Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 1 hodinou, ... napsal:

Dík za tipy!
Brisa Necker 70 Flat přidávám to výběru, vůči tunelu v Izule jsem jaksi předpojatý;
ještě aby se mi v tunelu někdo šťoural taktickým deštníkem, to tak! 😄

Fuj to jsem se lek 😲 😀

Kup si tu čepel od Brisa Necker 70, domluv si s Mydlinkou zakázkové střenky a budeš mít fešácký nůž.

• Like 1
Odesláno (upraveno)

Mě furt vrtají v hlavě pevné nože AK od Alexe Kremera. Tak další tip, ať v tom nejsem sám, koho svědí peněženka 😂

https://www.dailycustoms.shop/

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem juk
obrázek
Odesláno

@Jehlan do jisté míry máš pravdu, ale můžou nastat situace, kdy jediný způsob jak přežít, je okamžitá naprostá eliminace. S pistolí za pasem je to o něco jednodušší. V Německu svůj Glock G26 mít nemůžu. Nicméně je to komplexní věc a asi ne úplně vhodná k řešení na chronomag.....

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
před 53 minutami, juk napsal:

Kup si tu čepel od Brisa Necker 70, domluv si s Mydlinkou zakázkové střenky a budeš mít fešácký nůž.

Není problém si rovnou pořídit model s micartou
(a také mám v záloze připravené na vlastní výrobu jelení kosti),
ale nelíbí se mi na něm příliš velký nepoměr hmoty střenek vůči čepeli.

Koukám, že jsi na tunely v jakékoli podobě vyloženě vysazený! 😄
Tak tady je můj favorit v decentnějším proděravění.

Upraveno uživatelem ...
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Mám to o líbí-nelíbí, ne o potřebě. Ten R.H. se mi nelíbí.
Ovšem zaujala mě u něj oblá fazeta ostří přes tanto výbrus;
zrovna minulý týden jsem si tak začal modifikovat pavoučí Gattori Ganzō s červenými střenkami.
Ale podobnost nebude ani náhodná! 😄

Upraveno uživatelem ...
Odesláno

vzal jsem na ryby jen filetak a kudrnu na vareni a tuhle blbinu do kapsy .. balil jsem na lehko. Nejzkusenejsi kolega (mistnak) to vzal u huby jeste vic, jiny nuz nema, a taky to jde. Kdyz sme spravovali motor, rad sem si ho pujcil 😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 1
Odesláno
V 9. 7. 2026 v 11:57, bandicoot napsal:

Risknu micru a dam vědět. Kdyžtak holt udělam radost celníkovi při příletu nebo pak odletu.

Tak nakonec jsem neriskoval ani Micru a dobře tak.

Vzal jsem si nejmenší přívěšek Victorinox v setupu nožík, pilník, křížák, prošil jsme na pohodu směrem ven (přiznanej na klíčích) a pak neprošel v Kišiněvu na cestu domů, přestože jsem argumentoval webovkama jejich letiště (kde jasně uvádí do 6,5cm OK). No ale s těmi postsověty člověk moc nehne a navíc jsem se hádal jen přiměřeně ceně nožíku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...