Akam Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna před 1 hodinou, Peta-Biker napsal: Akam: nádherná fotka, fakt super. Díky moc! Před hodinou, Strocek napsal: Bomba, tu kasičku chci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna To je té Tříkrálové sbírky, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luftwaffle Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Ontario RAT 1 - do města Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luftwaffle Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Casstrom - do lesa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna před 13 minutami, luftwaffle napsal: Ontario RAT 1 - do města RATky sou super, ta kudla pod je ten červík? Paradka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna RATka je skvely nuz, trochu me mrzi, ze vypadla z hlasovani u CHMG limitky. @luftwaffle Moc pekne fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luftwaffle Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna před 15 minutami, Akam napsal: RATky sou super, ta kudla pod je ten červík? Paradka To je OTZI můj miláček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luftwaffle Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna před 4 minutami, Pepino777 napsal: RATka je skvely nuz, trochu me mrzi, ze vypadla z hlasovani u CHMG limitky. @luftwaffle Moc pekne fotky Je to takovej nezmar, každej mě strašil jak je velký a prdlajs… akorát…Dík Pepino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Před hodinou, luftwaffle napsal: Casstrom - do lesa Tu fotku so zapichnutym nozom v strome nedavaj na knife.cz, lebo Ta tam pochovaju pod ciernu zem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Proc? Vsak je pekna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luftwaffle Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Jo proč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Musel bys vlastní krví odpřísáhnout, že to byl totálně umrtvenej pařez. Běda Ti, řezat do živýho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna před 2 hodinami, luftwaffle napsal: To je OTZI můj miláček Jakože, pevný nůž nepotrebuju, ale totok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna OTZI je boží! Mé dvě veleoblíbené Želvičky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Tyhle želvy se mi vzdycky libily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna To:LuftwaffeTo je OTZI můj miláček - už řezal?Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Nepotřebuju to, ale.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Než to vyhodím, zkusím se tu zeptat, vyklízíme dům po dědovi a babičce (hodinky se taky našly, žena bude mít bílý poljoty 3017 do páru k mým černým taky po dědovi ), no ale logicky jsou tam i starý kudly. Pár starej zavíráků - nějaký švédsko (ten maličkej s kostí), Hugo bauermann solingen (štěpařská žabka), ale většinou stavy spíš tak na památku nebo na houby. K tomu starý kuchyňáky - zase něco solingen, všechno uhlíkovka, ... Otázka je, má smysl to darovat nějakýmu nožířovi, že by to někdo překouval nebo přebrušoval a dělal z toho něco použitelnýho "s příběhem" nebo to mám naházet do šrotu? Pro představu cca tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Ten bajonet určitě nevyhazuj, je z dobré ocele. Mám ho po dědovi, kdysi z něj udelal kuchyňák. K jaké pušce byl ale netuším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna No on už to byl právě taky kuchyňák, jen jsem zahodil tu hrozivou plastovou střenku co někdo použil... Právě taky mi to přijde z dobrý uhlíkovky, proto mě napadlo, jestli to někdo nepředělává na nějaký jiný nožejky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se