Frantik Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 Muj novy kousek neni utrcite survival, ani superkvalita, ale za pár stovej velice prijemne prekvapeni od firmy Meyerco a Blackieho Collince. Velice hezky, velky a pevný zavírák. Strenky G10, velmi ostrý, super klip a v kapse sedí jako ulitý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Asi bych nebyl tak rezolutní v odsouzení, tady je recenze z Knife http://www.knife.cz/Knifecz/tabid/36/ctl/Details/mid/381/ItemID/266/Default.aspx Puma hluboce zklamala.... Kromě toho, prostě si mi vůbec nelíbí tvar čepele. Preferuji drop point, snesu ještě bowie. Za klasiku v pevných čepelích považuji Fallkniven F1, Kizlyary mnoha provedení nebo různá Ontaria. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2010 Teda pánové, já nevím, kudly co tu ukazujete jsou fakt hezký, jen si tak nějak neumím představit, že s tím otvírám pivo a konzervy, štípu dříví a vůbec dělám věci který se s takovou kudlou snad ani nesluší dělat. Na to je jednoduchá odpověď: Ka-bar. Pivo sice nepiju, ale konzervu jsem s ním rozřezal na kusy, na vandru dřevo naštípal, chvojí nasekal, kolíky u stanu zatloukl, špekáčky i chleba nakrájel a pořád vypadá sexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dřevák Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2010 Na to je jednoduchá odpověď: Ka-bar. Pivo sice nepiju, ale konzervu jsem s ním rozřezal na kusy, na vandru dřevo naštípal, chvojí nasekal, kolíky u stanu zatloukl, špekáčky i chleba nakrájel a pořád vypadá sexy To ti dokonce i věřím a ani ten nůž není až tak drahej, ale furt není tak levnej abych ho mohl někde na čundru zratit. Ne že bych ztrácel nože každý den, ale ta možnost tu je a tak bych ho nechal radši doma. A nůž kterej leží doma je jaksi na prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopki Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2010 Kupovat nože mě už přešlo. Řídil jsem se heslem "každý správný muž, má u sebe nůž". Vždy jsem měl nějaký někde u sebe (v kapse, v brašně u notebooku nebo v batohu). Bral jsem ho jako něco naprosto přirozeného a proto mi nidky nedošlo, že na letišti mi ho seberou. Takto jsem přišel o pár nožů (někdy pěkně drahých) a rozhodl se, že už nic s sebou tahat nebudu. Než nosit něco levného, v praxi nepoužitelného, co můžu postrádat, tak to radši nic. A teď si kupuju už jen kvalitní kuchyňské nože. A marně se snažím partnerce vysvětlit, že nožem se na keramickém talíři opravdu krájet nesmí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2010 Na cestě z US je Zero Tolerance Folding Model ZT0350CB, Composite Blade, Limited Special Edition. Je jich pouze a jen 950 kousků. Foto z http://www.noze-nuz.com/zero_tolerance/ZT0350CB.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2010 Můj nový přírůstek - první od Dohnalů Ten tvůj nováček je vyloženě krasavec. Tento typ čepelí se mi líbí. Mám něco v podobném gardu z Japonska od pana Saji, čepel je White steel. Je to víc rustikální, ale řeže dobře a ostří drží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Tak se pořád plácám při výběru small EDC přívěšku na klíče a i když pořád preferuji titanový Boker, tak dnes jsem narazil na Boker Nopal a ještě na tyhle otočný hračky. Tak co vy na to? Držet se titaňáku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Nopal sa este nepredava, tie otocne '888' by som pustil z hlavy.. Myslel som ze uz sa pochvalis 'hotovym' titanakom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Nopal sa este nepredava, tie otocne '888' by som pustil z hlavy.. Myslel som ze uz sa pochvalis 'hotovym' titanakom No jo, nadělím si ho pod stromeček a mezitím koukám po jiných, no a znáš to. Asi u něj zůstane. Já právě ten Nopal našel už ve dvou českých shopech, tak jsem myslel, že už ho prodávaj a celkem mě zaujal. Tady a tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 je mozne, ze ja som zaspal dobu, evidujem len ze nedavno bol novinka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Hlavně koukejme objednávat a nakupovat v USA a Japonsku tak, aby zboží dorazilo do konce roku. Pak bude za každý prd nad ? 22 vyměřená DPH 20%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Tak se pořád plácám při výběru small EDC přívěšku na klíče a i když pořád preferuji titanový Boker, tak dnes jsem narazil na Boker Nopal a ještě na tyhle otočný hračky. Tak co vy na to? Držet se titaňáku? Co jsou zac ty male? Docela me zaujaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Co jsou zac ty male? Docela me zaujaly. Jestli myslíš ten 3 obrázek, tak odkaz je zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Tak se pořád plácám při výběru small EDC přívěšku na klíče a i když pořád preferuji titanový Boker, tak dnes jsem narazil na Boker Nopal a ještě na tyhle otočný hračky. Tak co vy na to? Držet se titaňáku? Já mám na klíčích BM Benchmite: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Já mám na klíčích BM Benchmite: Ten je taky moc hezký, díky, mrknu se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Co jsou zac ty male? Docela me zaujaly. jo ty male potvory maji cosi do sebe...nebudete nekdo objednavat? jeden bych vzal na stourani v zubech..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 Dnes večer jsem se neudržel a zakoupil tohle Hisshou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 Onisau: Ty vypadá dost nebezpečně, musí to být docela impozantní, však to měří 45cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 moc hezkej... ukazes nam ho nazivo? Jo, mohl by ho vzít na sraz do Gate, dlouho jim tam neomdlívaly servírky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se