kdojinej Odesláno 24. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 007 barevně konzervativní, 009 barevně liberální. To už bych radši koupil lunetu a tu prohazoval.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 To se mi právě moc nece Ale je to plán B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 (upraveno) 009 a k tomu několik strapů, tahů a gum. A nebo prohazovat tu lunetu. Upraveno 24. června 2015 uživatelem Jimmy-Jimmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Zatim to mam v planu tak, ze 007 bych nechal permanentne na tahu a na 009 stridal remeny, NATO a Zulu, ktere jsem nastradal. Aby to ale nebylo tak jednoduche, tak posledni dobou stale casteji brouzdam ve vlaknech o Monstrech a docela bych si je dokazal predstavit k 007 jako trochu vystrednejsi kus do dvojicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 V 24. 6. 2015 v 13:53, kdojinej napsal: SKX007 jsem měl 5x. Nyní změna: SKX009. Aneb skoro to samé, jen více barev.ufff som sa zľakol, že si mi "čorkol" hodzinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Teda musím říct, že na tom šedým natu mají něco do sebe!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 Pánové prý u SKX007 je problémem šroubovací korunka, a někde jsem četl, že je někde návod jak ji odšroubovávat a zašroubovávat, je to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 31. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 Návod je následující: korunku uchop palcem a ukazovákem, jemnými pohyby těchto dvou prstů ji vyšroubuj - je to podobný pohyb, jako když přepočítáváš bankovky, nastav čas, datum a den a opačným postupem korunku zašroubuj. Hodinky jsou připravené k použití.A teď vážně - jediný problém, který je, je zastrčit korunku tak, aby si sedla na závit a tys mohl začít šroubovat. Jinak nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 takže nic tak složitýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 Nevite, dela se i luneta cerno/cervena?Popr. kde by se dala sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 1. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 Dělá se, ale kde ji sehnat jsem se nikdy nepídil...měl jsem jednu doma, ale nevim jestli jsem jí někomu nedaroval...když vydržíš do neděle večer, tak se mrknu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 V 1. 8. 2015 v 4:46, km.kmk napsal: Nevite, dela se i luneta cerno/cervena?Popr. kde by se dala sehnat?Urcite bude k mani bud u Harolda,nebo na Dagaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefan716 Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Inak s tou korunkou je to tak ze aby si trafil zavit jemne ju zatlazc a toc opacne, ked ti preskoci, tak mozes zacat normalne srobovat. Inak tyzden dozadu som videl kolegovi Vostoky so zodranim zavitom..vsetko treba s citom, su to hodinky, nie tehly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 4. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Jak toč opačně, normálně ji zamáčkneš a zašroubuješ, žádná věda. Hlavně opatrně a je to v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poldík Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 Ahoj mam také SKX007 a chtěl bych na ně dát safír ale jelikož to origo nedělají nevíte zde někdo kde lze toto udělat někde jsem to tu četl, že to dělají ale nemůžu to najít. Moc děkuji za typ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 V 18. 10. 2015 v 13:29, poldík napsal: Ahoj mam také SKX007 a chtěl bych na ně dát safír ale jelikož to origo nedělají nevíte zde někdo kde lze toto udělat někde jsem to tu četl, že to dělají ale nemůžu to najít. Moc děkuji za typ Optimální je, pokud by si měl hodináře který safír přímo objedná, na hodinkách vymění a Tobě pouze naúčtuje cenu. Možná zaplatíš trochu víc, ale máš to bez starostí. Jinak si safír musíš vybrat a objednat sám, a to buď od Harolda, z Dagazu nebo např. z Crystaltimes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas13 Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Asi jsem se do nich zamiloval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Tu mas SKX a new safir :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Nemáte prosím tip na hodináře (Praha, střední Čechy), který by celou proceduru dodání a výměny safírového skla s AR do SKX zajistil ?Předem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jops Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Ja to tu procitam asi po seste a cim dal vice me to tu utvrzuje v tom, ze to fakt asi nutne potrebuju. Ted jenom najit hodinare, kterej mi to zkompletuje, dam mu za to vsechno prachy, ale fakt to chce ten oyester ci jubilee tah. A to safirove antireflexni sklo vypada na tech hodinkach taky bozsky. Sakra... jsem pro zruseni techto stranek, clovek to tu vubec nesmi videt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se