prischera Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 To byl druhej kandidát. Ale nakonec vyhrála o dvě čísla delší čepel u A10. Překvapilo mě jak je dobře vyvážená na střed a pěkně se drží v ruce. Jen ostří bude chtít obtáhnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Dnes v praci novy fesak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Najblizsie dni takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Jéééj ten umák mi je nejaký povedomý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Ten putoval po slovensku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 (upraveno) Domastil jsem mačetku pro tatíka k narozeninám. Je to teda sprostá rádoby kopie Blackova Army Klewangu ale von k tomu kdysi dával svolení. A lepší věc na zahrádku neznám. Mám tam ještě spoustu chyb ale nějakej pokrok snad dělám... Je to nerez, N690, kalič: Bohus76, ještě jednou díkes. Upraveno 11. dubna 2015 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Hezkýýý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Fakt dobrý! Roman by se za to rozhodně nestyděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Minulej pátek mi dorazil Quatermaster Spicolli.Parádní kudla Nebyl někdo v neděli na Knifu 2015 v Praze? Já jo a to zase byla pohromama pro šrajtofly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek.VV Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 ahoj, měl bych dotaz na místní nožoznalce: pořídil jsem starší KERSHAW TREMOR, má nevycentrovanou čepel, dá se to nějak snadno řešit, či je to složitější?díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 (upraveno) Skusit dotiahnut/povolit stredovy cap, proste pohrat sa s tym.. Upraveno 27. dubna 2015 uživatelem kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek.VV Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 díky, vyzkouším.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Co vy na to kolegové, bude mi slušet ? 27 cm, ocel 14260, ebenové střenky .... je to mazlík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 (upraveno) Co vy na to kolegové, bude mi slušet ? 27 cm, ocel 14260, ebenové střenky .... je to mazlík Tak tomu rikam krasna prace :-) nabojnice super :-) Upraveno 30. dubna 2015 uživatelem kupko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 tušíte kde jinde v ČR mají klipy na zavíráky. potřebuju hluboký klip jako tento, ale dva šroubky vedle sebe.jatagan.eu/stavebnice-nozu/klip-birk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Tak dnes doputoval k tatínkovi Nůž od Drako Knives?. Model Luger, střenky z Ebenu. Krásná práce, nadšení je obrovské ! Mohutný, ale přesto elegantní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Zdravím, určite ste väčší znalci na nože ako ja a potreboval by som poradiť. rozhodujem sa medzi 3 nožíkmi: 1. http://www.noze-nuz.com/boker/BOP02469.php 2. http://www.noze-nuz.com/boker/BOP02470.php 3. http://www.noze-nuz.com/kershaw/KS1670BW.php ktorý by ste mi odporučili ? vopred ďakujem za odpoveď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 A naco ho potrebujes? Lebo tie prve dva su take gentlemans foldery a treti je taky pracant menej elegantny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 krajanie jablka, klobasky atd. ziadne tvrde zachadzanie rozmyslam hlavne nad boker-mi, len neviem ktoru velkost ... A naco ho potrebujes? Lebo tie prve dva su take gentlemans foldery a treti je taky pracant menej elegantny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se