Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po nalezení tohoto fóra jsem již po pár dnech tušil, že to nedopadne dobře suicide_anim.gif.

Po mnoha probdělých nocí a dní strávených pročítáním nejrůznějších témat na tomto fóru jsem začal toužit po pořádných hodinkách (díky všem, kteří se zde dělí o své zkušenosti zážitky i radost z hodinek).

Postupně se výběr zužoval a hlavně vnímaní některých značek a modělů se postupně oproti počátečním dojmům v průběhu času dost zásadně měnilo.

Ve chvíli, kdy se chtíč ustálil a přešlo prvotní pobláznění nejrůznějšími zajímavými kousky padl výběr na model pro někoho nejnudnější pro mě nejklasičtější od světoznámé značky Rolex.

Pak už jen stačilo počkat na tu správnou nabídku a ta přišla nečekaně rychle právě zde na fóru.

Celá nákupní akce proběhla velmi rychle a impulzivně s patřičnou dávkou adrenalinu a stala se nezapomenutelným životním zážitkem.

Stále mě neopouští obrovské nadšení, které se stále vrácí a vrací pokaždě, když se podívám kolik je hodin.

Tak jako ostatní přede mnou i já bych se chtěl s vámi podělit o svoji radost.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

No právě, není to škoda po tak krátké době koupit dreamwatche. Osobně je mi milé si projít a ponosit určité hodinky, třeba jenom z důvodů rozšíření obzorů. Myslím, že by pro mně byla nuda koupit hned finální hodinky. I když finální je zde relativní pojem. Nicméně gratuluju k cibulím, ke kterým možná taky časem dospěju.

Odesláno

Sám si až teď z komentářů plně uvědomuju, že jsem dosáhl hodně vysoko a myslel jsem, že cesta bude daleko delší, ale všechno se pak semlelo tak nějak rychle.

Byla to souhra několika faktorů a momentálních okolností, včetně vnitřního rozpoložení. Tyhle hodinky mají pro mě velký osobní význam a nejspíš je nikdy neprodám, ale předám další generaci rolleyes.gif

Samozřejmě mám na seznamu mnoho dalších vysněných hodinek, které bych si rád časem pořídil ponosil a třeba po čase vyměnil za jiné, ale tyhle zůstanou doma asi napořád.

Odesláno (upraveno)

Udělal jsi asi dobře a ušetřil spoustu peněz. Dokup si ještě jedny jako herní talon do sekce Prodám, bez toho to tady bude pro tebe možná celkem velký vopruz

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

Je zajímavé pozorovat to, jak před pár lety lidé na fóru hodnotili jako klasiku Seamastery, postupem času např. Steelfishe a nyní jsou klasikou Suby za 150 :-). Vývoj fóra (členů) je docela rychlý. Bojím se, že až si za pár let koupím nějaké AP, tak to bude "pěkná klasika".

Odesláno

jacob: ano, je to tak Suby jsou už dnes klasika, které nesmí chybět v každé domácnosti, řekl bych že klasika je už i Nautilus od Patek Philippe, prostě běžné hodinky :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

....ano,udělal to dobře,...koupil si na zkoušku první levné hodinky a pokračovat už pak bude těmi AP,VC a PP,.......proč ne ?..........seriozní přístup :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...