marosh Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Odesláno 23. března 2013 Už je to dost dlouho, co došlo ke změně fora a spousta lidí, včetně mě, si tady stěžuje na chybějící tmavší variantu zobrazení.Však tu oslepneme...Fakt je to takový problém?
Honza.manta Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Odesláno 23. března 2013 Vsak se na tom uz tyden pracuje. . . . . . . taky jsem si myslel, ze to je jednodussi a otazka spis minut. Kdyz mam vice neprectenych SZ, objevi se mi u obalky nahore cervene cislo s jejich poctem. Kdyz ale jednu z nich prectu, cislo zmizi a tvari se to, ze zadnou neprectenou zpravu nemam. Neslo by to nastavit jak to bylo v minule verzi, aby se zobrazoval skutecny pocet neprectenych zprav? Dik.To máš dobrý - mně se zobrazuje jen jedna SZ(a je jedno kolik jich tam je) a ta mi po otevření taky zmizí.
seh1 Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Odesláno 23. března 2013 Kubo, jak se k tomuto nastavení dostanu? Díky. V pravo nahoře je Zobrazit nové příspěvky to rozkliknes a nastavujes
Traveller Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Odesláno 23. března 2013 Díky. Zkusil jsem to a výsledek je stejný. Nevím, zda to dobře chápu, ale mě nezajímají nové příspěvky, ale ty přečtené. Uvítal bych, kdyby byly nějak rozlišeny od těch, které jsem ještě nenavštívil. Mám zatrženo "podle času" - obsah, který jsem nečetl. NO a přečtené vlákno se tváří úplně stejně jako to, kde jsem nebyl. Tohle nové forum se asi snaží, abych si procvičil mozkovnu (nebo si zapisoval, kde jsem již četl), ale ve výsledku mě to spíše odradí a budu číst minimum...
Andrew Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Odesláno 23. března 2013 Díky. Zkusil jsem to a výsledek je stejný. Nevím, zda to dobře chápu, ale mě nezajímají nové příspěvky, ale ty přečtené. Uvítal bych, kdyby byly nějak rozlišeny od těch, které jsem ještě nenavštívil. Mám zatrženo "podle času" - obsah, který jsem nečetl. NO a přečtené vlákno se tváří úplně stejně jako to, kde jsem nebyl. Tohle nové forum se asi snaží, abych si procvičil mozkovnu (nebo si zapisoval, kde jsem již četl), ale ve výsledku mě to spíše odradí a budu číst minimum... Sice nevim, kde je chyba, ale mne se pismo u precteneho vlakna zmeni z bold na normalni a to na pocitaci i tabletu.
karel hb Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Odesláno 23. března 2013 Nevím, kde je chyba, ale po vložení zkopírovaného odkazu jsou po odeslání některé funkční a některé ne a to jak ve vláknech tak v SZ. Za starého fora to fungovalo bez problémů, tak nepředpokládám chybu u sebe. Dík
Traveller Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Odesláno 23. března 2013 Sice nevim, kde je chyba, ale mne se pismo u precteneho vlakna zmeni z bold na normalni a to na pocitaci i tabletu. Tak jsem zmaten. U mně to funguje jen někdy - třeba v chlubícím vláknu vidím normálně vlákna přečtená a boldem nepřečtená - ale v prodeji všechna jako nepřečtená, ikdyž jsem to tam poctivě proklikal. Že by záměr
Andrew Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Odesláno 23. března 2013 Tak jsem zmaten. U mně to funguje jen někdy - třeba v chlubícím vláknu vidím normálně vlákna přečtená a boldem nepřečtená - ale v prodeji všechna jako nepřečtená, ikdyž jsem to tam poctivě proklikal. Že by záměr Zkusil jsi přečíst celé vlákno? Zkoušel jsem to v tom prodeji a jednostránková mi to označilo jako přečtená ihned a vícestránková jsem musel zobrazit všechny podstránky.
Vit Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 (upraveno) Mám problém se sledováním vláken, která mě zajímají, např. Co máte právě na ruce.Upozornění na nový příspěvek mi chodí moc často.Nakonec jsem nastavil weekly a např. dnes už mi přišlo šest e-mailů. EDIT: než jsem to napsal, přišlo mi to posedmé ... Upraveno 24. března 2013 uživatelem Vit
bohus76 Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 Nevím, kde je chyba, ale po vložení zkopírovaného odkazu jsou po odeslání některé funkční a některé ne a to jak ve vláknech tak v SZ. Za starého fora to fungovalo bez problémů, tak nepředpokládám chybu u sebe. DíkTaké to mám tak blbě,že vložím odkaz a po kliknutí na něj se nezobrazuje, to co má.Kde je chyba?
Jakubisko Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 Mě štve ta rychlost. Načítání je subjektivně o polovinu pomalejší
Peegee Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 Mno.. pokusim se bejt konstruktivní a nekomentovat to, že je to problém serveru:) Nešlo by to udělat jako v tom starym prostředí, že když jsem šel na konkrétní vlákno přes volbu "zobrazit nové příspěvky", že by mě to hodilo rovnou na poslední nezobrazenej? Teďkonc mě to hází na první příspěvek v tom vlákně, který rozkliknu.Souhlasím..
lib Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 Krome toho, ze to neni rychlejsi, mi vadi, ze v mobilni verzi nevidim u prispevku cisla stranek. Na druhou stranu kvituji absenci hlasky 503, ktera ale nekdy muze byt nahrazena delsim 'srotovanim'. Jestli tedy bylo cilem zlepseni chodu, za sebe hlasim, zase mi zatim zda, ze to za to usili nestalo.
vraby Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 (upraveno) dost často tahle hláška,dřív to nedělalo nikdy. (Android) Upraveno 25. března 2013 uživatelem vraby
jankoxxx Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 ano, mne to robi podobne veci tiez.. v predoslom fore to nebolo...
MegaTenese Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 upgrade super, ale nejak mi od te doby nechodi mejly z vlaken ktere sleduji..
bandicoot Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Ze by mohl vzniknout profil bez nicku?
cody Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 Ty brdo, jeste aby vzniknul nick bez profilu a jsme v Matrixu:-)) Vlakno uz jsem prestal sledovat (vse slape jak ma) az dnes jsem si vsiml, ze u novych prospevku nevidim, kolik stran me ceka odklikat. Jestli 4 nebo 20. Pokud dotaz zaznel pak se omlouvam, uniklo mi to. Jak to zjistim.
vraby Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 po upgrade fóra mě to na Nokii E66 jede hrozně( že by dědeček telefon?) a na duhém founu pořád přetrvává příspěvek 341.Takže za mě zatím jen k horšímu,musím pořád jen na PC a ta rychlost také není co bejvalo. Snad se to časem doladí.
Marfael Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 Já mám problém s citacema. Když chci citovat něčí příspěvek a něco k tomu napsat,buď se to,co jsem napsal já nezobrazí vůbec,nebo jen část.Zkoušel jsem to už xkrát,ale nejde to.Kde dělám chybu,nebo kde je problém?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se