Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím,

tak mi dnes dorazily dlouho očekávané PO 45,5 se strojkem cal. 8500. Vlastním 2500 a chtěl jsem o krok výše. Zcela upřímně se přiznám, že jsem čekal trochu více - přijdou mi strašně "nablejskaný". Nevím, třeba je to chybějícím vnitřním AR, třeba si na to zvyknu. Najednou ale nejsem 100% rozhodnutý, že prodám 2500...

Dávat sem nějaké super fotky nemá cenu - je jich tu spousta a já fotit neumim. Tak jen pár rychlocvaků v šeru domova, hlavně srovnávačka dvou generací.

post-3263-002036800 1361893802.jpg

post-3263-046818600 1361893810.jpg

post-3263-019558700 1361893818.jpg

post-3263-095906900 1361893828.jpg

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

Gratuluji k upgrade, velikost dělá svoje, alespoň za mně. Je to prostě znát, no ale i s těma 2500 bych se těžko loučil, jsou prostě takové vokatější.

Odesláno

To,že jsou starší nižší a mají opticky útlejší lunetu,jsou velmi koukatelný,nový maj zas modernější střih a materiály,o stroji nemluvě i když přesnost je velmi podobná.No dočkal jsi se upgreade,jsou parádní,je třeba smáznout minulost.Dvoje PO nepotřebuješ,nebo vlastně proč ne?

Odesláno (upraveno)
  V 26. 2. 2013 v 17:57, ricous napsal:

Dostaly se ke mně TYHLE.

Trochu mimo, ale jsem z toho paf, nechápu, jaký "incident" může vést k poškození vnitřního antireflexu safíru!???

Upraveno uživatelem pavča
  • po měsíci...
Odesláno

Jak to tak čtu, tak by mne vážně zajímalo jaký to byl incident? Nikde jsem se nedočetl kdo s tím co kde provedl?

Odesláno

Ja uz se na to taky parkrat ptal, ale nikdy jsem se nedocka odpovedi. Asi je to tim, ze jsem se ptal v prodejnich vlaknech:) Tyhle hodinky jsou jako stafetovej kolik, ale asi moc lidi nevi proc, nejspis jen byvali majitele:)
Ricousouvi dekuji za spolecne fotky, stary PO u me stale vedou, jsou mnohem elegantnejsi.

Odesláno

Také jsem se ptal a ticho. Předpokládáme-li, že se do nich nikdo nevloupal a něčím vnitřní antireflex nepošmudlal (to by snad nikoho ani nenapadlo), tak mě napadá jediná možnost a to taková, že se uvolnila ručka a vnitřní antireflex odřela a pokud to tak je, tak asi dostaly pěknou ránu, jinak by ručka asi neupadla.

Odesláno
  V 19. 4. 2013 v 14:20, Seamaster napsal:

Ja uz se na to taky parkrat ptal, ale nikdy jsem se nedocka odpovedi. Asi je to tim, ze jsem se ptal v prodejnich vlaknech:) Tyhle hodinky jsou jako stafetovej kolik, ale asi moc lidi nevi proc, nejspis jen byvali majitele:)

Ricousouvi dekuji za spolecne fotky, stary PO u me stale vedou, jsou mnohem elegantnejsi.

Pokud se některé hodinky stanou štafetovým kolíkem, nebudí to už tolik důvěru, tajnůstkaření ji taky nepodpoří, ba naopak...

Odesláno

Kluci, stačí se zeptat! Uz jsem na to upozorňoval. To, ze jste líní, neznamená, ze je to problém. Stačí SZ původnímu majiteli Pirx nebo me a je to :-)

Odesláno

To preci neni o lenosti. Ja se nechci ptat pres SZ, ja chtel mit tu informaci verejnou, o to mi slo predevsim. Jak psal lastam, a jak jsem vcera odepisoval v SZ wellisovi, ktery me to nakonec prasknul, to ze se s tim delaji takovy cavyky je spis na skodu, stala se nehoda a cena tomu odpovida, tak co? Vsem je jasne, ze se neco udalo a zamlcovani informaci ve kseftu kde nejde o petikorunu me neprislo koser.

Historku nezverejnuju, protoze mi prijde neskutecne hloupa a myslim ze ji neveri ani wellis a pravdepodobne ani dalsi ucastnici stafety.

Odesláno

Ja ji verim, videl a mel jsem ty hodinky, videl jsem ten spalenej flek na ciferniku, videl jsem komplet ucet za novej cifr a sevis, takze nemam problem. Ty hodinky se prodavaj za 70 litru a to je luxux. Kdo che, zjisti si info, kdo ne, muze spekulovat a kecat tady. 

Odesláno

Oboje jsou pěkné, akorat ty nové jsou takové drsnější a postrádají takovou tu eleganci..těžko říct..tak se rozhodni po delší době at neuděláš chybu..:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...