kejklik Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 oprava otvírací doby! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 oprava otvírací doby! Máš pravdu úklep díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 Včera mi dorazil tento kousek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 naprosto luxusní komentář http://www.youtube.com/watch?v=5RDtzmi2my8&feature=player_embedded Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 To prioritně mně bylo jasný, ale v Česku to není úplně běžný styl odvracení hrozícího útoku. Ano, v česku máme i palné zbraně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Ano, v česku máme i palné zbraně Tado, když budem 1 metr od sebe, budeme se trochu dohadovat a rupne mi v kouli, tak máš Kershawa mezi žebrama dřív, než nahmatáš střenky tvýho kanonu ráže 0.44". Zkoušel jsem si to a nůž je o dost rychlejší, kór když má "assist open". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Tado, když budem 1 metr od sebe, budeme se trochu dohadovat a rupne mi v kouli, tak máš Kershawa mezi žebrama dřív, než nahmatáš střenky tvýho kanonu ráže 0.44". Zkoušel jsem si to a nůž je o dost rychlejší, kór když má "assist open". Jenomže já vím, že tě nesmím pustit tak blízko A já se nikdy s nikým nedohaduju, konfliktní situace opouštím. Samozřejme, že na kontaktní boj, když se budem válet po zemi a podobně, je nůž daleko lepší volba než palná zbraň a je na každém člověku, aby se zařídil dle svých schopností a možností A .44 nemám Už se těším, až na jaře půjdu na nějaký kurz sebeobrany, tam si v praxi ozkouším jak na to a třeba si taky pořídím nějaký nožík, zatím nůž beru do ruky jen v kuchyni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Už se těším, až na jaře půjdu na nějaký kurz sebeobrany, tam si v praxi ozkouším jak na to a třeba si taky pořídím nějaký nožík, zatím nůž beru do ruky jen v kuchyni Co si to pořizoval za kanón? Nechce se mi to hledat... Pár nožů vezmu na příští sraz v Jbc/Lbc, tak doufám, že dorazíš. Zimu už tady máme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Co si to pořizoval za kanón? Nechce se mi to hledat... Pár nožů vezmu na příští sraz v Jbc/Lbc, tak doufám, že dorazíš. Zimu už tady máme. Remington 1911 .45 ACP, asi nejrozumnější věc, když nemůžeme mít ty zlé expanzní náboje Je to velkej těžkej krám s malou palebnou kapacitou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Remington 1911 .45 ACP, asi nejrozumnější věc, když nemůžeme mít ty zlé expanzní náboje Je to velkej těžkej krám s malou palebnou kapacitou Seknul jsem se v ráži jen o 0,01", tak promiň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Seknul jsem se v ráži jen o 0,01", tak promiň. Tak tam jde o tu kinetickou energii .45 ACP má s nejsilnějším mě tady dostupným střelivem 600J, .44 Magnum má 1500J :D Ale dost už, nebo dostanu ban Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 ... Ale dost už, nebo dostanu ban ... A nebo díky těmhle blbejm kecům přijdeme o další zábavný vlákno... Zase... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Kua Tado, ty seš horší než mor 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Pražská výstava nožů: 1) Chybí funkční šatna, za 90,- Kč vstupného by mohl pořadatel ulevit davu zpocených chlapů a sem tam i dámě od kabátů a klobouků. 2) Prodejce materiálů v přízemí z Německa (koukli jste na jeho vizitku? - muž sta povolání) byl vítaným zpestřením a dobrá konkurence pro Jatagan. 3) V patře Buddy Weston, Tesařík, Dohnalové, M.Pokorný, Black a samozřejmě samorostlý Hloh. Sbírka dalších machrů, ale i pár full komerčních věcí. Nebyl by problém utratit mnoho desítek tisíc. 4) Mladý pan inženýr z Brna, rytec. Seděl téměř proti vstupu do sálu a pracovat s kovem určitě umí. Jeho rozpracovaný římský mečík s gladiátory (každý z nich má kompletní výraz v obličejíku, to vše ve velikosti 2 cm a v nerezu) nebo rytiny na ciferníky švýcarských hodinek pro ropná princátka (LE 1/1) byly úžasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Každopádně Příbram byla lepší, větší a tedy i více nožířů a přidal bych k mínus, že v Praze byly na prd světelné podmínky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 NEZ SE POSERE I TODLE VLAKNO probnu vam sem hodit neco malinko vyjimecnyho.....skoro rok jsem chlapka otravoval,nez jsem ho zlomil k prodeji..............po Noci dlouhych nozu v Risi Nemecke,nechal Himmler zhotovit dve stovky dyk s venovanim od sve osoby a obdaroval sve nejvernejsi..........mam opravdovou radost,bohuzel se jedna o pomerne vzacnou vecicku a vystava doma na policce nepripada v uvahu......mockrat dekuju za fotky Flagolovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Tý brďo, se ani radši neptám, co to mohlo stát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 (upraveno) Tý brďo, se ani radši neptám, co to mohlo stát. neslo ani tak vo prachy,nebot pan mel nejvetsi starost,aby se kudla dostala do slusnejch rukou a hlavne zustala v republice....ne jako vetsina rare,ktery ukoncily svou cestu na drazebnich aukcich v USA................ale zas tak ultra levny to nebylo,panova rodina bude mit dost slusny vanoce Upraveno 13. prosince 2010 uživatelem xxxxxfazerxxxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 A je to fakt origo? V tomhle oboru se pohybuje 90% věcí které jsou padělky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Hezký Fazere...... EDIT - ještě se zeptám....to je podle SA dýky,nebo SS dýky.....???? Nikdy to nepoznám . A jestli máš podobnejch kousků víc,mohl bys to vyfotit všechno dokupy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se