kloubik Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Projdi si produkci Bark River, já mám Highland Special, z dalších např. Woodland Special, (Mini) Fox River, (Mini) Nortstar, až třeba po úplně nejmenší jako PSK. Mají strašně povedený výbrus na všech nožích, Highland Special je nejostřejší nůž jaký jsem zatím měl a ani kuchyňský nože se mi nikdy nepodařilo nabrousit aby řezaly lépe i přestože jsou několikrát tenčí (ale taky to může být mnou než nožem ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Tváří se to sympaticky, díky za tip Jinak bych samozřejmě preferoval uhlíkovou ocel, jednak jí mám radši a druhak s ní mám lepší zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 A co něco od Dohnalů, třeba z elmaxu?dohnalknives.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Zbytečně drahé Ale vypadá to hezky. Kvalitní velký nůž už mám, pěknou uhlíkajdu z Maďarska... No, mám teď nabídku na ESSE 4 a pořád mi vrtá hlavou ten RAT 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 Tadouši s trojkovou krysou určitě neprohloupíš.Bezvadnej nůž s dobrým pouzdrem-není co řešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andiem Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 Panove, Fallkniven F1... nebo pak Cold Steel SRK (temer to same, ale za mene nez polovinu penez). Ja mam F1 uz nekolik let, nakrajel a nasekal jsem si leccos a nemuzu o ni rict jedine krive slovo... --- Sent from my LT26i using Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 Juraj11: Teď jde o to, jestli s ESSE 4 ne-neprohloupím ještě víc, taky je to pěkná kudla, jen o krapítek větší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 tag a s nožema taky končím - objednal sem si ten jedinej a na na celej žívot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Cobra je nádherná, ale ty jejich do**baný šroubky to zazdily. Plus je údajně strašně náročná na rozebírání resp. skládání. Ale krása je to maximální. Obzvlášť v té oranžové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Cobra je nádherná, ale ty jejich do**baný šroubky to zazdily. Plus je údajně strašně náročná na rozebírání resp. skládání. Ale krása je to maximální. Obzvlášť v té oranžové... blbosti řesšit nebudu , ostatně všecchny nože otevírám zubama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Může mi někdo upřesnit kdo je původním autorem tohoto typu automatického nože? Předpokládám, že Mikov. Nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Může mi někdo upřesnit kdo je původním autorem tohoto typu automatického nože? Předpokládám, že Mikov. Nebo se pletu?Taky se mi zdá http://www.mikov.cz/cz/28-NOZE---NOZIRSKE-VYROBKY-VYHAZOVACI-NOZE.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 tag a s nožema taky končím - objednal sem si ten jedinej a na na celej žívot Ten vypadá hodně dobře. Skoro jako Mikov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Na ruku Prim, do kapsy Mikov a Jimmy 007 sa môže strčiť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Jestli byl tedy Mikov skutečně autorem tohoto modelu, pak tenhle Microtech je něco jako Marina Militare ve světě hodinek. Ať ti, Ypo, dělá radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Mikovácky vyhadzovák mám cca 20 rokov, hoci je momentálne bez pružiny. Celkom by ma zaujímalo priame porovnanie Cobry a Mikováckeho Jaguára, príp. Predátora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 (upraveno) Pochybuju, že zrovna YPO by si koupil značku, která něco napodobuje, takže ten předposlední příspěvek mi přijde dost ironický a trapný. Upraveno 21. října 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Trochu irónie neublíži. Na mieste nebude, keď sa naozaj ukáže, že ten Microtech kvalitou prevedenia prekonáva vyššie rady Mikováckej produkcie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Peta-Biker: No vidíš a přesto to zatím vypadá, že autorem je český Mikov a Microtech to prostě ukradl okopíroval.V rychlosti mrkni třeba sem: http://knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=590&p=8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 Trochu irónie neublíži. Na mieste nebude, keď sa naozaj ukáže, že ten Microtech kvalitou prevedenia prekonáva vyššie rady Mikováckej produkcie.To je zajímavý názor. Dá se aplikovat i na hodinky? Třeba až jednoho dne čínské Omegy kvalitou překonají originály, tak od té doby budou fejky v pořádku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se