zekon7302 Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Sice už tady tento strojek je, ale myslím, že další fota nikoho neurazí.V tvém podání,jenom potěší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Jojo, pastva pro oči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Mühle-Glashütte 29er Big Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 PS Igen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 Nav.B-Uhr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 Archimede XLH TOP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 Trikolóra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 Gougy, vidím dobře, jsou ty zkosené okraje leštěné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 Nav.B-Uhr... zadok jak ma byt ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 Gougy, vidím dobře, jsou ty zkosené okraje leštěné?jj, ještě vidíš dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 Vypadá to skvěle. Na limitce orlíků dýnko bylo řešený stejně. Tu Elton Sport limitku mám taky a dýnko je standardní. To je nějaká soukromá úprava? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 (upraveno) Vypadá to skvěle. Na limitce orlíků dýnko bylo řešený stejně. Tu Elton Sport limitku mám taky a dýnko je standardní. To je nějaká soukromá úprava?Ne, chtěl jsem přesně specifikaci "od výrobce", bez úprav . To je snad až zoufale vtipný, že dávají různá... ?? Edit, jsem to ještě jednou narychlo cvaknul. Upraveno 7. října 2013 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 Tak to koukám jak puk! Já mám celý dýnko kartáčovaný! A taky je to varianta "od výrobce" bez úprav! Zajímalo by mě, co teda je ten standard... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 Patek Philippe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 Nautilus Annual Calendar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 PAM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Epos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Steinhart Nav B Uhr Bronze Limited edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Traser Classic Automatic Master Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 PAM 312... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se