Jump to content

Nože

Jeremy

Recommended Posts

před 11 minutami, Radek124 napsal:

@Moty To vypadá jako by čínskej profesor Orfanik na "ultrazvukovej" zubní kartáček obšlehnutej od Philipse nasadil nástavec s čepelkou místo štětin :lol2:

Pro milovníky elektromobilů a aku-nářadí. 🤓 

před 23 hodinami, Lou napsal:

Dotaz od nezlušeného: mám Kershaw Leek a zlomila se mi plastivá pojistka. Hledal jsem, ale nenašel, zda se dá někde koupit. 
Zkušení nožíři, poradíte, prosím?

Možností bude víc. Na Printables je hotový soubor k tisku. Takže jestli znáš někoho s tiskárnou, tak je to záležitost pár minut. Případně je spoustu lidí co tisknou komerčně. Můžeš zkusit napsat Šulcovi na noze-nuz. Ale co si pamatuju, tak to bylo kolem 20 USD + pošta.

V 26. 8. 2024 v 11:15, Strocek napsal:

Objednal jsem pátej Dividend Composite a malinko, fakt lehce byla čepel šejdrem. Kdybych před tím neřešil 3x křivou čepel, tak bych si toho ani nevšiml a ani by mi to nevadilo, ale ztratil jsem k tý kompozicový čepeli důveru. Tvarem je Dividen parádní, takže jsem pořídil v oceli Magnacut. Čepel naprosto rovná. Jsem nadšenej!

WhatsApp Image 2024-08-26 at 11.05.59.jpeg

Fuuu ta cena, ja kdysi kupoval svuj STONEWASH Assisted K-1812 za 623 Kc, bohuzel jsem dojebal klip...

• 2 weeks later...

Jsem zase neodolal 😁

Po nějakém nožíku od Rough Ryder jsem vždy jedním očkem pokukoval, ale vždy jsem si říkal, že už toho mám fakt dost.

No ale když se tenhle dostal na noze-nuz do výprodeje, nešlo to jinak, i když vzhledem k ceně nože už ta sleva byla spíše jenom spouštěč, protože i bez slevy není drahý.

Je to sympatický macek 😄

IMG20240925193348.jpg

IMG20240925193621.jpg

• Like 1

• 2 weeks later...

Když se bavíte o Dohnalech, tak taky jeden mám. Veterán už něco nasekal a naštípal.

Čtrnáct dní jsme si dopisovali co bych od nože chtěl (zesílený řap na těžkou práci, divoký damašek......) a za měsíc jsem běžel na poštu pro kudlíka.

IMG_20241006_194433818.jpg

• Like 1
  • Upvote 1

Návštěva nožířské výstavy v Brně se neobešla tak úplně bez následků... 
image.thumb.jpeg.f58231bab863261f7563aafd3a25adc9.jpeg

Podobný jsem dostal od přítelkyně na 40tiny🙂
Není to sice úplně můj šálek kávy,ale špatný není.Jen jsem měl trošku menší problém-chytl lišku.Vše v rámci záruky napraveno
1d23a3a16717a26630a1a04a4605f367.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

V 3. 9. 2024 v 13:40, Bukoowsky napsal:

Dostala se ke mě překrásná a proporčně naprosto dokonalá záležitost, po které jsem toužil jakožto po lépe zpracovaném strideru, netušil jsem nicméně, jak to celé padne do ruky - Lakas od Buddyho Westona. S nějakým odstupem, který jsem si naordinoval, abych se vyhnul nekritickým výkřikům radosti, musím říct, že už dlouho, jestli vůbec, jsem neměl v pracce takhle skvěle udělaný nůž. Je pro mě o to vzácnější, že Mistr už s námi není...děkuji.

IMG_3508.jpg

IMG_3509.jpg

Gratuluji k BW. Pro mě jsou to taky jedny z nejlepších nožů co mám. Abych jen nekecal, tak tady fotka posledního přírůstku z dílny BW.

IMG_3066.jpeg

• Upvote 2