Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Každopádně spíš než u hodinkářů a nebo bezzásadových překupníků typu noze-nuz.com ...

Zcela nezaujatě- co máš na mysli  u kritiky nože- nůž?

Je to obchodník- OK, ale zrovna sem s ním udělal nějaký kšeft a komunikuje rychle a bez problémů.. jestli je drahý nebo ne nevím, ale já tam žádný problém nevidím..

Prosím, osvětli to.

( koupil sem nějaký kuchyňský žabikuch...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Že pan Šulc nabízené zboží začne shánět teprve po objednání JE mezi ním a zákazníky, kteří mu už léta baští jeho "www katalog" (nechci říkat e-shop, protože tím není už kvůli způsobu jednání ala 90. léta). Ale že sem "v krízi" začal lifrovat i čínské "klony" (notabene od vystřelováků Microtech) je u mě trapná bezzásadovost. A pokud jej navíc obtěžovalo ke "zboží objednanému na dálku" přikládat řádné daňové doklady (že by porušení zákonů o účetnictví/DPH, o oficiálních servisech/reklamacích nemluvě - viz diskuse na knife.cz?), na tom už snad není co "osvětlovat"  :thumbsdown_anim:

Drsně řečeno, "fan-club (u)spokojených zákazníků" má i drogový dealer - ale co se "žabikuchů" týče, tak za posledních pár let už tu snad vyrostlo dost solidních kamenných obchodů (kde jsou mimo hromady skladového zboží taky "schopní objednat cokoliv"), aby se jeden nemusel zalamovat s šedým obývákovým dovozcem po mailu...  :cool02:

Odkaz ke komentáři

.. za posledních pár let už tu snad vyrostlo dost solidních kamenných obchodů..

bez ironie - pošli pár linků, noze-nuz jsou evidentně na koleni dělaná poloamatérština, která ale jakž takž funguje. Ale rád jí vyměním za profi přístup..

Odkaz ke komentáři

Me zase prijde, ze Sulc nedela z prodeje nozu náboženství a neukájí se nad temi nejdražšími kusy, ale bere to jako spotrebni zboží a nářadí. Na Knifu ma taky radu odporcu, protože tam se berou noze za nejdulezitejsi nastroj na svete (hned po ču...... :-))) ale často tam chybi ten nadhled. Podobne, jako zde na foru ohledne hodinek :-) Je to pochopitelne. Ale on ma něco pro lidi, kteří chteji designovku od Microtechu za 15 litru anebo cinana na zahradu za 350 korun. A kupoval jsem od nej mnohokrat a vždy na vybornou.

Odkaz ke komentáři

Za sebe doporučuji www.mujnuz.cz

S p. Šulcem mám tu zkušenost, že jsem si u něj na webu vybral 4 nože, poslal mail, že je beru, on mi odpověděl, že dva z nich už jsou nedostupné, já odepsal, ať tedy počká, že se rozmyslím, jestli vyberu něco jiného nebo ne, on neváhal a bez potvrzení z mé strany mi ty dva zbývající, co měl u sebe, beze slova poslal...

Odkaz ke komentáři

Ať se to tu nezvrhne do hlasování "Šulc ano/ne": E-bay používat umím (takže jemu podobné mám na háku) a stejně když na mě přijde potřeba "další kudly", radši zajdu osobně pokecat/potěžkat/ohmatat/zaplatit do:

http://www.kapesni-noze.cz

http://www.mujnuz.cz

...a pro "žabikuchy" třeba do http://www.topfishing.eu

Věřím že i v Praze máte podobně příjemných míst dost, podle mě je to stejné jako u chronomagorů s hodinářstvími. 

Odkaz ke komentáři

Ať se to tu nezvrhne do hlasování "Šulc ano/ne": E-bay používat umím (takže jemu podobné mám na háku) a stejně když na mě přijde potřeba "další kudly", radši zajdu osobně pokecat/potěžkat/ohmatat/zaplatit do:

http://www.kapesni-noze.cz

http://www.mujnuz.cz

...a pro "žabikuchy" třeba do http://www.topfishing.eu

Věřím že i v Praze máte podobně příjemných míst dost, podle mě je to stejné jako u chronomagorů s hodinářstvími. 

OK, mrknu..

Jinak eBay v poslední době s DPH už nedává moc smysl :-(

Odkaz ke komentáři

Za mě www.mujnuz.cz Někdy tam mají v bazaru slušné kousky za dobré peníze :-)

Jinak na "běžné nošení" stačí i takový onehand, který nepůsobí agresivně, ale svoji práci odvede - svačiny se nebojí :-)

post-41687-0-89055800-1463397313_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Nechci tu spouštět flame, jen sem se zeptal , abych rozptýlil mé obavy co mi přijde. a zboží přišlo,  termínově obratem, s plnohodnotným daňovým dokladem, zboží je dle popisu atd, takže tím bych mnou rozvířenou diskuzi na téma nože-nůž s dovolením ukončil.

Mimochodem je to jím propagovaná kuchyňská kudla za pár stovek, je to na kuchyňskou  práci pro mou drahou s drobnější rukou naprosto vyhovující. Váhou i velikostí.

(Obrázek Nože-nůž)

post-205-0-27100500-1463398872_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

docela zírám jak se dá kydat hnůj .... u Šulce jsem již utratil několik desetitisíců a to co bylo označeno "skladem" vždy skutečně skladem bylo .... jestli je to u něj drahý nebo není je na jinou diskuzi .... je to jenom o tom, jestli cenu akceptuju nebo ne jako u všeho ..... naopak mě sere můj nůž, kde se platí za dopravu i u položky za deset tisíc ..... taková kravina, ale sere mi to .... jinak oba šopy jsou za mňe dobrý

Odkaz ke komentáři

Nechci tu spouštět flame, jen sem se zeptal , abych rozptýlil mé obavy co mi přijde. a zboží přišlo,  termínově obratem, s plnohodnotným daňovým dokladem, zboží je dle popisu atd, takže tím bych mnou rozvířenou diskuzi na téma nože-nůž s dovolením ukončil.

Mimochodem je to jím propagovaná kuchyňská kudla za pár stovek, je to na kuchyňskou  práci pro mou drahou s drobnější rukou naprosto vyhovující. Váhou i velikostí.

(Obrázek Nože-nůž)

Na tendle nožík do kuchyně jsem se už díval. Jaké jsou s ním zkušenosti? Dík :)

Odkaz ke komentáři

docela zírám jak se dá kydat hnůj .... u Šulce jsem již utratil několik desetitisíců a to co bylo označeno "skladem" vždy skutečně skladem bylo .... jestli je to u něj drahý nebo není je na jinou diskuzi .... je to jenom o tom, jestli cenu akceptuju nebo ne jako u všeho ..... naopak mě sere můj nůž, kde se platí za dopravu i u položky za deset tisíc ..... taková kravina, ale sere mi to .... jinak oba šopy jsou za mňe dobrý

Já u něj nakoupil celkově 4x. 2x to bylo OK a 2x to stálo za hovno, viz výše. Že nemá updatovanou dostupnost, protože byl na dovolené a nestíhal, se omlouval ještě půl roku potom. A ten další rok taky a pak už nevím. Ale neber to jako kydání, prostě se stalo, já taky občas něco nedotáhnu, no.

Odkaz ke komentáři

Pan Šulc je garážovka one-man show, má to svá pozitiva i negativa. Webovky nemaj žádnou reálnu databázi, všechno růčo editovaný z toho plyne, že o některých nožích zjistí jejich nedostupnost až na základě něčí objednávky. Na e-maily mi odpovídal i o víkendu. Fotky i videa si dělá sám a přidává k firemním produktovám. Já u něj a vlastně i obecně objednávám věci co jsou na skladě neb mě nebaví čekat.Ceny, zvláště u nožů v akci, jako například výprodej modelů Cold Steel v AUS8, jsou slušný.

Odkaz ke komentáři

Na tendle nožík do kuchyně jsem se už díval. Jaké jsou s ním zkušenosti? Dík :)

Tak po prvním dnu.. co napsat. Je lehký, na mě až moc, ale ženě naprosto vyhovuje. Je až jedovatě ostrý, ale to asi časem trochu otupí.

Není hladký, myslel sem, že s tím budou problémy, ale překvapivě "klouže" dobře. ( Maso, pečivo, cibule). je to dané typem oceli, konkrétně břit je hladký, ale " bočnice" z jiné oceli jsou i na pohmat drsné.

Takže celkově za 8 stovek pracovník a pomocník jak má být, jen se o něj trochu víc starat, jak píše i Šulc- uhlíkovka asi dost zachází.

Odkaz ke komentáři

Kluci, je tady někdo prosím Vás, kdo má registraci, tedy spíš působí dlouho na fórum www.knife.cz? Chci tam realizovat koupi dražšího nože a rád bych se ujistil, že ten člen je O.K.,než mu pošlu peníze předem. Více přes SZ.

Děkuji

Odkaz ke komentáři

Kluci, je tady někdo prosím Vás, kdo má registraci, tedy spíš působí dlouho na fórum www.knife.cz? Chci tam realizovat koupi dražšího nože a rád bych se ujistil, že ten člen je O.K.,než mu pošlu peníze předem. Více přes SZ.

Děkuji

Nebylo by, jako s hodinkama, lepší se potkat? jestli je to faot dražší, tak to za půlden asi stojí, ne?

(Já tam jsem sice zaregistrovanej dlouho, ale lidi tam neznám).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...