Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 25. 8. 2013 v 19:15, Ondoni napsal:

Tu debatu s čuňatama na silnici jsem vykopnul já, shodou okolností pak byla večer na toto téma reportáž v Událostech - resp. o tom, jaké jsou češi vemena v řízení na dálnici (zipování, najíždění na dálnici a tak...o audinách teda ani slovo :) )...jestli se pak debata zvrhla, pak je dobře, že to sibiř máznul...

W..e:-))))),tys to rozjel tim vasim vjezdem do dvora,odkud neumis vyjizdet:-)))). Zitra bych to mel projednavat s dopravnim inzenyrem policie cr,protoze kolegyne ma dovcu. Vysledek ti dam vedet. Cus a uz neprud :-))))

• Odpovědi 448
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 25. 8. 2013 v 20:31, kuncák7 napsal:

W..e:-))))),tys to rozjel tim vasim vjezdem do dvora,odkud neumis vyjizdet:-)))). Zitra bych to mel projednavat s dopravnim inzenyrem policie cr,protoze kolegyne ma dovcu. Vysledek ti dam vedet. Cus a uz neprud :-))))

Ajaj. To vypadá, že někdo zbořil pražákovi sloupek...

Odesláno
  V 25. 8. 2013 v 20:44, straspol napsal:

Ajaj. To vypadá, že někdo zbořil pražákovi sloupek...

Kdepa, sloupky teprvá budou, teda doufám ;)

Je fakt, že debata o parkování byla taky dobrá...musím uznat, že otevírání pandořiných skříněk by mi i docela šlo...

Odesláno
  V 25. 8. 2013 v 21:01, Ondoni napsal:

Kdepa, sloupky teprvá budou, teda doufám ;)

Je fakt, že debata o parkování byla taky dobrá...musím uznat, že otevírání pandořiných skříněk by mi i docela šlo...

Pár příspěvků na konci mi asi stačilo uniknout- vůbec žádnývh plamenů jsem si nevšimnul. Prostě tak plkám, plkám, ostatní taky, a tu zrazu něje o čem. Navrhuju založit sekci FLAME  a tam to když tak vždycky přesunout, když se někomu bude zdát že už je to moc :lol2:  některých debat je fakt škoda...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Proč mi byl smazán inzerat? pracně sem nahonil 50 příspěvků a stejně mi byl smazán. Díky za odpověd 

Odesláno

jestli je to za logo, tak sem zaplatil v tuším čase 

2 j3ykobim - peníze na cestě

sect

NO STRESS

• photo-thumb-11054.jpg?_r=1374260616
  • Member_50
  • 3 312 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
  • Bydlí:region razovity.....

Odeslat 4.září.2013 - 13:37

Ahoj,

teď jsem se díval a platba došla. Jak budu mít čas tak to tam upravím, ale neboj v objednávce jsi.

Odesláno (upraveno)

za to já nemůžu, ses měl zeptat sibirnaya jak se používá Google, když to radí ostatním

hlavně že tvoje reputace je vhodná k MOD.   :frusty:

Detaily varování

Varování od sibirnaya za Ostatní v Profil
Udělit 1 bodů.

nauc se googlovat
Upraveno uživatelem j3ykobim
Odesláno (upraveno)

dal jsem to do sekce Ostatní - prodej, koupě, výměna

Registrovaný sem nedávno(jelikož sem tu kupoval pár hodinek)...., ale když se podíváš na logy IPeček, tak uvidíš že adresy z kterých se hlásím, navštěvují tento web déle. Proto je ?nejsi tu pul roku?  relativní pojem.

(PS: v pravidlech je pouze 6 kalendářních měsíců, není uvedeno jestli 6 měsíců v gregoriánském kalendáři, či jiném, když už jsme u tich detailů pravidel)

Odesláno

Já mám upozornění na sekci prodám a ozvalo se to tam ;) "

j3ykobim právě zveřejnil/a nové téma s názvem "drift kára + stavebnice Fujimi raritka E34 ACS S5" ve fóru "Prodám"."

Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk 4 Beta

Odesláno

jestli jsem se překoukl a dal špatně, omlouvám se má chyba...., ale nezdá se mi to...., MOD by se mohl vyjádřit. 

PS: drift kára zamluvena po 3 min na TF foru. Cena byla bezkonkurenční i kdybych tu byl reglej jen 1 den .)

Odesláno

ja sem te sice nemazal, nicmene prestan buzerovat, nebo mas BAN. tvoje kydy me nebavi, na Kamila si hubu fakt nevotvirej, nikoho nezajima odkdy si sem lez z IP, proste podminka je reg 6 a vic mesicu a hotovo..

Odesláno (upraveno)

on do mě může rýpat(první) a je to v pořádku..........................., omlouvám se Všem kterým jsem provedl nějakou újmu na egu či jinak. 6 měsíců příjmám, ale prosím vás nekažte mi alespoň hodnocení. Rád bych tu ještě pár kousků koupil.

Odesláno
  V 8. 9. 2013 v 14:57, j3ykobim napsal:

........................, ale prosím vás nekažte mi alespoň hodnocení......................

Neboj, to sis už pokazil sám.

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...