Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mně to dělá to samé v Internet Exploreru, Firefox bez problému. Asi to bude opravdu nějakou aktualizací. V IE to řeším tak, že kliknu na "Citovat" pravým myšítkem a dám "Otevřít odkaz v nové záložce". Tam už je to včetně citace...

Odesláno (upraveno)

Luku, co se mi nainstaloval IE11 tak mam s citacema to same co ty. Ve Firefoxu mi to funguje dobre. Mas taky Internet Explorer 11?

Co se mi nainstaloval IE 11, měl jsem problémy nejen s tímhle fórem. Řešením je uvést IE do továrního nastavení (což se mi osvědčilo) nebo ho provozovat v režimu kompatibility.

...a nebo alternativní prohlížeč - samozřejmě.

Upraveno uživatelem siwi
Odesláno

Luku, co se mi nainstaloval IE11 tak mam s citacema to same co ty. Ve Firefoxu mi to funguje dobre. Mas taky Internet Explorer 11?

Ano, mám taky IE11.

323GT: Díky, alespoň takto mi to funguje přes nové okno. Ale dost mně to s......

Odesláno

Ano, mám taky IE11.

323GT: Díky, alespoň takto mi to funguje přes nové okno. Ale dost mně to s......

Jednoduchá pomoc - nepoužívej IE, pokud k tomu nemáš nějaký rozumný důvod.

Odesláno

Vrátit IE do továrního nastavení (pokud jsem to udělal dobře) mi nepomohlo. Zkouším Google Chrome a na něm jde vše bez problémů. Díky všem za rady.

Chrome se poslední dobou jeví jako mnohem spolehlivější než IE. Mám taky tuhle zkušenost.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Nešla by prosím nastavit kompletní ignorace uživatelů podobně třeba jako na Facebooku, že mi ten člověk totálně zmizí? I když ho mám tady v ignoraci, stejně vidím, že někam přispívá a že něco píše. Díky.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Jsem zoufalý, od instalace win 7 prof. nemůžu napsat příspěvek aniž by mi zmizel během psaní. Je to tak zoufalé, že je musím psát bokem a pak rychle vkládat a odesílat :(. Dělá mi to chrome IE, nevíte prosím, co s tím?

Odesláno

To je dost zvláštní. A jak to vlastně vypadá, když ti zmizí příspěvek při psaní? Nějak si to neumím představit... Dojde třeba k samovolnému znovunačtení stránky?

Odesláno

To je divný. Já mám sedmičky a s fórem jsem míval problémy, pokud jsem používal Internet Explorer. Ale po přechodu na Crome je všechno OK. 

Odesláno

Já teda s osmičkami konkrétní zkušenosti nemám, ale docela by mě zajímalo, jestli je nějaký rozdíl ve fungování prohlížeče zabudovaného přímo do prostředí Metro a tím desktopovým. 

Jinak si taky myslím, že to bude v nastavení. Ale nevěšel bych hlavu. IE i Chrome lze uvést do továrního nastavení. To by mohlo pomoct.

Odesláno

abbot> A compatibility režim jsi zkoušel? (ikonka roztrhlýho papíru v adresním řádku) Pokud si dobře vybavuju, na sedmách jsem to musel mít po upgradu fóra zapnutý.

Jinak jedu Win8.1 a v IE11 musím psát příspěvky v "obyč" režimu bez formátování, nikoli fullsize editoru (taková ta ikonka vypínače v levym hornim rohu editoru) a pak to jde v pohodě a bez chyb.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...