Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Dneska jsem to měl v pazouře... Chtěl bych vidět toho kdo si z toho udělá EDC :) Ale jinak pěknej kousek se kterým by se dalo jít i do větších akcí :D

:withstupid: Jaks to myslel s tím EDC?

Odesláno
to je radost, problém je, že jako začátečník prd poznám v jakém stavu má být respektive co lze reklamovat jako vadu

Asi jsem moc velký vidlák, ale chtít reklamovat nůž, protože je tupý, tak to mě vážně pobavilo.

Je to jako reklamovat baterii, protože je vybitá :D

Odesláno
Asi jsem moc velký vidlák, ale chtít reklamovat nůž, protože je tupý, tak to mě vážně pobavilo.

Je to jako reklamovat baterii, protože je vybitá :D

To si myslím, že není úplně tak stejný - podle mě ten nůž by měl mít nějakej svůj standardní brus a když ho vostatní nože stejnýho typu maj a tenhle jedinej nemá, tak je něco špatně, ne?

Odesláno

gas: dobře děláš - navíc sharp edge je součást tý ceny

karlos: ano, pokud bych vybalil drahou barterku a byla vybitá, taky bych si určitě našel čas hodit jim jí na hlavu - nekupuju baterku pro její vzhled, ale protože má fungovat (a nůž řezat)

navíc gas nespecifikoval vadu, třeba prostě chybělo celý finální doostření a to bych si neudělal ani já, byť mám nástroje, ale prostě jde o princip

časy "do-do" jsou gottseidank dávno pryč

Odesláno
posledni Buck co jsem koupil ve stejném obchodě řezal asi tak 14 dní

poslal bych ho zpátky do bucku, jestli je správně zakalenej - buck používá 420HC a S30V a ani jedna ocel se neztupí vo papír

Odesláno
poslal bych ho zpátky do bucku, jestli je správně zakalenej - buck používá 420HC a S30V a ani jedna ocel se neztupí vo papír

No, ta 420HC k tomu dle mě nemá daleko. Kdysi jsem měl jejich Nighthawk (nebo tak nějak) a to byl děs...

Odesláno

momentálně sháním CRKT M1,jen jej nemohu sehnat za dobrou cenu.Na nože-nůž mi pan Šulc napsal že už se přes rok nevyrábí a co jsem našel na netu u nás,tak je cena dost přehnaná bych řek.Nemáte někdo nějakej typ kde by se dal sehnat?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník admira
Odesláno

Kdo vyrabi bajonet na CZ-805, ma nekdo nejake informace?

i-i10-02-021bren5.jpg

Odesláno (upraveno)

Objednal jsem si na rok jeden nejmenovaný metrosexuální časopis, a to proto, že dávali za roční předplatné 990 Kč

Victorinox Rescue Tool za 1859kč. Včera došel... Je to macek a ta luminescence...:)

http://www.victorinox.cz/index.asp?menu=775&record=4435

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem tombed
Odesláno
Objednal jsem si na rok jeden nejmenovaný metrosexuální časopis, a to proto, že dávali za roční předplatné 990 Kč

Victorinox Rescue Tool za 1859kč. Včera došel... Je to macek a ta luminescence...:)

Taky bych si počet něco metrosexo za nůž. Co to je za plátek?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...