Návštěvník ?po Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 (upraveno) Hele kluci, jak je to s těma OTF Microtechama, kinklá se to hodně, nebo jsou vůle zanedbatelný? je tam zanedbatelná vůle, která je anoncovaná i v návodu = ono by to ani jinak nešlo ------ vůle prý není ve verzích "Halo" ale to je "jenom" jednočiné OTF (čepel musíš vrátit zpět manuálně) třeba: http://www.youtube.com/watch?v=pzizqsuGjXY Upraveno 30. října 2012 uživatelem ?po Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 dakujem, super link. ja som mal raz problem v amsterdame na letisku, som zabudol v penazenke credit card knife, no co ti so mnou robili, dobre ze mi puta nenasadili.nakoniec ma zachranilo, ze cepel na nozi nebol z ocele ale hlinik, takze usudili, ze ma pustia len upresnim ze som presiel s tym nozom z budapesti do prahy, a z prahy do amsterdamu, az tam ma cvakli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 je tam zanedbatelná vůle, která je anoncovaná i v návodu = ono by to ani jinak nešlo ------ vůle prý není ve verzích "Halo" ale to je "jenom" jednočiné OTF (čepel musíš vrátit zpět manuálně) To Halo je neskutečný maso. Do toho jsem teda ještě nedorostl. Obecně do nože za >10k jsem asi ještě nedorostl.Každopádně se mi Microtech líbí čím dál víc. To bude trochu lepší než mikov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Halo je uz kus noze. Obavam se ze 10t bude malo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Je to tak- Mikov těžce zaspal. Microtech stihl okopírovat a vyrobit nůž, do kterého Mikov tlačím už 12 let. Je fakt, že za tu dobu se kvalita zvedla, začali používat RWLku a damasteel, ale konstrukce je pořád stejná. Na běžné použití OK, ale nože v dnešní době vypadají a jsou konstruovány jinak. Nakonec sice mají dva prototypy, ale Microtech je předběhl. Jaká je prognóza sériové výroby? Sen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Nedávno jsem tu zaregistroval zajímavou produkci slovenského nožíře, ale nedaří se mi dohledat jméno. Tipy? Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Tohle myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Tohle myslíš?Bohužel ne. Nože měly podobným způsobem tvarované střenky jako model Harpoon od PRAPORa. Ale dík za snahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 http://www.makuchyne.cz/darky-poukazy/investicni-kapesni-nuz-rybicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 nie nahodou pavol jarabica ? http://pavoljarabica.blogspot.sk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 To jest ono!!! Díky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 .....na letisku, som zabudol v penazenke credit card knife,..... ještě že jsi nezapomněl tohle : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Přeji pěkný večer všem. Rád bych zdejší zkušené členy požádal o radu týkající se výběru materiálu pro nové střenky určené noži na fotografii níže. Kombinace carbonu a micarty mě přestala bavit, rád bych použil pouze jeden typ materiálu přírodní povahy. Mám na mysli mamutovinu, paroží, kost, dřevo atp... Jedná se mi o estetickou stránku, preferuji polotovar tmavší barvy a se strukturou. Dále uvítám rady jaké nástroje použít a jak postupovat. Jediné, co nyní bezpečně zvládnu - odmontovat původní střenky. Podotýkám, že nevlastním brusku, pouze vrtačku, pilníky a smirek. Děkuji všem zúčastněným za fundované rady. PhoeniX PS: Před rokem jsem si psal s jedním členem o celkové výrobě nože, ale SZ jsem nedopatřením smazal. Mohl by mě prosím dotyčný znovu kontaktovat? Děkuji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Přeji pěkný večer všem. Rád bych zdejší zkušené členy požádal o radu týkající se výběru materiálu pro nové střenky určené noži na fotografii níže. Kombinace carbonu a micarty mě přestala bavit, rád bych použil pouze jeden typ materiálu přírodní povahy. Mám na mysli mamutovinu, paroží, kost, dřevo atp... Jedná se mi o estetickou stránku, preferuji polotovar tmavší barvy a se strukturou. Dále uvítám rady jaké nástroje použít a jak postupovat. Jediné, co nyní bezpečně zvládnu - odmontovat původní střenky. Podotýkám, že nevlastním brusku, pouze vrtačku, pilníky a smirek. Děkuji všem zúčastněným za fundované rady. Já osvěžil okoukaný nůž střenkou s bambusového dřeva...lehké, pevné a příjemné do ruky. Pouze vrtačka, šmirgl, pilníky a trpělivost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Já osvěžil okoukaný nůž střenkou s bambusového dřeva...lehké, pevné a příjemné do ruky. Pouze vrtačka, šmirgl, pilníky a trpělivost.Moc pěkně to vypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Moc pěkně to vypadá. Dík, nebylo to ani složité, původní střenka posloužila jako šablona a pak už to byla pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Když tmavší, tak co něco na způsob kartáčovaného wenge (na fotkách v podání Petra Hofmana). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Přeji pěkný večer všem. Rád bych zdejší zkušené členy požádal o radu týkající se výběru materiálu pro nové střenky určené noži na fotografii níže. PhoeniX Asi nejlepší by bylo obrátit se na BW s návrhem na předělávku. Samodomo mi připadá jako domalovat Monu Lisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Když tmavší, tak co něco na způsob kartáčovaného wenge (na fotkách v podání Petra Hofmana).Moc pěkné dřevo. Ale nevím, jestli bych docílil té povrchové úpravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Asi nejlepší by bylo obrátit se na BW s návrhem na předělávku. Samodomo mi připadá jako domalovat Monu Lisu. To by nejlepší určitě bylo. Důvod z mé strany je prostý, rád bych to zkusil sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se