Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník ?po
Odesláno

HE HE tudle stránku si vytisknu a pověsím na zeď

ještě se zapomnělo na jednu informaci, a to, že lolohh umí votevírat nevotevírací nože půlkama a naučil se to vod bandicrůta :D

Odesláno

HE HE tudle stránku si vytisknu a pověsím na zeď

ještě se zapomnělo na jednu informaci, a to, že lolohh umí votevírat nevotevírací nože půlkama a naučil se to vod bandicrůta :D

Kdepak, to sis spletl, půlkama umím otevírat pouze otevírací nože, jinak to sedí.
Odesláno

Kucí...kdo jste, nebo teprvá budete na Příbrami, hoďte sem pak pár fotek. Mně to nevyšlo :(

Podívej se na www.knife.cz tam je fotek něúrekom

Odesláno (upraveno)

jednou rukou nic moc, ale ten zoubek je na votvírání vo kapsu. Už jsem se sním stačil šmiknout do prstu na pumpě při tankování a vyškubat nítě z kapsy u riflí :D

ale učím se

Příště při tankování na pumpě použij na obsluhu raději obušek :gora:

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

To je v naprostým pořádku, novej nůž se musí napít krve nositele, teprve potom začne sloužit!

jednou rukou nic moc, ale ten zoubek je na votvírání vo kapsu. Už jsem se sním stačil šmiknout do prstu na pumpě při tankování a vyškubat nítě z kapsy u riflí :D

ale učím se

• Dát hlas 1
  • po 2 týdnech...
Návštěvník ?po
Odesláno

neska sem si koupil další laciný nožík - holí a řeže řádně :D

*pozor kref !!! :-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

jj, díky. Víc jak rok jsem ji měl v hledáčku....a nakonec jsem jí koupil. Holí, z výroby je pěkně ostrý. Skvěle se drží a vůbec....gut nožík. Nedokážu říct, že u mne zůstane ( po zkušenostech s hodinkama), ale je vážně fajn :)

Návštěvník ?po
Odesláno

Včera se mi, konečně, dostalo do rukou Spyderco Temperance II.......nafotím !

to ses rozšoupnul :D - gratulace
Odesláno

Jj, to znám, jak pro nůž nemám během 14 dní využití tak jde obvykle z domu, a celkově jsem "sbírku" hodně zredukoval, a ani mě to nemrzí, nechávám si jen kousky co mám rád. U hodinek to zatím nemám :D Jinak kdyby jsi se rozhodl dát ho pryč tak napiš, třeba bych ho vzal:) ale samozřejmě budu rád když ti sedne a necháš si ji.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...