ZLOjasna Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Nova hracka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 super kupoval si ho odkud? Jestli z US, kde? neměli problém s posíláním mimo, chytli ti ho celníci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Od kamosa z chorvatska ale z us posiela pvk.vegas , uz som tam nakupoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Kolegové, můžete mi prosím poradit, co je to za nůž na videu níže? Cca v 1 min je to jistě identifikovatelné, ale nenašel jsem přesně. Mnandi? https://www.youtube.com/watch?v=9h3UnV9xjdE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Sem na mobilu, tak nevim urcite, ale vypada to na Chris Reeve - Mnandi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Presne tak. Je to reeve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Je to CRK Mnandi. Používat nůž jako ukazovátko mě teda nikdy nenapadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 dnešní výzbroj zero tolerance 0350, na svačinky ideální A tady trochu offtopic, petice proti zákazu legálního držení zbraní v EU.Neplatí pro nože, ale je to podle mně krok proti postupnému utahování šroubů.. https://www.change.org/p/council-of-the-european-union-eu-you-cannot-stop-terrorism-by-restricting-legal-gun-ownership Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melkal Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 Pěknej Dohnal Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 Pěknej Dohnal Sent from my iPad using TapatalkPodla loga to Dohnal nebude.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 každopádně pěkný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 Díky, je to Čurda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melkal Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Tak to se omlouvám. Já měl takový podobný od p. Dohnala Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 Tak to se omlouvám. Já měl takový podobný od p. DohnalaVpohode, nic sa nedeje, len rozdiel je v znacke (samozrejme je ina), a v jej umiestneni - Dohnal ju dava na pravu stranu cepele, pricom tuto bola na lavej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Dnesne edc. Minineck od miestneho Franu /franad/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Pánové, máte vybráno na Vánoce něco ostrýho? Já ještě zvažuju, ale asi si nadělím Brakar od Helle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Když vidím, ten alu victorinox v limitce, tak řeknu, že jsem něco ostrého měl dostat. Na klíčích jsem nosil stříbrný alu a najednou nebyl. Manželka se mi přiznala, že ho dostanu na Vánoce a já ten ztracený včera našel. Takže ho vrátí a dostanu štětku na holení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Ja som si "najezil" BM 940 v oceli CPM-20CV.. Foto dodam nabuduce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 já jsem si nadělil zase ZT 562CF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se