Návštěvník ?po Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Odesláno 11. září 2011 HE HE tudle stránku si vytisknu a pověsím na zeď ještě se zapomnělo na jednu informaci, a to, že lolohh umí votevírat nevotevírací nože půlkama a naučil se to vod bandicrůta
lolohh Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Odesláno 11. září 2011 HE HE tudle stránku si vytisknu a pověsím na zeď ještě se zapomnělo na jednu informaci, a to, že lolohh umí votevírat nevotevírací nože půlkama a naučil se to vod bandicrůta Kdepak, to sis spletl, půlkama umím otevírat pouze otevírací nože, jinak to sedí.
Conrad Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Odesláno 11. září 2011 Kucí...kdo jste, nebo teprvá budete na Příbrami, hoďte sem pak pár fotek. Mně to nevyšlo Podívej se na www.knife.cz tam je fotek něúrekom
Conrad Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Odesláno 11. září 2011 (upraveno) jednou rukou nic moc, ale ten zoubek je na votvírání vo kapsu. Už jsem se sním stačil šmiknout do prstu na pumpě při tankování a vyškubat nítě z kapsy u riflí ale učím se Příště při tankování na pumpě použij na obsluhu raději obušek Upraveno 11. září 2011 uživatelem Conrad
Americkej Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Odesláno 11. září 2011 To je v naprostým pořádku, novej nůž se musí napít krve nositele, teprve potom začne sloužit!jednou rukou nic moc, ale ten zoubek je na votvírání vo kapsu. Už jsem se sním stačil šmiknout do prstu na pumpě při tankování a vyškubat nítě z kapsy u riflí ale učím se 1
bandicoot Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 Klucí, dávám odkaz na inzerát......kdyby si někdo nevšim.Pořádně velkej nůž od mistra Westona z nejlepších materiálů zcela neagresivního vzhledu.http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&t=11554
Gilius Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Konečně mám náladu na něco jiného, tož rychlá fotka mých dvou nejnovějších přírůstků : Dlouhá a široká ( bystrozrakou nemám ) -
Návštěvník ?po Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 neska sem si koupil další laciný nožík - holí a řeže řádně *pozor kref !!! :-)
Návštěvník admira Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Odesláno 6. října 2011 http://www.mikov.cz/cz/produkty/mikov-noze--nozirske-vyrobky-ostatni/56442/mikov-kniha--noze-a-noziri-v-ceskoslovensku.html
Gilius Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Včera se mi, konečně, dostalo do rukou Spyderco Temperance II.......nafotím !
Gilius Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Tož slíbené fotky : Doufám, že si na něj zvyknu, moc jsem tenhle nůž chtěl.......
bandicoot Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Vypadá od pohledu silně řezivě.Gratuluju, je krásně ladnej.
Speedster Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 tohle je hrozně fajn kudla, už dlouho o ní přemýšlím...hodně se povedla. Gratulace a užívej si ji
Gilius Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 jj, díky. Víc jak rok jsem ji měl v hledáčku....a nakonec jsem jí koupil. Holí, z výroby je pěkně ostrý. Skvěle se drží a vůbec....gut nožík. Nedokážu říct, že u mne zůstane ( po zkušenostech s hodinkama), ale je vážně fajn
Návštěvník ?po Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Včera se mi, konečně, dostalo do rukou Spyderco Temperance II.......nafotím ! to ses rozšoupnul - gratulace
Speedster Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Jj, to znám, jak pro nůž nemám během 14 dní využití tak jde obvykle z domu, a celkově jsem "sbírku" hodně zredukoval, a ani mě to nemrzí, nechávám si jen kousky co mám rád. U hodinek to zatím nemám Jinak kdyby jsi se rozhodl dát ho pryč tak napiš, třeba bych ho vzal:) ale samozřejmě budu rád když ti sedne a necháš si ji.
Gilius Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Kudla je fakt neskutečně řezivá, patentovaná díra ničemu nevadí.......zatím spokojenost veliká
sect Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 (upraveno) moje trojka od firmy KAI A synku kai´s to vzal? Upraveno 7. října 2011 uživatelem sect
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se