Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Kup Spyderco. A neboj, žádný výstupek v kapse nezavazí. Když si na něj dáš sikapásku, tak se bude krásně otevírat při vytažení. Koukni na youtube a načerpej inspiraci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem měl v úmyslu navštívit výstavu nožů v Brně na nové radnici. Dostavil jsem se tam něco po jedenácté, bylo tam dost narváno a hlavně vydýchaný vzduch. U pokladny se mi z toho vzduchu zvedl kufr a raději jsem vyšel na čerstvý vzduch.

Bohužel to bylo silnější než já. Podívám se hodnocení na knife.

Odkaz ke komentáři

Zub mě neoslovil, ale pásku na Spyderco Resilience jsem si pro srandu dal :-) To krásné spyderco co má na fotce blam není za 1.000,- Kč jak požadoval tady na vlákně potenciální nákupčí :-) A souhlasím, na tohle se pásek opravdu moc nehodí

Odkaz ke komentáři

Zub mě neoslovil, ale pásku na Spyderco Resilience jsem si pro srandu dal :-) To krásné spyderco co má na fotce blam není za 1.000,- Kč jak požadoval tady na vlákně potenciální nákupčí :-) A souhlasím, na tohle se pásek opravdu moc nehodí

Ja reagoval na Jebigu. Radu co si ma koupit jsem postoval drive. Toto mela byt jen raekce jak je myslen pasek na spydercu nebo na nozich s dirou.

Odkaz ke komentáři

blame,

dekuji nechtěl jsem zde eozvirit debatu odborníku co tu bohužel občas nastane treba v sekci zbraně ohledně ráže ( kalibru ) jak kdo chce :-)

Jo vsak v pohode. Kazdy stejne nakonec vybere podle sebe a co mu sedi v ruce. Ja to jak s hodinkama, zbranema a dalsim. Me treba sedi prefektne ZT 0770 v carbonu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem blam
Odkaz ke komentáři

Po roce a půl od celkem blbeho zranění nožem mi otrnulo a dnes mi dorazila Avispa.Zvěsti nelhaly a vypadá parádně, snad jen mohla být trošku, trošičku menší.Tak teď už jen zbývá popřát prstům levé ruky,hlavně ukazováčku, hodně štěstí a zdraví.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...