Přejít na obsah

Seiko SKX007

kdojinej

Doporučené příspěvky

Zatim to mam v planu tak, ze 007 bych nechal permanentne na tahu a na 009 stridal remeny, NATO a Zulu, ktere jsem nastradal.

Aby to ale nebylo tak jednoduche, tak posledni dobou stale casteji brouzdam ve vlaknech o Monstrech a docela bych si je dokazal predstavit k 007 jako trochu vystrednejsi kus do dvojicky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Návod je následující: korunku uchop palcem a ukazovákem, jemnými pohyby těchto dvou prstů ji vyšroubuj - je to podobný pohyb, jako když přepočítáváš bankovky, nastav čas, datum a den a opačným postupem korunku zašroubuj. Hodinky jsou připravené k použití.

A teď vážně -  jediný problém, který je, je zastrčit korunku tak, aby si sedla na závit a tys mohl začít šroubovat. Jinak nic.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  V 18. 10. 2015 v 13:29, poldík napsal:

Ahoj mam také SKX007 a chtěl bych na ně dát safír ale jelikož to origo nedělají nevíte zde někdo kde lze toto udělat někde jsem to tu četl, že to dělají ale nemůžu to najít.   :eek: Moc děkuji za typ 

Optimální je, pokud by si měl hodináře který safír přímo objedná, na hodinkách vymění a Tobě pouze naúčtuje cenu. Možná zaplatíš trochu víc, ale máš to bez starostí. Jinak si safír musíš vybrat a objednat sám, a to buď od Harolda, z Dagazu nebo např. z Crystaltimes

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...

Ja to tu procitam asi po seste a cim dal vice me to tu utvrzuje v tom, ze to fakt asi nutne potrebuju. Ted jenom najit hodinare, kterej mi to zkompletuje, dam mu za to vsechno prachy, ale fakt to chce ten oyester ci jubilee tah. A to safirove antireflexni sklo vypada na tech hodinkach taky bozsky. Sakra...

jsem pro zruseni techto stranek, clovek to tu vubec nesmi videt :clap: :helpsmilie:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...