Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Ano, v česku máme i palné zbraně :P

Tado, když budem 1 metr od sebe, budeme se trochu dohadovat a rupne mi v kouli, tak máš Kershawa mezi žebrama dřív, než nahmatáš střenky tvýho kanonu ráže 0.44". Zkoušel jsem si to a nůž je o dost rychlejší, kór když má "assist open".

:argue:

:2guns:

:death:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada

Tado, když budem 1 metr od sebe, budeme se trochu dohadovat a rupne mi v kouli, tak máš Kershawa mezi žebrama dřív, než nahmatáš střenky tvýho kanonu ráže 0.44". Zkoušel jsem si to a nůž je o dost rychlejší, kór když má "assist open".

:argue:

:2guns:

:death:

Jenomže já vím, že tě nesmím pustit tak blízko :) A já se nikdy s nikým nedohaduju, konfliktní situace opouštím. Samozřejme, že na kontaktní boj, když se budem válet po zemi a podobně, je nůž daleko lepší volba než palná zbraň a je na každém člověku, aby se zařídil dle svých schopností a možností :) A .44 nemám :P

Už se těším, až na jaře půjdu na nějaký kurz sebeobrany, tam si v praxi ozkouším jak na to a třeba si taky pořídím nějaký nožík, zatím nůž beru do ruky jen v kuchyni :D

Odkaz ke komentáři

Už se těším, až na jaře půjdu na nějaký kurz sebeobrany, tam si v praxi ozkouším jak na to a třeba si taky pořídím nějaký nožík, zatím nůž beru do ruky jen v kuchyni :D

Co si to pořizoval za kanón? Nechce se mi to hledat...

Pár nožů vezmu na příští sraz v Jbc/Lbc, tak doufám, že dorazíš. Zimu už tady máme. :lol:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Co si to pořizoval za kanón? Nechce se mi to hledat...

Pár nožů vezmu na příští sraz v Jbc/Lbc, tak doufám, že dorazíš. Zimu už tady máme. :lol:

Remington 1911 .45 ACP, asi nejrozumnější věc, když nemůžeme mít ty zlé expanzní náboje :) Je to velkej těžkej krám s malou palebnou kapacitou :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Seknul jsem se v ráži jen o 0,01", tak promiň.

Tak tam jde o tu kinetickou energii .45 ACP má s nejsilnějším mě tady dostupným střelivem 600J, .44 Magnum má 1500J :D :D Ale dost už, nebo dostanu ban :)

Odkaz ke komentáři

Pražská výstava nožů:

1) Chybí funkční šatna, za 90,- Kč vstupného by mohl pořadatel ulevit davu zpocených chlapů a sem tam i dámě od kabátů a klobouků.

2) Prodejce materiálů v přízemí z Německa (koukli jste na jeho vizitku? - muž sta povolání) byl vítaným zpestřením a dobrá konkurence pro Jatagan.

3) V patře Buddy Weston, Tesařík, Dohnalové, M.Pokorný, Black a samozřejmě samorostlý Hloh. Sbírka dalších machrů, ale i pár full komerčních věcí. Nebyl by problém utratit mnoho desítek tisíc.

4) Mladý pan inženýr z Brna, rytec. Seděl téměř proti vstupu do sálu a pracovat s kovem určitě umí. Jeho rozpracovaný římský mečík s gladiátory (každý z nich má kompletní výraz v obličejíku, to vše ve velikosti 2 cm a v nerezu) nebo rytiny na ciferníky švýcarských hodinek pro ropná princátka (LE 1/1) byly úžasný.

Odkaz ke komentáři

NEZ SE POSERE I TODLE VLAKNO probnu vam sem hodit neco malinko vyjimecnyho.....skoro rok jsem chlapka otravoval,nez jsem ho zlomil k prodeji..............po Noci dlouhych nozu v Risi Nemecke,nechal Himmler zhotovit dve stovky dyk s venovanim od sve osoby a obdaroval sve nejvernejsi..........mam opravdovou radost,bohuzel se jedna o pomerne vzacnou vecicku a vystava doma na policce nepripada v uvahu......mockrat dekuju za fotky Flagolovi

post-4087-019945200 1292231774.jpg

post-4087-011807500 1292231789.jpg

post-4087-056291100 1292231798.jpg

post-4087-013759700 1292231810.jpg

Odkaz ke komentáři

Tý brďo, se ani radši neptám, co to mohlo stát. :crying_anim02:

neslo ani tak vo prachy,nebot pan mel nejvetsi starost,aby se kudla dostala do slusnejch rukou a hlavne zustala v republice....ne jako vetsina rare,ktery ukoncily svou cestu na drazebnich aukcich v USA................ale zas tak ultra levny to nebylo,panova rodina bude mit dost slusny vanoce Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...