Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pořídil jsem minulý týden Longines Conques GMT

Parametry:

Strojek: L704

Velikost: 41 mm

Vodotěsnost: 5 bar

GMT funkce s 24 hodinovou stupnicí

První pořádné hodinky. Po dlouhém zvažování a konzultování jsem se nakonec rozhodl pořídit hodinky nové. Hodně dlouho jsem zvažoval, co má větší význam, jestli stopky nebo druhá časová zóna (jsou sice kombinace obojího, ale už mimo vyčleněný rozpočet). Nakonec jsem se rozhodl pro GMT funkci, přece jenom ji využiji víc než stopky. Sice by se dalo namítnout, že těch šest hodin do NY si můžu odečíst, ale po týdnu nošení zjišťuji, že je to velmi pohodlné, jedním pohledem vím. A v případě komplikovanější časové zóny třeba Sydney, kde se navíc čas posunuje naopak než u nás.....

Pár fotek:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Díky, po sedmi měsících musím, konstatovat, že jsem velmi spokojený. Akorát začínám trošku pokukovat po nějaké zajímavé výměně.

• po měsíci...
Odesláno

díky, ta mohutnost se mě líbí, to malé WR mě taky trošku trápí a možná to bude důvod proč se podívám časem po něčem dalším

• Po letech...
Odesláno

Vytáhnu staré téma, abych zbytečně nezakládal nové. 

V lednu jsem se stal majitelem těchto hodinek. Koukal jsem po nich už nějakou dobu, když tu u jednoho AD ve Schwabachu byly za výbornou cenu, tudíž jsem neváhal a vzal je.

No a pocity? Hodinky to snad ani nejsou, jsou to HODINY, mají svojí váhu a velikost. Zejména na výšku pouzdra se musí zvykat. Ochrana korunky také někomu nevyhovuje, ale mně se líbí, tak jak jsou. Přesnost je do plus 10 denně, což považuji, vzhledem k užité ETĚ, za slušný výsledek. Také velikost strojku odpovídá pouzdru, tudíž je datumovka krásně na okraji cifru. Sunburst je nádherný, přijde mi, jako by byl cifr v nějaké hloubce. 

Shrnuto, krásné hodinky za rozumné peníze. :) Ikdyž rozumné, to je věc dlouhých diskuzí.

Takže jeden cvak pro vás, kvalita hrozivá. Vládnu mnoha umy, ale fotografie mezi ně nepatří. :D

DiEnWWw.jpg

Odesláno

Gratulace. Zacinam je asi zase chtit.... , kdyz to ctu, clovek fakt vi ze ma stroj na ruce. Az je budes poustet dej prosim vedet.....

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...