Návštěvník ?po Odesláno 27. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2011 Tohle bych fakt nechtěl brousit. tohle se asi nebrousí - po použití tě rovnou zavřou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2011 řekne mi tu někdo jaký je rozdíl mezi Puma a Puma TEC? mám takovou představu, že všechno pod značkou Puma je handmade a Puma TEC je prostě seriová výroba, ale značka je to stejná... je to tak?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 PUMA by mala byt original produkcia z Nemecka a PUMA TEC je 'sub brand' pre importy z Ciny, kt. maju vyrazene logo, PUMA to v podstate ani nedizajnuje, PUMA si vyberie a v Cine na to narazia napisy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 PUMA by mala byt original produkcia z Nemecka a PUMA TEC je 'sub brand' pre importy z Ciny, kt. maju vyrazene logo, PUMA to v podstate ani nedizajnuje, PUMA si vyberie a v Cine na to narazia napisy. tak to je svinstvo už jsem si chtěl koupit něco do kapsy, docela se mi zamlouvaly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 dnes se stavil táta,po dovolené ve Španělsku, a že mi udělá radost...dovezl mi tuhle hračku ( foto pouze ilustrační, z webu, už je tma .... nafotím později ) Navaja Bandolera ( je to VELKÉ !!! )- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajt Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 No hezké. To mi trochu připomíná tuhle mrchu: Cold Steel Espada XL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 Ta moje má na délku 38 cm......fakt velká potvora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 Kucí...kdo jste, nebo teprvá budete na Příbrami, hoďte sem pak pár fotek. Mně to nevyšlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wanaka Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 co rikate na tyto?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajt Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 Já říkám, že za ty prachy se dají koupit daleko hezčí a lepší nože. Ale pokud se líbí, tak není co řešit. Když chceš něco fajn, tak: Reeve, Strider, Hinderer, Ralph Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wanaka Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 Já říkám, že za ty prachy se dají koupit daleko hezčí a lepší nože. Ale pokud se líbí, tak není co řešit. Když chceš něco fajn, tak: Reeve, Strider, Hinderer, Ralph ok, dik za nazor,oba jsem dostal jako dary,takze jsem to nemohl ovlivnit,ale urcite se podivam i po tech o kterych pises:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaja Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 Náhodou ten SOG je docela pěknej, s menšíma úpravama by z něj byl fešák. Doufám, že můj tomcat dostane facelift už brzo Já pořídil nedávno tudle Nyalu:...a spokojenost je velká, parádní zpracování a moc pěkně mi sedí v ruce. Dneska jsem byl v Příbrami a lidí tam bylo jako píp a klima jak ve skleníku ble, bylo tam dost krásnejch kudel, ale nic co bych nutně musel mít, tak jsem si doma ze vzteku, že si nic nevezu, musel objednat jednu malou útěchu od Bark River Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 Náhodou ten SOG je docela pěknej, s menšíma úpravama by z něj byl fešák. Doufám, že můj tomcat dostane facelift už brzo Já pořídil nedávno tudle Nyalu: ...a spokojenost je velká, parádní zpracování a moc pěkně mi sedí v ruce. Dneska jsem byl v Příbrami a lidí tam bylo jako píp a klima jak ve skleníku ble, bylo tam dost krásnejch kudel, ale nic co bych nutně musel mít, tak jsem si doma ze vzteku, že si nic nevezu, musel objednat jednu malou útěchu od Bark River byl sem tam taky a dolehl na mě pocit diskotéky v roce 79, když světu vládl bobr - to musela být paráda, když si chlapec vedl dívku domů a nevěděl jestli je hotová z jeho keců a nebo se poinkotentnila *jinak to bylo dobrý - myslím ty nože - he he Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 resil jsem dilema jakej nuz koupit a jestli vubec nejakej. a jelikoz jsem nekde zabordelil zabykuch od Mikovu, tak jsem se nastval, rekl jsem si, ze vlastne nuz nepotrebuju... a koupil tuhle prekvapive levnou a prekvapive solidni vec. Levnej prcek do kapsy, se stejnym hodnocenim (9,2/10), jakych tam obcas dosahnou Spyderco Prd se vyznam. Je to lehky a reze to. Jsem spokojenej a uz kaslu na noze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaja Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 byl sem tam taky a dolehl na mě pocit diskotéky v roce 79, když světu vládl bobr - to musela být paráda, když si chlapec vedl dívku domů a nevěděl jestli je hotová z jeho keců a nebo se poinkotentnila *jinak to bylo dobrý - myslím ty nože - he he Tak já v tý době naštěstí neinkontinetoval, ale byl to fakt žůžozážiteček, ještě že se to nepořádá třeba třikrát do roka! Jo a když jsem se šel mrknout ven na trávu na artistu s bičíkama, tak mě málem nějaký vyhulený hovado a desetiletý dítě vypráskli vobě voči, BOZP především... Peace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 my sme, my jako fasádníci z východních Čech, jeli taky na výlet a bilo nám tam jako taky horko. Jinak sme se tam měli hezky, vyděli jsme hezký nože jako vod toho Pajla ty lovecký zavíráci, pak vod toho Honse taky zavíráci, a vod Tesaříka taky zavíráci, ale trochu jiný. Nezavíráků bilo hodně malý, střední a i velký. Venku byl Hloh a měl děsně špinavý ruce a pojedu za ním do kovárny. Milis si koupil velkej nezavírací, já zavírací a Sonny.C tři píva. Lolohhovi sme koupili maďarskej nůž na hraní do postele vod vopravdovýho Maďara. Nezavírací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 Lolohhovi sme koupili maďarskej nůž na hraní do postele vod vopravdovýho Maďara. Nezavírací. Modrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 Modrej Modrá je dobrá, jde ti k očím zlato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 tak tenhle slovák vypadá náramně! Přesně moje gusto. Vypadá, že půjde otvírat jednou rukou, paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 tak tenhle slovák vypadá náramně! Přesně moje gusto. Vypadá, že půjde otvírat jednou rukou, paráda! jednou rukou nic moc, ale ten zoubek je na votvírání vo kapsu. Už jsem se sním stačil šmiknout do prstu na pumpě při tankování a vyškubat nítě z kapsy u riflí ale učím se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se