Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Po Spy para II, Benchmade 710 jsem zakotvil u ZT 452CF a nemuzu si stezovat, na loziskach, skace jak divej,reze to krasne, a jeste lip vypada, co vic si prat

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po Spy para II, Benchmade 710 jsem zakotvil u ZT 452CF a nemuzu si stezovat, na loziskach, skace jak divej,reze to krasne, a jeste lip vypada, co vic si prat

Ten je parádní, asi si ho taky pořídím, protože mám toho vyššího Sinkeviche (kompozit) a je dokonalej, jen se mi ho nechce nosit - tohle je ideální kompromis!

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

radsej si kup v podobnom style Buck 110 (tusim tento model je dost podobny) z relativne kvalitnej nerezovej ocele typu 440C.

Takto riskujes tzv pakistansky damasok, ktory je v podstate blato. Kvalitna damaskova ocel by bola podstatne drahsia.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Rychlá otázka za jednoho bludišťáka...pod jakým uhlem je broušený SPY ParaMilitary2 ? Diky

Zkus si projet vlákno o broušení od tohoto člověka a dozvíš se všechno podstatné http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=profile&u=8202

Odkaz ke komentáři

8ee3aba8cc7b4cfa0e4f9d86a9fc4c6a.jpg můj oblíbený

Smekám. Krásná Dohnalovic práce

Sent from my iPad using Tapatalk

Upraveno uživatelem (z)denny
Odkaz ke komentáři

Tak jsem si chtěl udšlat radost a koupil Leatherman Tread: http://www.leatherman.cz/produkty/multitooly/tread/show/

A je to taková srágora, že jim to du v pondělí hned vrátit:

- velikost se dá nastavit jen po segmentech, takže mě osobně buď škrtí, nebo totálně plandá

- tahá za chlupy (sakra s tím ať jdou do háje, to zvládnou už dneska i číňani)

Sakra to byl nápad :-( 

Tak se toho vyvarujte!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...