Zamba Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Odesláno 11. července 2016 super čtení. Zajimave a vystizne. Diky
Edifice562 Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Odesláno 25. září 2016 Super recenze , díky! I dík jejímu přečtení jsem přes nedávný nákup prvnich automatů , taky Seiko , podlehl šarmu SKX007. Objednáno jest.Co mi vrtá hlavou jsou prodeje a nákupy stejného typu hodinek.Třeba k tomu dospěju . Zatím je můj plán postupně vybudovat portfolio hodinek které opravdu chci.Moc děkuji všem , kteří uveřejňují své různé poznatky , jako zde vaření gumy. Je to velká pomoc.
marsn Odesláno 26. září 2016 Nahlásit Odesláno 26. září 2016 Přemýšlím nad těmito hodinkami už hodně dlouho, ale chtěl bych na nich vyměnit sklo za safírové s AR + keramickou vložku do lunety. Ale nikde nemůžu najít odkaz nebo doporučení na nějakého hodináře (v praze), který by to dokázal za rozumné peníze udělat. Nebo ještě lépe, jestli máte někdo zkušenosti s koupením už rovnou takto modifikovaných hodinek.předem díky.
Ondoni Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Odesláno 27. září 2016 Osobně jsem safír na SKX007 pro své potřeby měnil asi třikrát a dvakrát pro někoho. Vždy ve zlatnictvíJanka na Florenci, kde působí pan hodinář Frýdl. Bohužel od té doby je pan hodinář asi i díky referencím zde na foru kapacitně hodně vytížený, takže čekačky jsou tam poměrně dlouhé. Navíc tam tuším není každý den, je lepší si předem zavolat. Jo a tipuju, že pan Frýdl modifikace safírem moc nemusím, většinou se tvářil...jak to říct...ne úplně šťastně a jednou se mi to pokoušel i rozmluvit...marně pochopitelně 1
Edifice562 Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 A máte někdo opravdu dlouhodobější zkušenost s hardlexem vs. safír?Přijde mi tak trochu zbytečné vrtat do hodinek , které mají sklo v pořádku.Jasně , kdyby se poškrávalo , tak to je jiná věc...Podobně i luneta...Jinak ale ta možnost výměny minerálu byť s hardlexem za safír a keramickou vložku lunety místo poškrabatelné eloxované v rámci renovace staršího kusu vidím jako super věc.Hodinky to posune v "otěruvzdornosti" na jiný level.
prischera Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Já výměnu dělal u dvou SKX vždy z důvodu poškrábání skla. Ano ten safír s AR (dle mého jedině plochý) vypadá líp, ale jen tak u nových hodinek bych to nedělal.
kdojinej Odesláno 3. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2016 Modifikaci ale ztrati kouzlo levnejch bytelnejch potapek u kterejch se nebojis o nejaky sram... taky jsem je tunil ale dosel ksem k zaveru ze tak jak jsou jsou nejlepsi...
Ondoni Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 jj, do nových bych asi taky hned nevrtal. Modifikace safírem mi nepřijde moc finančně náročná, takže i tak jsem je vždy bral jako levné bytelné potápky. Ale je to fakt o vkusu a pocitu, mě se prostě s tím safírem líbí víc. Navíc mám nějak pod kůží, že potápky by měly mít klenuté sklo...ale to je zase jen subjektivním o pocitu
Edifice562 Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Tato recenze byla poslední kapka před koupí zmíněných hodinek.Zpočátku jsem stále hledal design něco jako Orlíky , ale tyhle SKX si mně postupně získaly , nejprve designem lunety , pak tvarem pouzdra , nakonec jsem zjistil že se mi kulaté lumi indexy začaly líbit více než původně preferovaný design Samurai/Orlík.Děkuji všem kteří zde přispívají k chrono osvětě a k tomu , že na zápěstí můžu mít kvalitní , - někdy označované jako ikonické - hodinky od tradičního výrobce , to vše za velmi rozumný peníz.
kdojinej Odesláno 24. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Super, gratuluju ke kaufu. Zdá se, že kdybych od každého, pro koho je tohle vlákno poslední kapkou ke koupi, vybíral desátek, bylo by už na slušné časostroje..
Edifice562 Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 to asi jo , kdybys chtěl nějaký strap dej vědět!....Jen tak pro zasmání: Než dorazily SKX na origo jubilee(chřestýš pravda , ale pohodlí a design jemný a parádní) , dorazilo 5 nato strapů (startovací nato balíček), silikon Malibu ZRC s červeným prošitím a někde na cestě je mesh....:-)
John_Lenon Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Odesláno 24. října 2016 Jen podotýkám, že mi SKX dorazily na začátku srpna a po dvou měsících dělaj max +1-2 vteřiny/den. Trošku sem se toho bál, ale tohle je fenomenální výkon!
John_Lenon Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Štěstí na kus, ale na to se historie neptá.
01axel01 Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Odesláno 8. února 2017 ty seika v recenzi na tom cerno bílim tahu jsou proste bomba !
Mr. Igelit Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Ještě včera se mi černé SKX vůbec nelíbily (mám pepsi), já se z toho zblázním :-)
kempo007 Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Kluci, popřemýšlel někdo o výměně 7S26 za např. HN35? Tak jako tady: https://seikoparts.wordpress.com/2017/03/27/supercharge-your-skx007-with-a-nh35/ .Pravda je to piplačka, ale zase to posune tyhle jistě skvělé potápky zase dopředu.
neumann Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Odesláno 17. září 2017 Diky za paradni recenzi i podnetne prispevky ve vlakne, ktere me utvrzuje v tom ze SKX je ikona/legenda jak kdo chce. Mam starsi 7002 (predchudce skx) a tyhle hodinky jsou proste dobre. Nejvic me dostava ze za v podstate smesnou sumu clovek dostane uzasnou vec, nezamenitelny originalni design, inhouse strojek, par slabin ktere se nauci rychle odpoustet, hracickum spousty moznosti k vylepseni, tyhle watche v mych ocich nemaji kvalifikovaneho protihrace. Suby se muzou jit bodnout;) Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se