vor Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Plus mínus náhodný výběr z šuplíku.. Těch zbytečností..!Tebe bych nechtěl někde potkat v noci v temné ulici. )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Dnesni spolocnici, kazdy z ineho sudka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 kilosunky - pěkné, i když zrovna věci, o kterých nemám jasno. Opinel je legenda, ale jeho konstrukce, aspoň se mi to zdá, vylučuje dlouhodobou kvalitu a pevnost usazení čepele v rukojeti, mám pocit, že se hodí jen na jemné práce (viděno mýma očima, kdy kvalitní nůž nesmí mít sebemenší vůli ani po 20 letech). U břitvy, pokud se nechci oholit nebo někoho podříznout, mi taky uniká význam. Ty věci mají fandové, co tomu rozumnějí, můžeš mi to vysvětlit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papaya Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 kilosunkyTa břitva je prostě úžasná. Doufám, že už se taky brzo dočkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Ta břitva je Geinn? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Podle loga určitě jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 2. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Tebe bych nechtěl někde potkat v noci v temné ulici. ))Mně bys nepotkal, já dycky, když v takový ulici někoho zahlídnu, zdrhám! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Tak objednano a cekam az dorazi http://www.noze-nuz.com/buck/BU3120.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 kilosunky - pěkné, i když zrovna věci, o kterých nemám jasno. Opinel je legenda, ale jeho konstrukce, aspoň se mi to zdá, vylučuje dlouhodobou kvalitu a pevnost usazení čepele v rukojeti, mám pocit, že se hodí jen na jemné práce (viděno mýma očima, kdy kvalitní nůž nesmí mít sebemenší vůli ani po 20 letech). U břitvy, pokud se nechci oholit nebo někoho podříznout, mi taky uniká význam. Ty věci mají fandové, co tomu rozumnějí, můžeš mi to vysvětlit?Opinel je u mna pouzivany len v kuchyni (chaty a podobne), cize len jemne roboty.. A britva je pre radost - paci sa mi.. Geinn ju ponal tak takticko-EDC.. Minule som nou krajal cibulu a poradila si ;-) .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Nove kusky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Jeeej. Putovny umak s bielymi gumickami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 JJ, "ohladeny" a bielogumickovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Mně teda víc zaujal ten druhej, ten vykousanej CF flipper - hezkej! Předpokládám, že je to framelock jako ten Umnumzaan - co je to zač, prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Dneska mi novej BUCK pokrtil pri vytahovani z pouzdra prst az na kost holt jsem sikula :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Mně teda víc zaujal ten druhej, ten vykousanej CF flipper - hezkej! Předpokládám, že je to framelock jako ten Umnumzaan - co je to zač, prosím?Jj, je to frame.. Robia ho rusi, konkretne Custom Knife Factory a model je Morrf 3.. Cepel je S35VN a beha na loziskach.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Tiez som toho umaka chvilu mal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Njn, ten si pobehal.. Iba u Rastyho bol dvakrat :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Jedna nová hračka a právě dodělané pletence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Ten spodní to je nějaký Higonokami? Nemoh bys hodit fotku otevřenýho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se