Návštěvník admira Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 (upraveno) Omlouvám se, ale ty dva nože české zbrojovky - to je dle mého názoru hnus. To si nemohli vybrat nějakého českého výrobce nebo aspoň něco nečínského... Ach jo Zarazilo me, ze tak spickova firma jako je CZ a s takovymi vyrobnimi moznostmi si nevyrabi noze sama. Upraveno 20. května 2010 uživatelem admira Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Neleží někomu doma zaprášenej Buck Vantage Pro nebo Kershaw Shallot ? Pokud ano tak bych ho rád odkoupil Ještě jednou mě Buck pořeže (do třetice) a jde z domu, budeš první na řadě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 No poslední dobou se silně rozmýšlím nad tímto "sympaťákem" Spyderco Civilian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 No poslední dobou se silně rozmýšlím nad tímto "sympaťákem" Spyderco Civilian Upřímně - nikdy jsem nechápal, na co lidem takové nože jsou. Můžeš mě prosím poučit. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 (upraveno) Upřímně - nikdy jsem nechápal, na co lidem takové nože jsou. Můžeš mě prosím poučit. Díky. No mě ten nůž samozřejmě k ničemu nebude - jenom k tomu aby mi dělal radost protože se mi líbí. O jeho praktickém využití si nedělám iluze, ale od toho mám kapesní Victorinox. Upraveno 20. května 2010 uživatelem Andrew_C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Ještě jednou mě Buck pořeže (do třetice) a jde z domu, budeš první na řadě. Když já jsem hrozně nerozhodnej a pořád váhám kterej koupit, tak jsem to chtěl pořešit poptávkou - co kdo nabídne to vezmu a to se mi v tom motá jako třetí možnost ještě Tenacious a taky jsem nedočkavej, tak jsem si dal čas dnes do večera, pak už něco objednám a snad to bude to pravé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 taky by mě to zajímalo, a jinak momentálně není nad tvůj vystřelovák od Mikova, celý týden si s ním hraju,akorát onehdá jak mi něžně lízl přes kalhoty se i trochu sevřely půlky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Upřímně - nikdy jsem nechápal, na co lidem takové nože jsou. Můžeš mě prosím poučit. Díky. ha ha - já už dva dny přemýšlím nad tímhle nesmyslem = taky k h...u http://www.noze-nuz.com/ontario/ON6420.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 ha ha - já už dva dny přemýšlím nad tímhle nesmyslem = taky k h...u http://www.noze-nuz.com/ontario/ON6420.php Tak tohle svoje praktické využití mít může - třeba při táboření Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 s tím už budeš mít doma respekt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Upřímně - nikdy jsem nechápal, na co lidem takové nože jsou. Můžeš mě prosím poučit. Díky. Tento nůž je naprosto ideální na párání polštářů, nebo třeba na řezání naplých lan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Tak tohle svoje praktické využití mít může - třeba při táboření já jsem táborník jak stehno - asi bych to postavil na polici a až by mi to spadlo na noutbůk tak bych to prohodil oknem = ale líbí se mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 No mě ten nůž samozřejmě k ničemu nebude - jenom k tomu aby mi dělal radost protože se mi líbí. Tak to je dost dobrý důvod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Tento nůž je naprosto ideální na párání polštářů, nebo třeba na řezání naplých lan. JJ můj denní chleba ... zrovna jdu jeden kuchnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 já jsem táborník jak stehno - asi bych to postavil na polici a až by mi to spadlo na noutbůk tak bych to prohodil oknem = ale líbí se mi to I s noutbůkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Upřímně - nikdy jsem nechápal, na co lidem takové nože jsou. Můžeš mě prosím poučit. Díky. Me onehda v hospode poucil Frantik, ze prej se s tim dobre rezou kozeny bundy Kazdopadne tohle je taky hruby zrno: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 20. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2010 Upřímně - nikdy jsem nechápal, na co lidem takové nože jsou. Můžeš mě prosím poučit. Díky. Pri sebaobrane je veľmi presvedčivý už svojím vzhĺadom, stačí ho len otvoriť. A nikto nemôže kecať že je zákerný, útočný atd., preto, lebo sa s ním nedá bodať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 21. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2010 (upraveno) Mám nápad, když tady je tolik milovníků nožů a obchodník (Traveller) s nožema, nedala by se domluvit nějaká l.e. Chronomag? Třeba od Mikovu? Vůbec nevím jak by to mělo vypadat a možná to je úplná blbost, ale tak mně to teď napadlo...... Upraveno 21. května 2010 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 21. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2010 Mám nápad, když tady je tolik milovníků nožů a obchodník (Traveller) s nožema, nedala by se domluvit nějaká l.e. Chronomag? Třeba od Mikovu? Vůbec nevím jak by to mělo vypadat a možná to je úplná blbost, ale tak mně to teď napadlo...... Hmm, nemuselo by to být špatné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 21. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2010 Limitku jsem už dělal - stačí se jen dohodnout . Výroba pak je už brnkačka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se