Conrad Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 Na Knife se objevila smutná zpráva, zemřel Buddy Weston. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Nejvyšší k sobě povolal Buddyho Westona, nožíře světové úrovně, banjistu, trampa. Zapálili jsme svíčky a doufáme, že tam nahoře bude pokračovat v řemesle. Tady mi po něm zůstala sbírka nádherných nožů. Kdo jste ho znali, vzpomeňte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Sice kuchyňák ale ručně vyráběný z rodinné kovárny v Japonsku…neskutečně ostrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 před 22 hodinami, Martin_S napsal: Sice kuchyňák ale ručně vyráběný z rodinné kovárny v Japonsku…neskutečně ostrý Luxus! Koukám, jednostranně broušenej.. Co je to teda za výrobce, prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 Před hodinou, vojt napsal: Luxus! Koukám, jednostranně broušenej.. Co je to teda za výrobce, prosím? Ano, je jednostranně broušený, jedná se o značku Misuzu Hamono. viz link: https://www.3suzu.com/ jsem s ním maximálně spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 Kuchyni jsem postupně vybavil noži od JCK https://japanesechefsknife.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 před 5 hodinami, kejklik napsal: Kuchyni jsem postupně vybavil noži od JCK https://japanesechefsknife.com/ Tak tomuhle bych také rozuměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 před 6 hodinami, Martin_S napsal: Ano, je jednostranně broušený, jedná se o značku Misuzu Hamono. viz link: https://www.3suzu.com/ jsem s ním maximálně spokojený Jak jsi prosím objednával? Ty stránky jsou v japonští s obrázky, tak se ani Google moc nechystá a prelozi dycky tak půlku... přijde.mi to až podezřele levné a nejsem schopný identifikovat, kde je bota, respektive co jsem přehlédl. a taky bych se rád podíval i na další nože, než jenom tyhle 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 před 18 minutami, Maro napsal: Jak jsi prosím objednával? Ty stránky jsou v japonští s obrázky, tak se ani Google moc nechystá a prelozi dycky tak půlku... přijde.mi to až podezřele levné a nejsem schopný identifikovat, kde je bota, respektive co jsem přehlédl. a taky bych se rád podíval i na další nože, než jenom tyhle 4 Dá se to koupit přes české stránky…to byl odkaz přímo na výrobce https://japan-knives.cz/collections/misuzu-hamono/products/nuz-deba-16-5-cm-misuzu-hamono-aogami-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 Ano, priamo vyrobcove stranky su len delivery v ramci Japonska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 před 13 hodinami, Martin_S napsal: Dá se to koupit přes české stránky…to byl odkaz přímo na výrobce https://japan-knives.cz/collections/misuzu-hamono/products/nuz-deba-16-5-cm-misuzu-hamono-aogami-2 pěkné , překvapila mě dost tlouštka čepele, na kuchyňák je to dost ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 Před hodinou, obrbobr napsal: pěkné , překvapila mě dost tlouštka čepele, na kuchyňák je to dost ... tloušťka čepele je úctyhodná to se musí nechat, je to znám na váze nože...ale tím jak je jednostranně broušený, tak krájí naprosto dokonale, dá se s ním i lehce sekat ale to já nedělám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 Před hodinou, Martin_S napsal: ale to já nedělám Se ani nedivím, když sem viděl tu cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 před 1 hodinou, filltos napsal: Se ani nedivím, když sem viděl tu cenu ano, přesně to je jeden z důvodů...a už jsem viděl jak se dá takový nůž vyštípnout ale to sekali kosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 Podařilo se mi udělat dva menší záseky na svém noži z damašku. Kam to mám v Praze hodit? Někdo zkušenost? Krájel jswm zbytek chleba z Antonína a kúrka už byla tvrdší a normálně o to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 před 8 hodinami, chuckie2 napsal: Podařilo se mi udělat dva menší záseky na svém noži z damašku. Kam to mám v Praze hodit? Někdo zkušenost? Krájel jswm zbytek chleba z Antonína a kúrka už byla tvrdší a normálně o to... kamarád co používá Japonské nože doporučuje https://www.noze-zvostra.cz/cenik-brouseni/?gclid=CjwKCAiAxreqBhAxEiwAfGfndCaPcWhZeHAA_tJTzOPmETO0hSOiAMWm9T6fvRG-_NV86uYOAE5nZBoCKskQAvD_BwE mají několik poboček a ukazoval jejich práce a hodně dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 2 hours ago, Martin_S said: kamarád co používá Japonské nože doporučuje https://www.noze-zvostra.cz/cenik-brouseni/?gclid=CjwKCAiAxreqBhAxEiwAfGfndCaPcWhZeHAA_tJTzOPmETO0hSOiAMWm9T6fvRG-_NV86uYOAE5nZBoCKskQAvD_BwE mají několik poboček a ukazoval jejich práce a hodně dobrý Diky, to vypada fajn. Ja tam teda hodim i ty ostatni na nabrouseni. Ostra posta atd.mi prijde nic moc. Moc se s tim neserou a vezmou to moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Právě teď, chuckie2 napsal: Diky, to vypada fajn. Ja tam teda hodim i ty ostatni na nabrouseni. Ostra posta atd.mi prijde nic moc. Moc se s tim neserou a vezmou to moc. nemáš vůbec za co, tady hlavně mají zkušenost s Japonskými noži a brousí je na kamenech...jistota toho že z nich neubyde víc než by bylo zdrávo...sám mám v plánu jim svěřit mé nože s ostrou poštou zkušenost nemám tak nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Na take to domace krajanie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Brno born..z Brna nejsem ale tohle je fakt fešák. Krásný slipjoint od Bokera. D2. Cca 16cm a poradně robustní. Takový kapesní buldok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se