda. A teď babo raď. Berlinga a podobný věci neberu jako rodinná auta a to auto bych chtěl provozovat tak 5 let minimálně. Samosebou nevěřím, že auta z roku 2007 mají najeto 105000Km jak je v 99% inzerátů. Navíc budu asi muset řešit protiúčet za svoje současný auto, který bych potřeboval plynule vyměnit za nový (LIII kombi 2,5 roku starý). 

Odesláno (upraveno)

Trochu bych potřeboval přihřát polívku, asiže budu muset vyřešit auto pro rodinu. Ale opravdové auto pro rodinu, tzn. 7 míst (3x sedačka a dva dospělí s občasným kočárem v kufru nejsou žádná sranda). SUV ne :(

Jak se tak koukám, tak k mání není nějak moc aut: S-Max, Galaxy, Grand Scenic, Grand Picaso, Sharan, Alhambra. Cenový limit mám 300, takže taky žádná hitparáda. A teď babo raď. Berlinga a podobný věci neberu jako rodinná auta a to auto bych chtěl provozovat tak 5 let minimálně. Samosebou nevěřím, že auta z roku 2007 mají najeto 105000Km jak je v 99% inzerátů. Navíc budu asi muset řešit protiúčet za svoje současný auto, který bych potřeboval plynule vyměnit za nový (LIII kombi 2,5 roku starý).

co ten velikej Chevrolet (tuším že Orlando)? ale opravdu nevim, jak to je s cenou...tak to ber jako tip ;) Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

o ukradeni auta mi nejde. ale nechci resit, ze se mi nejaky debil snazi dostat do auta pro navigaci nebo vyndava xenony..

tomu se stejně nevyhneš, mně na allroadu ukradli dokonce skla ze zrcátek a zrcátka nechali, to jsem moc nepochopil

co se týká Touarega, tak šéfovi měnili 6* vzduchový vaky, sranda, ale to byly ty první verze, ted je spokojenej, ale vrátil by se hned k Land Roveru

X5 bude asi dost tvrdá

ML by neměla být špatná volba

Odesláno

Tak po zdejsich konzultacich se do uzsiho vyberu dostavaji zrejme X5 a ML, pricemz se mi stale vic libi ML, treba takoveto :) Tak az bude prilezitost, zajdu to vyzkouset osobne (zatim jsem nejel ani jednim)

Nevim jestli uz to tady padlo... Co Grand Cherokee ted po faceliftu s 3.0 diesel, treba toto.  Mam ho pul roku akorat v benzinu a jsem hodne spokojenej. Vyrabi se od 2010, ted byl facelift. Spolehlivost zatim podle statistik vypada nadprumerna. Po faceliftu skvely interier, pohodlny velky sedacky, velika vybava, 8st prevodovka od ZF... Kdyby Te to zaujalo a mel jsi k autu nejaky dotazy tak napis. Jedina mensi vytka je mozna velikost kufru, cekal jsem trochu vetsi, ale mozna je to u moji vybavy plnohodnotnou rezervou, jine konfigurace to mozna maji jinak. 

Nepsal jsi v nejakym vlakne, ze ti odeslo neco po par mesicich, zes cekal, ze to od minule verze dali docajku..?

Dizajnove mi neprijde spatny a cenove to asi bude o dost lepsi nez ML tipuju..

tmoris-koukal jsem na ňákej test toho ML a docela si dost stěžoval pán,že prej vzadu není místo....Jinak je to moc pěkný auto.

Mrknu na to v realu, jestli se tam vejdu ja, tak kazdy (198 cm :)

Sent from my HTC using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...