Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

kilosunky - pěkné, i když zrovna věci, o kterých nemám jasno. Opinel je legenda, ale jeho konstrukce, aspoň se mi to zdá, vylučuje dlouhodobou kvalitu a pevnost usazení čepele v rukojeti, mám pocit, že se hodí jen na jemné práce (viděno mýma očima, kdy kvalitní nůž nesmí mít sebemenší vůli ani po 20 letech). U břitvy, pokud se nechci oholit nebo někoho podříznout, mi taky uniká význam. Ty věci mají fandové, co tomu rozumnějí, můžeš mi to vysvětlit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kilosunky - pěkné, i když zrovna věci, o kterých nemám jasno. Opinel je legenda, ale jeho konstrukce, aspoň se mi to zdá, vylučuje dlouhodobou kvalitu a pevnost usazení čepele v rukojeti, mám pocit, že se hodí jen na jemné práce (viděno mýma očima, kdy kvalitní nůž nesmí mít sebemenší vůli ani po 20 letech). U břitvy, pokud se nechci oholit nebo někoho podříznout, mi taky uniká význam. Ty věci mají fandové, co tomu rozumnějí, můžeš mi to vysvětlit?

Opinel je u mna pouzivany len v kuchyni (chaty a podobne), cize len jemne roboty.. A britva je pre radost - paci sa mi.. Geinn ju ponal tak takticko-EDC.. Minule som nou krajal cibulu a poradila si ;-) ..
Odkaz ke komentáři

Mně teda víc zaujal ten druhej, ten vykousanej CF flipper - hezkej! Předpokládám, že je to framelock jako ten Umnumzaan - co je to zač, prosím?

Jj, je to frame.. Robia ho rusi, konkretne Custom Knife Factory a model je Morrf 3.. Cepel je S35VN a beha na loziskach..

post-11325-144428269513.jpg

post-11325-144428270491.jpg

post-11325-144428272357.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...