Akam Odesláno 4. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2024 před 12 hodinami, filltos napsal: A máš ho předpokládám rovnej narozdíl od prvojakostní @Strocek Přijde mi cajk
warann Odesláno 4. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2024 Uz se to jiste nejen tady resilo, ale treba nekdo poradi na prvni dobrou a ja budu usetren hledani . Mel jsem na Apaluse tohodle pracanta, dal ho tak trochu do placu, delal s nim kde kdo kde co a takhle ted vypada. Neni to nuz do vitriny, nicmene kdyby trochu prokoukl, tak bych se nezlobil. Za rady dikes.
Pozorovatel Odesláno 4. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2024 Tak to snad zvládneš sám ne? Trochu práce se smirky a nakonec brusnou pastou a bude jako nový
Radek124 Odesláno 4. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2024 (upraveno) ...akorát to prcání (kde výsledek "jako nový" s amatérským použitím šmirglů na takhle hluboké poškození u válcované spotřebky jako Mora nehrozí) není radno přepočítávat hodinovou sazbou na peníze Upraveno 4. srpna 2024 uživatelem Radek124
warann Odesláno 4. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2024 před 46 minutami, Radek124 napsal: ...akorát to prcání (kde výsledek "jako nový" s amatérským použitím šmirglů na takhle hluboké poškození u válcované spotřebky jako Mora nehrozí) není radno přepočítávat hodinovou sazbou na peníze No to si taky myslim, proto jsem doufal v nejaky vic easy reseni. No nic, trochu jsem to prelizl a seru na to. Na funkci to nema vliv.
Pozorovatel Odesláno 4. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2024 před 1 hodinou, Radek124 napsal: ...akorát to prcání (kde výsledek "jako nový" s amatérským použitím šmirglů na takhle hluboké poškození u válcované spotřebky jako Mora nehrozí) není radno přepočítávat hodinovou sazbou na peníze Moc času to nezabere, ale jasně, pokud to někdo bere takto, je lepší koupit nový. Já se třeba takovými drobnými věcmi bavím, když mám chuť něco udělat rukama
Radek124 Odesláno 4. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2024 V pohodě, Morčata (a švýcaráky) beru jako "pracanty" - když už nějaký šrám schytají, holt se dotčený kus po elementárním zflikování degraduje na nižší pozici a tam ať funguje dál
Lamiczka Odesláno 6. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2024 Však je to uhlíkovka za bratru tři čenta, jak píše Radek, nemá smysl se s tím moc drbat. Co nejakej octovej čistič/ocet, chytne to patinu celý a nebude to tak flekatý. Je to pracant, mě přijde, že smirk a leštění by mu vlastně ublížilo, ta uhlíkovka tuším není ani z výroby jak psí kulky...
OndraPod Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 V 4. 8. 2024 v 19:20, warann napsal: No to si taky myslim, proto jsem doufal v nejaky vic easy reseni. No nic, trochu jsem to prelizl a seru na to. Na funkci to nema vliv. Na tohle by měla stačit brusná guma, já používám 240grit na Želváka z nástrojovky, který patinuje jen se na něj křivě podíváš Cca jednou za rok mu dopřeju ozdravnou kůru.
warann Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 před 10 minutami, OndraPod napsal: Na tohle by měla stačit brusná guma, já používám 240grit na Želváka z nástrojovky, který patinuje jen se na něj křivě podíváš Cca jednou za rok mu dopřeju ozdravnou kůru. No vidis, to vypada dobre. Ja to sice uz nejak prelizl, ale do budoucna se to hodi. Kde to beres? Na netu na me vyskocilo ledacos, tak uvitam i nejaky konkretni shop. Dikes.
OndraPod Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 před 2 hodinami, warann napsal: No vidis, to vypada dobre. Ja to sice uz nejak prelizl, ale do budoucna se to hodi. Kde to beres? Na netu na me vyskocilo ledacos, tak uvitam i nejaky konkretni shop. Dikes. Tady:https://www.outfit4events.cz/czk/produkt/1302-cistici-guma-na-kov/
Lumberjack Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 Na takovéhle čištění hodně dobře funguje ocelová vlna a konkor.
DarylVanHorne Odesláno 16. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2024 Já vím, že je to klišé, ale prostě jsem neodolal a z Zermattu si vezu suvenýry dva... 3 2
Jehlan Odesláno 16. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2024 Pro sběratele - dnes zařadili do prodeje. Proantic: Corsican Stiletto, Genoese Style, Late 19th Century,
Návštěvník Strocek Odesláno 23. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2024 Kluci je to vprdeli, novou kudlu mám na cestě, ale zakoukal sem se do nový. Nemá někdo zkušenost? https://www.noze-nuz.com/vystrelovaci_noze/PKCP1BK.php
Návštěvník Mate Odesláno 23. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2024 (upraveno) před 1 hodinou, Strocek napsal: Kluci je to vprdeli, novou kudlu mám na cestě, ale zakoukal sem se do nový. Nemá někdo zkušenost? https://www.noze-nuz.com/vystrelovaci_noze/PKCP1BK.php Nůž jako takový bude nejspíš ok, toho bych se nebál. Bál bych se vinuté pružiny pod čepelí zda se bude dát sehnat náhradní. U Bokeru to byl docela oříšek. Pokud je sehnatelná, tak minimálně náhradní pružinou bych před koupí nože začal. Upraveno 23. srpna 2024 uživatelem Mate
Frantik Odesláno 24. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2024 Navíc je to vosklivej nuz s nepraktickym a blbym klipem. Musíš ho skladovat otevrenej, abys šetřil tu pruzinu. Takže nic moc
Návštěvník Strocek Odesláno 24. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2024 Pružina je samostatně prodejná (zahraniční eshop). Právě že se mi tvarově docela líbí a chtěl jsme ho do příruční taštičky, takže na klipu by stejně nebyl. Klip (titan) je zapuštěnej v rukojeti a držího docela velkej šroub nemyslím, že by to bylo špatný řešení. Víš jak, jestli dva prťavý šroubky nebo jeden pořádnej a uložení v rukojeti kde se nemůže hnout. Spíš je problém, že pro tyhle potřeby mi v tejdnu přijede kudla, kterou jsem pečlivě vybíral a tan nebude nic špatně (doufám) , ale teď mě docela chytly ty OTS kudly.
Frantik Odesláno 24. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2024 Nevim no. Proti gustu Me od doby, kdy lítají noze na super podlozkach nebo loziskach ty vystrelovaky přijdou zbytečný. Ty pera, pojistky, vic součástek na pokurveni. Ale chapu navykovost toho cvakani
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se