323GT Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 Mně to dělá to samé v Internet Exploreru, Firefox bez problému. Asi to bude opravdu nějakou aktualizací. V IE to řeším tak, že kliknu na "Citovat" pravým myšítkem a dám "Otevřít odkaz v nové záložce". Tam už je to včetně citace...
siwi Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 (upraveno) Luku, co se mi nainstaloval IE11 tak mam s citacema to same co ty. Ve Firefoxu mi to funguje dobre. Mas taky Internet Explorer 11? Co se mi nainstaloval IE 11, měl jsem problémy nejen s tímhle fórem. Řešením je uvést IE do továrního nastavení (což se mi osvědčilo) nebo ho provozovat v režimu kompatibility. ...a nebo alternativní prohlížeč - samozřejmě. Upraveno 15. prosince 2013 uživatelem siwi
Luk Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 Luku, co se mi nainstaloval IE11 tak mam s citacema to same co ty. Ve Firefoxu mi to funguje dobre. Mas taky Internet Explorer 11? Ano, mám taky IE11. 323GT: Díky, alespoň takto mi to funguje přes nové okno. Ale dost mně to s......
lucid Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 Ano, mám taky IE11. 323GT: Díky, alespoň takto mi to funguje přes nové okno. Ale dost mně to s......Jednoduchá pomoc - nepoužívej IE, pokud k tomu nemáš nějaký rozumný důvod.
Luk Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 Vyzkouším ještě to tovární nastavení, jestli to teda zvládnu.
spineshank Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 tak až teď mi jede forum,používám operu
Luk Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Vrátit IE do továrního nastavení (pokud jsem to udělal dobře) mi nepomohlo. Zkouším Google Chrome a na něm jde vše bez problémů. Díky všem za rady.
siwi Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 Vrátit IE do továrního nastavení (pokud jsem to udělal dobře) mi nepomohlo. Zkouším Google Chrome a na něm jde vše bez problémů. Díky všem za rady. Chrome se poslední dobou jeví jako mnohem spolehlivější než IE. Mám taky tuhle zkušenost.
m.n. Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2014 Nešla by prosím nastavit kompletní ignorace uživatelů podobně třeba jako na Facebooku, že mi ten člověk totálně zmizí? I když ho mám tady v ignoraci, stejně vidím, že někam přispívá a že něco píše. Díky.
abbot Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Jsem zoufalý, od instalace win 7 prof. nemůžu napsat příspěvek aniž by mi zmizel během psaní. Je to tak zoufalé, že je musím psát bokem a pak rychle vkládat a odesílat . Dělá mi to chrome IE, nevíte prosím, co s tím?
siwi Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 To je dost zvláštní. A jak to vlastně vypadá, když ti zmizí příspěvek při psaní? Nějak si to neumím představit... Dojde třeba k samovolnému znovunačtení stránky?
Honza.manta Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Já mám osmičky a zase se mi běžně stává, že se mi nejednou začne zapisovat text do prostředka předešlého řádku - taky pěknej mišmaš.
siwi Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 To je divný. Já mám sedmičky a s fórem jsem míval problémy, pokud jsem používal Internet Explorer. Ale po přechodu na Crome je všechno OK.
Honza.manta Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Jedu taky přes chrome, ale chybky jsou dost časté.
prischera Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Chyba bude spíš u tebe Honzo, ja mam taky 8.1 a chrome a nikdy se mi nic podobnýho nestalo. V práci 7 a chrome a taky OK.
siwi Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Já teda s osmičkami konkrétní zkušenosti nemám, ale docela by mě zajímalo, jestli je nějaký rozdíl ve fungování prohlížeče zabudovaného přímo do prostředí Metro a tím desktopovým. Jinak si taky myslím, že to bude v nastavení. Ale nevěšel bych hlavu. IE i Chrome lze uvést do továrního nastavení. To by mohlo pomoct.
KFL Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 abbot> A compatibility režim jsi zkoušel? (ikonka roztrhlýho papíru v adresním řádku) Pokud si dobře vybavuju, na sedmách jsem to musel mít po upgradu fóra zapnutý. Jinak jedu Win8.1 a v IE11 musím psát příspěvky v "obyč" režimu bez formátování, nikoli fullsize editoru (taková ta ikonka vypínače v levym hornim rohu editoru) a pak to jde v pohodě a bez chyb.
Honza.manta Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Ale fuj - víš, co dalo práce ty osmičky downgradeovat, aby se chovaly jako sedmičky? (Počítač mám bloklej od výrobce na osmičky.)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se