pebe Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2013 Gemini bez vůle, krásně se otevírá, do mojí malé ruky padne jako ulitý. S pojistkou ani plastem nemám problém.A je pěkně ostrý, na zkoušku jsem si oholil půlku ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2013 Pánové, díky za cenné postřehy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 (upraveno) Endura ma hlavnu nevyhodu v tom ze je nitovana a nie zosrobovana. Backlock na nej drzi fakt len na 1mm mozno aj menej (daju sa dohladat fotky).Backlock je dobra poistka pokial je dobre urobena a v tomto nie je vzdy istota. Mal som volakedy spyderco manix (C95) este s backlockom - o tomto nozi sa pisalo a boli aj nejake testy kolko tato poistka znesie. mne sa tam ale urobila vola uz pri rezani do makkeho dreva. Na trhu je vela porovnatelnych nozov s linerlockom, pripadne framelockom. Ani axis lock u Benchmade nie je zla volba. Upraveno 8. listopadu 2013 uživatelem laurin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Spíš bych koukal na pevnost v čepu než bezpečnost pojistky, málokdy dostane nůž pecku do hřbetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Endura ma hlavnu nevyhodu v tom ze je nitovana a nie zosrobovana. Backlock na nej drzi fakt len na 1mm mozno aj menej (daju sa dohladat fotky).Backlock je dobra poistka pokial je dobre urobena a v tomto nie je vzdy istota. Mal som volakedy spyderco manix (C95) este s backlockom - o tomto nozi sa pisalo a boli aj nejake testy kolko tato poistka znesie. mne sa tam ale urobila vola uz pri rezani do makkeho dreva. Na trhu je vela porovnatelnych nozov s linerlockom, pripadne framelockom. Ani axis lock u Benchmade nie je zla volba.Endura nie je nitovana - minimalne moja 4. generacia FFG.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Ja som mal len nitovanu. Ale jasne asi urobili upgrade. S akou mas ocelou?Spyderco nejak extra nemusim ale je mi sympaticky ich pristup k svojim zakaznikom - citaju a prispievaju na fora a dost realizuju co si zakaznik zela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 (upraveno) Ja som mal len nitovanu. Ale jasne asi urobili upgrade. S akou mas ocelou?Spyderco nejak extra nemusim ale je mi sympaticky ich pristup k svojim zakaznikom - citaju a prispievaju na fora a dost realizuju co si zakaznik zela.VG10 FFG a oranzove crienky.. Obrazok pozicany z netu a vidiet tam aj hlavy torxov.. EDIT: Mam na nejpolesteny klip, takze to vyzera troska lepsie Upraveno 8. listopadu 2013 uživatelem kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 (upraveno) Měl bych dotaz na podobné téma a sice KUCHYŇSKÉ NOŽE. Snad to tady neurazí. :-) Aktuálně mám všeho všudy jeden starej z NDR, kupodivu ještě funguje, ale pokukuju po dalších.Jednak bych přeci jen něco "výkonějšího" a taky asi pak různé typy a velikosti. Popravdě mě to celé napadlo, když mi došel katalog od Tescomy a mě došlo, že žádný pořádný nože doma nemám. Tj. rád bych si nechal poradit, jednak co všechno za druhy nožů se v praxi v kuchyni využívá (spíš pro příležitostnýho kuchaře, co umí leda kuřecí plátky s rejží) a pak jakou značky / typ vybrat. Předem děkuji za vaše rady. edit: jo, chci kov, ne keramiku. Upraveno 11. listopadu 2013 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Měl bych dotaz na podobné téma a sice KUCHYŇSKÉ NOŽE. Snad to tady neurazí. :-) Aktuálně mám všeho všudy jeden starej z NDR, kupodivu ještě funguje, ale pokukuju po dalších.Jednak bych přeci jen něco "výkonějšího" a taky asi pak různé typy a velikosti. Popravdě mě to celé napadlo, když mi došel katalog od Tescomy a mě došlo, že žádný pořádný nože doma nemám. Tj. rád bych si nechal poradit, jednak co všechno za druhy nožů se v praxi v kuchyni využívá (spíš pro příležitostnýho kuchaře, co umí leda kuřecí plátky s rejží) a pak jakou značky / typ vybrat. Předem děkuji za vaše rady. edit: jo, chci kov, ne keramiku.Já asi před dvěma lety řešil stejný problém. Vyřešil jsem ho takto ... http://www.kuchynske-noze-solingen.cz/elektronickyobchod?page=shop.product_details&flypage=flypage_lite_pdf.tpl&product_id=184&category_id=18 plus tento http://www.kuchynske-noze-solingen.cz/elektronickyobchod?page=shop.product_details&flypage=flypage_lite_pdf.tpl&product_id=155&category_id=1 a podle mě to do kuchyně stačí úúúúplně na všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 (upraveno) Dokonce tu to téma je, když jsem ho řešil já. Nakonec jsem koupil Wusthof Grand Prix 2. Sadu 7 ks od pana Poka z Plzně za akční cenu. Řešilo se to zde:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/57423-jake-kuchynske-noze/ A koupil jsem je zde (za stejnou cenu):http://www.noze-pok.cz/blok_s_nozi_wusthof_dreizack_solingen-sada_nozu_grand_prix_ii_%287ks%29_9851-2~z238.html Pak jsem ještě dokoupil Santoku ve stejné řade. http://www.noze-pok.cz/noze-kucharsky-nuz-santoku-wusthof-dreizack-solingen-grand-prix-ii-4175~z504.html Naprostá spokojenost. Jsou jak žiletky, krásně se drží, skvěle vypadají. EDIT: Ještě bych od nich chtěl sekáček, ale ta cena je teda hnusná Upraveno 11. listopadu 2013 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 O nožích od pana Poka jsem také přemýšlel, ale na můj vkus mají příliš krátký úchop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Aha, tak díky a sorry. Jinak teď je nějaká akce v kauflandu, že až nakoupíte za 2500kč v nákupech (postupně), máte tam na nějaký nože cca 80% slevu, takže nůž pak vyjde na 100 - 200Kč. Možná jeden zkusím a uvidím, stejně tam nakupuju... ...Řešilo se to zde:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/57423-jake-kuchynske-noze/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 trochu sem chrápal a zaspal, že Raiser už dělá nože ....... CPM 121 REX bude zřejmě dobrej matroš http://www.raiserknives.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 (upraveno) JJ to hej, ale tazko povedat, ci aj po prvej varke bude pokracovat s vyrobou z REX-u.. Je to vraj mordor a nici to neskutocne vybavenie.. S elmaxom uz vraj nadobro skoncil, tak uvidime s cim pride nabuduce.. Upraveno 18. listopadu 2013 uživatelem kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 JJ to hej, ale tazko povedat, ci aj po prvej varke bude pokracovat s vyrobou z REX-u.. Je to vraj mordor a nici to neskutocne vybavenie.. S elmaxom uz vraj nadobro skoncil, tak uvidime s cim pride nabuduce..prej se s tím dá zabít i upír, tak to musí bejt dobrý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&t=21528Ted se zrovna prodaval :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&t=21528Ted se zrovna prodaval :-)jo .... viděl sem a pátral gdo to vyrobil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 Myslim, že při zabíjení upíra by sme museli doufat v jeho éterickou podstatu, jinak by to nejspíš špička odsrala... tyhle nože jsou tak na koukání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 Endura ma hlavnu nevyhodu v tom ze je nitovana a nie zosrobovana. Backlock na nej drzi fakt len na 1mm mozno aj menej (daju sa dohladat fotky).Backlock je dobra poistka pokial je dobre urobena a v tomto nie je vzdy istota. Mal som volakedy spyderco manix (C95) este s backlockom - o tomto nozi sa pisalo a boli aj nejake testy kolko tato poistka znesie. mne sa tam ale urobila vola uz pri rezani do makkeho dreva. Na trhu je vela porovnatelnych nozov s linerlockom, pripadne framelockom. Ani axis lock u Benchmade nie je zla volba.Já mám teda Enduru šroubovanou. Můžu v případě zájmu nafotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 No akoje to popisovane tak vraj je to supermatros, co si aj pri cca 70 HRC zachovava huzevnatost a nie je prehnane krehky.. No ja by som sa obetoval a zobral nejaky nozik z tohto materialu na testy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se