lexa Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Po Spy para II, Benchmade 710 jsem zakotvil u ZT 452CF a nemuzu si stezovat, na loziskach, skace jak divej,reze to krasne, a jeste lip vypada, co vic si prat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Lexo skvely vyber. Jen pozor je to navykove. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 26. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Po Spy para II, Benchmade 710 jsem zakotvil u ZT 452CF a nemuzu si stezovat, na loziskach, skace jak divej,reze to krasne, a jeste lip vypada, co vic si pratTen je parádní, asi si ho taky pořídím, protože mám toho vyššího Sinkeviche (kompozit) a je dokonalej, jen se mi ho nechce nosit - tohle je ideální kompromis! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 to potvrzuji To bych měl rád jen kvůli těm střenkám. Kdo je Vojta a na co všechno umí udělat střenky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
willberich Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Ahoj. Mate nekdo zkusenost s nozem od firmu Izumi Ichiago? Chci si koupit tento zaviraci, ale nevim co cekat za 80dolaru. Diky, W. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Ahoj, radsej si kup v podobnom style Buck 110 (tusim tento model je dost podobny) z relativne kvalitnej nerezovej ocele typu 440C.Takto riskujes tzv pakistansky damasok, ktory je v podstate blato. Kvalitna damaskova ocel by bola podstatne drahsia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Na vycházce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Rychlá otázka za jednoho bludišťáka...pod jakým uhlem je broušený SPY ParaMilitary2 ? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Myslím, že všechny Spyderca jsou broušený mezi 30° a 40°. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 (upraveno) 30°? To je tak na pracovní kabar a 40° to uz je na sekeru ne? :-)))To mi přijde strašně moc, mělo by to byt pod 30° Upraveno 9. května 2016 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Rychlá otázka za jednoho bludišťáka...pod jakým uhlem je broušený SPY ParaMilitary2 ? DikyZkus si projet vlákno o broušení od tohoto člověka a dozvíš se všechno podstatné http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=profile&u=8202 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 30°? To je tak na pracovní kabar a 40° to uz je na sekeru ne? :-)))To mi přijde strašně moc, mělo by to byt pod 30° Hinderer Xm18 alebo podobne zatvaraky maju aj mierne cez 40° ...A ked niekomu ujde ruka tak aj k 50° Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melkal Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 můj oblíbený Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 (upraveno) můj oblíbený Smekám. Krásná Dohnalovic práce Sent from my iPad using Tapatalk Upraveno 10. května 2016 uživatelem (z)denny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Chlapi, musím konštatovať, že tu máte fakt pekné kúsky. Nože mám v oblube aj ja a aby som nebol OT, tu je moja "láska" SOG vulcan & TH Aquaracer. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 Pracovní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 14. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Tak jsem si chtěl udšlat radost a koupil Leatherman Tread: http://www.leatherman.cz/produkty/multitooly/tread/show/A je to taková srágora, že jim to du v pondělí hned vrátit:- velikost se dá nastavit jen po segmentech, takže mě osobně buď škrtí, nebo totálně plandá- tahá za chlupy (sakra s tím ať jdou do háje, to zvládnou už dneska i číňani)Sakra to byl nápad :-( Tak se toho vyvarujte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ron Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Rád bych si koupil nějaký "vystřelovák" přední. Nemáte místní odborníci nějaký tip? Nějaký kompromis cena X výkon? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Asi microtech ultratech ma najlepsi pomer cena / vykon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se