Pavel K. Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Tak už jsem to našel. Úplně dole na stránce Jen mě chybí, nebo nevím jak označit všechny příspěvky jako přečtené. Předtím tam bylo na to tlačítko.
Honza.manta Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Dole vlevo změnit téma, ale na výběr není nic tmavšího, byl jsem zvyklý na zelenou verzi a teď to vypadá na očibol...Tak jsem to udělal a přehodil na baisic a vlítlo mi to do permanentní chyby a nechtělo mi to pustit ven. Když jsem se z toho vyhrabal, tak jsem to pro jistotu zkusil ještě dvakrát a výsledek stejnej - takže je cosi shnilého ve státě dánském, ale třeba si zvyknu.
mario564 Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Za seba palec hore a rychlosť je v pohode .
ricous Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Co takhle vyzkouset aplikaci pro iphone: https://itunes.apple.com/us/app/ipb-buddy/id458328962?mt=8Tak jsem aplikci stahl a bohuzel nevim, co dale. Jsem v NL na iP pres wifi a nezvladam najit na googlu nejakou radu...
bradda Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Ja jsem si zkousel jednotlivy schemata, zkusil jsem i Mobilni a ted uz mi to nejde vratit na puvodni vzhled...
Honza.manta Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Jede to, libi se mi to, rychlé je to Kolik ti dali nebo co ti slíbili? Že jako neprudíš?
honza71 Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Ošklivé to je, pomalé to je, nejdou (mi) ukládat/kopírovat fotky z příspěvků. Objeví se prázdné okno a načítá se a načítá se a načítá se ... a nakonec hou.o. Věřím, že mouchy brzo vychytáte a na nový vzhled si taky časem zvyknu. Takže díky.
323GT Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Prosím, jek se změní nastavení téma z IP.Board Mobile zpět na IP.Board? Nějak mi to nejde.
pebe Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 jede to a p?kn? rychle...a pro označení celého fóra je úpln? dole uprostřed odkaz
cody Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Jj, uz to maka dobre. Diky chlapy, tuhle zmenu to chtelo!
People Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Tak jsem aplikci stahl a bohuzel nevim, co dale. Jsem v NL na iP pres wifi a nezvladam najit na googlu nejakou radu...name: co len chcesurl: forum.chronomagusername: tvoj nickpass: tvoje heslo a je to.
Ondrej71 Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Líbí se mi to, šlape to pekne, dobra práce :-)
kuncák7 Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Nová verze mě přijde nepřehledná, ale je to podle mého spíše o zvyku ( tedy subjektivní ). Jsem rád, že se někdo snaží o vylepšení, jen tak dál ( i já si časem zvyknu na změny ).
Thomass Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Ja jsem si zkousel jednotlivy schemata, zkusil jsem i Mobilni a ted uz mi to nejde vratit na puvodni vzhled...Mel jsem stejnou obtiz, pomohlo vymazat cookies - ctu z iPadu.
pebe Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Ošklivé to je, pomalé to je, nejdou (mi) ukládat/kopírovat fotky z příspěvků. Objeví se prázdné okno a načítá se a načítá se a načítá se ... a nakonec hou.o. Věřím, že mouchy brzo vychytáte a na nový vzhled si taky časem zvyknu. Takže díky.Kliknu na fotku, otevře se v novém okn? a tam odkaz na stažení, alespoň na Androidu
bradda Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Mel jsem stejnou obtiz, pomohlo vymazat cookies - ctu z iPadu.Kdyz smazu cookies, tak to funguje jenom do doby nez se zase prihlasim....
StanoBare Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Páči sa mi aj Rychlá navigácia, ale strašne mi chýba príjemný zelený skin.
Thomass Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Kdyz smazu cookies, tak to funguje jenom do doby nez se zase prihlasim....V tom pripade necht poradi povolanejsi. Mne to pomohlo, po prihlaseni se vzhled na mobilni nezmenil.
Návštěvník Zmizík Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Teďka se mi stalo, že když sem do svýho příspěvku hodil odkaz na starší vlákno, tak ten můj novej příspěvek skončil tím odkazem a dál ty kecy nepokračovaly.
Tower Of Power Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Odesláno 13. března 2013 Dnes pojedu komplet pres Tapatalk, takze graficka zmena zatim neva. Jen mam pocit, ze na tapatalku casto selhava nacitani obrazku. Ale to muze byt prave tou pomalou odezvou serveru. Jinak ale dobra prace a celkove za pristup pres Tapatalk diky moc! A jen maly dotaz: PTicA je ted novy Chronomag? Neboli: Chronomagovi uz v pripade problemu nepsat?)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se