(z)denny Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Kup Spyderco. A neboj, žádný výstupek v kapse nezavazí. Když si na něj dáš sikapásku, tak se bude krásně otevírat při vytažení. Koukni na youtube a načerpej inspiraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Ale je pěkný http://www.purdey.com/clothing-accessories/walnut-multi-tool-pocket-knife-knife104.aspx# Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Alternativa ke swiss military http://www.top-armyshop.cz/kapesni-multifunkcni-nuz-aitor-al-ligator?gid=33 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Dnes jsem měl v úmyslu navštívit výstavu nožů v Brně na nové radnici. Dostavil jsem se tam něco po jedenácté, bylo tam dost narváno a hlavně vydýchaný vzduch. U pokladny se mi z toho vzduchu zvedl kufr a raději jsem vyšel na čerstvý vzduch.Bohužel to bylo silnější než já. Podívám se hodnocení na knife. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Kup Spyderco. A neboj, žádný výstupek v kapse nezavazí. Když si na něj dáš sikapásku, tak se bude krásně otevírat při vytažení. Koukni na youtube a načerpej inspiracijak to myslíš s páskou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 jak to myslíš s páskou? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Vypadá to super. Určitě bych si chtěl ten krasnej nuz zmrvit takovou kravinou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Jo vypada to hrozne, souhlasim Franto. Zvlast kdyz uz dneska jsou dostupny noze s tim zubem na otevirani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Zub vymyslel pan Emerson, ale mě to nějak moc neoslovilo. Radej Spyderco s krasnou pohodlnou dírou, které otevřeš i v rukavici :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 (upraveno) Neoslovil te, ale radis tady nějakou pásku :-) Ok, no Upraveno 13. března 2016 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Zub mě neoslovil, ale pásku na Spyderco Resilience jsem si pro srandu dal :-) To krásné spyderco co má na fotce blam není za 1.000,- Kč jak požadoval tady na vlákně potenciální nákupčí :-) A souhlasím, na tohle se pásek opravdu moc nehodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 No nevím. Tak rychle jsem si ještě chleba namazat nepotřeboval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Zub mě neoslovil, ale pásku na Spyderco Resilience jsem si pro srandu dal :-) To krásné spyderco co má na fotce blam není za 1.000,- Kč jak požadoval tady na vlákně potenciální nákupčí :-) A souhlasím, na tohle se pásek opravdu moc nehodíJa reagoval na Jebigu. Radu co si ma koupit jsem postoval drive. Toto mela byt jen raekce jak je myslen pasek na spydercu nebo na nozich s dirou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 blame,dekuji nechtěl jsem zde eozvirit debatu odborníku co tu bohužel občas nastane treba v sekci zbraně ohledně ráže ( kalibru ) jak kdo chce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 (upraveno) Ja ti stale podporucam maleho Griptiliana od Benchmade - je to maly velky noz.. A mas verzie s dierou, alebo s kolickom.. Len si teraz nie som isty cenovkou.. Upraveno 13. března 2016 uživatelem kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 (upraveno) blame,dekuji nechtěl jsem zde eozvirit debatu odborníku co tu bohužel občas nastane treba v sekci zbraně ohledně ráže ( kalibru ) jak kdo chce :-)Jo vsak v pohode. Kazdy stejne nakonec vybere podle sebe a co mu sedi v ruce. Ja to jak s hodinkama, zbranema a dalsim. Me treba sedi prefektne ZT 0770 v carbonu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. března 2016 uživatelem blam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Ja mam na denné nosenie Spyderco lionsteel a pohoda, nezavadzia , neobmedzuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 ZT 0770 je veľmi šikovný nôž. A na svoje rozmery sa aj dobre drží. Ja dnešné kombo. CRK ako EDC a Skookum od Pokludy ku ohňu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Po roce a půl od celkem blbeho zranění nožem mi otrnulo a dnes mi dorazila Avispa.Zvěsti nelhaly a vypadá parádně, snad jen mohla být trošku, trošičku menší.Tak teď už jen zbývá popřát prstům levé ruky,hlavně ukazováčku, hodně štěstí a zdraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se